Bröllop och Koloskopi

Sista röntgen för sommaren ska göras nu på måndag. Hittills under semestern har läkaren först misstänkt och sedan uteslutit spridning till livmodern och till buken. På måndag är det spridning till tarmen som ska uteslutas. Röntgen i maj visade på någon form av oönskad aktivitet i tarmen. Men aktiviteten kan lika väl tyda på inflammation. Båda åkommorna ger samma slags utslag. Jag tänker att det säkert är inflammation det rör sig om. Min mage lever ju sitt eget lilla liv.

Hur som helst är det förberedelser för röntgen som jag ägnar sista helgen på semestern åt. Flytande föda i två dagar (i morgon endast klara drycker) och hejvilt mycket laxerande. Charmigt.

Hela sommaren har jag grämt mig åt att röntgen krockar med min fina väns bröllop. Jag hade så otroligt gärna velat vara med på festen, men valde efter långt övervägande att stanna hemma. Att sitta vid middagen med magrace och en tallrik passerat... Det kändes som att jag skulle bli värsta party poopern (hehe). Men till kyrkan gick jag och med mig hade jag min eminenta familj. Lite psykologiskt jobbigt var det att inte veta var toan var, men den det gick bra. De var så vackra och allt var så himla fint. Bröllop är verkligen höjden av lycka! Brudparet och alla som bevittnar löften och firar kärleken. Alla är liksom upprymda och för stunden är alls bekymmer som bortblåsta.

Vänner skickar bilder från festen och jag slår vad om att det blir en sjuhelsikes tillställning. Åh, vad jag hade velat vara där. Hon kan det där med att festa, men fina vän och brud. Att roa och att roas är helt klart hennes grej.

Nä, mina vänner. Nu är det dags att gå på toa.

Do more of what makes You happy

Gillar