Ganska kul att vara jag

Man undrar ju ibland hur man uppfattas av andra. Jag tror att det finns en hel massa olika tolkningar av min person. För man är ju många olika versioner av sig själv och inte bara en.

En torris, en riktigt rolig typ. Fyrkantig, flexibel. Mjuk, hård. Klok och smart, på gränsen till knäppis. Jag kan nog tolkas som lite både och, för jag är lite både och. Nån kanske rentav tycker jag är tråkig, men det tycker inte jag. Det är faktiskt riktigt kul att vara jag. Det händer så mycket festligt i mitt huvud. Världen inne i min hjärna är så knas! Hur kan det få plats så mycket i ett sånt litet huvud?

Det finns inte många jag kan dela allt det skojiga som händer där inne med, för mycket går helt utanför ramen för vad som är normalt. Mycket är faktiskt inte helt OK. Kvicka flippade tankar om det och dom jag ser.

Jag vaknade alldeles fnittrig i morse och fick ligga kvar en stund för att reda ut vad som var verklighet och vad som var dröm. Jag drömmer så intensivt att jag allt som oftast är med om mer på natten än vad jag är på dagen. Lite jobbigt eftersom sömnen blir som den blir, men mest kul faktiskt.

På dagen är jag ganska kontrollerad, men på natten får tokan i mig utlopp för sin knasiga person.

Do more of what makes You happy

Gillar