Förlåt Erik

Det här med humor är svårt. Att försöka spetsa till det och vara rolig är att gå balansgång och jag inser att jag snubblat till och fallit pladask. Jag har varit elak och jag har sårat, fastän det inte alls var min mening. Mitt syfte med att skriva som jag gjorde var att måla upp en bild av hur jag känner över att bli äldre. Jag använde dig. Jag överdrev som en storfiskare. Jag tappade greppet och blev sarkastisk.

Jag känner mig urdum och vet inte hur jag ska kunna förklara mig eller ta tillbaka. Jag vet inte ens varför jag nämnde ditt namn, för det jag skrev handlar inte alls om dig. Det handlar om mig. Jag har skitsvårt för att förlika mig med allt som hör det här med att bli äldre till. Min slappa hud, mina gropiga lår och mitt gråa hår. Det är ålderdomen som drabbat min spegelbild som jag har svårt för. Det var det jag ville få fram. Men det blev fel.

När jag träffade dig i affären blev jag uppriktigt glad. Det var längesedan jag träffade någon från klassen och jag undrar ofta vad det blivit av er alla. Min första tanke när vi sågs var "Och jag som inte ens sminkat mig...". Tänk att vi bor så nära, men inte setts på så länge. Vår stad som är så liten.

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är en nolla. Förlåt.

Do more of what makes You happy

Gillar