Äntligen semester!

04.44 lämnade vi uppfarten till vårt lilla kedjehus för en tidig avfärd mot Köpenhamns flygplats. Äntligen ska vi till Milano. Eller till Como och Milano, för att vara ärlig och exakt. Två nätter vid vackra Comosjön och en natt i myllrande Milano.

Egentligen skulle vi ha åkt i början av maj och varit iväg över min födelsedag. Det har blivit lite utav en tradition att vi kör en långhelg då. Men SAS och deras strejk gjorde att planerna fick ändras. Det gör inte så mycket. Vi är glada över att få komma iväg en stund oavsett när.

Veckan vi lägger bakom oss har varit lite utav en prövning, med akut läkarbesök för dottern, en katt som kräks och kräks och så jag som väntar på samtal från min läkare. Man hittade nya fynd vid senaste röntgen, fynd som ett specialistteam skulle analysera och som jag skulle fått återkopplat via telefon igår. Men samtalet kom aldrig, vilket förstås var frustrerande.

Fast skit i det nu. Skiter i livets alla prövningar. Nu ska vi ut och resa och ha det gött! Alla mår bra och är himla glada över att äntligen vara på väg.

Do more of what makes You happy

  • Postad i: Resor

Gillar