Aktuellt i livet just nu

Jag hörde av mig till läkaren och bad honom kolla upp vad som händer i min kropp. Jag har varit rätt orolig till och från eftersom jag inte mått som jag brukar. Jag försöker att inte grotta ner mig i funderingar, men märkte under sensommaren att det går sådär. Bättre att kolla upp än att gå runt och oroa sig. Tester, undersökningar och röntgen ska ge svar som jag måste lita på. Hittills visar allt på att sjukdomen är oförändrad och det är ju bra. En röntgen kvarstår och jag längtar så efter den. Jag behöver de där svaren, oavsett. Är det något tar vi tag i det. Är det inget måste jag lita på det och släppa oron.

Utsidan av kroppen, huden och allt man ser, det finns inte ord för hur trött jag är på det. Less på mitt yttre har jag bestämt mig för att ta kroppen på lite mindre allvar. Oändligt med energi har under åren gått åt till tycka jag är tjock och på senare år också lite gammal. Palla, liksom. Jag har bokat tid för nya tatueringar och med dem blir det officiellt att min kropp varken blir något som är tjockt eller smalt utan mer nåt som kan beskrivas som ett klotterplank. En canvas med budskap till världen och till mig. Så fyller den en bra funktion, förutom att vara ett place för själen att husera i.

Sedan jag skrev sist har vi hunnit med en rad husvisningar. Det har lossnat lite på husmarknaden och nya objekt släpps varje dag. Vi kikar på lite allt möjligt och i lördags blev jag kär. Det perfekta huset vid det perfekta läget. Det är där jag vill bo, om jag inte bor här. Budgivningen drar igång på onsdag och jag är 200% säker på att det kommer stiga till ett rent löjligt slutpris. Buhu för det. Nästa helg är det ett riktigt spännande hus vi ska kika på. Helt olikt allt vi tidigare sett. Ett hus som ger möjlighet till att förverkliga den gamla pensionatsdrömmen. Det du!

När det gäller dottern och tonåren önskar jag att det fanns en handbok så att jag kunde veta om jag stöttar och pushar lagom och på rätt sätt. Jag har övat på andras kids i många år, men nu när det gäller min egna vacklar jag. Dessutom har maken och jag olika approach på hur vi ska stötta vår skatt när hormonerna och tankarna spökar. Det är en utmaning för oss alla.

Jag har förresten kommit igång med träningen igen. Lyfter lite försiktigt på gym och oj, va jag mår bra av det. Musiken i öronen, endorfinerna känslan av att använda kroppen. Träningen gör mig gott.

Jag stormtrivs på jobbet! Det känns lyxigt

Borde hälsa på min mamma oftare.

Do more of what makes You happy

Gillar

Kommentarer

DagbokstankarKärlekLymfomResor