Jag kan inte sätta ord på mina känslor för händelsen i Trollhättan igår. Det är en stor rädsla som växer inom mig på hur jsg ska våga släppa ut Levi i detta samhället med så mycket hat, ilska och våld tunt omkring oss. Man vet inte, man har inte en aning om vem det händer. Det kan hända din  granne, din kusin eller till och med ditt barn. Vi kan inte gå säkra nånstans,  nångång och det är fruktansvärt att vi ständigt måste kolla oss bakom vår rygg för att inte känna sig förföljd.
Levi ligger och sover oberörd på min arm, ingen aning om vad som händer runt ikring.  Ingen aning om vad för värld han är född till. Hur skall man känna sig trygg med att släppa ut sitt barn i världen för att utvecklas?
Det är med stor sorg jag kommer låta denna dagen passera. Jag tänker extra mycket på dom drabbade idag och ska tända ett ljus för varje mördad person. Idag är en mörk dag hur ljust blå himlen än är. ♡ ta vara på varandra, älska varandra trots hudfärg eller religion.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

1. Levi - det är så himla självklart så det finns inte, behöver inte alls förklara mig här.

2. Mobilen - Det är så hemskt att säga men det är så sant som det är sagt. I mobilen har jag ALLT. Klocka, väckarklocka, kalender och en del av mitt sociala nätverk. Jag försöker lägga ifrån mig mobilen när levi är vaken, men det är svårt, för jag vill gärna ha med mobilen för att knäppa några bilder eller filma en snutt när han sitter där och ser så söt ut/ eller gör nånting roligt som man vill spara för minnes skull.

3. Närhet - Närhet och kärlek. Jag får väldigt mycket av båda delarna av Levi så jag behöver inte tänka så mycket på att jag är ensam med honom. Men visst saknar jag kärlek, kärlek från nån att sitta i soffan och mysa med på kvällarna, gå ur och äta middag med, gå på bio, promenera, storhandla, pussas med, kramas med och bara allmänt vara. Det saknar jag och det saknar jag mycket. Men ingen kan ta ifrån mig den kärleken jag känner för Levi, den viktigaste kärleken, den till sitt barn. ♡

4. Mat/skräpmat - Jag är ett matvrak, godisråtta, kakmonster, och allt vad man kan kalla det. Jag älskar mat och jag älskar godis, chips, kakor, läsk och allt onyttigt som finns i hela världen (nästan). Det känns som det finns mer gott av det onyttiga än vad det gör av det nyttiga. Jag är tokig i chips, det går ingen nöd, jag vräker i mig hela påsen under en bra film. Handen åker in och ut ur påsen frenetiskt.
MEN jag försöker, jag försöker och kämpar för kung och fosterland nu för att äta bättre, nyttigare och hälsosammare och endast mumsa skräp på lördagar. Inga mängder, men nått litet att ha till lördagstvn på kvällen.

5. Egentid - Som ensamstående är det tufft, även fast jag älskar varje sekund med Levi. Jag behöver endå en timme på kvällen i min ensamhet för att varva ner, ta in dagen och bli ordentligt trött. Det känns så hemskt att prioritera in det i min 5 vals lista men det är väl endå mänskligt? Att få vara lite ensam, rå om sig själv. För mig räcker det med en timme på kvällen för att jag ska vara nöjd. Sen finns det ju vissa kvällar som man mer än gärna somnar med Levi på armen tätt intill. Det är bland det bästa som finns. ♡

Likes

Comments

Jag måste få gnälla av mig lite, ekkwr gansja så mycket faktiskt. Jag sliter snart av mig håret!
Levi har tänder på gång, två har redan spruckit igenom nästan helt. Han har konstant feber, hade han redan i onsdags. Febern pendlar mellan 38 och 40 grader.
Förutom att det självklart gör ont på han så är han så extremt mammig. Självklart är det mysigt, men till en viss gräns.
Jag får inget gjort, INGET! sätter jag ner honom på golvet så slänger han sig runt mina ben och riktigt ful-gråter. Det är dammigt, disken står och tvättkorgen är överfull.

Nattningen igår tog 3.5 timme, sen gav jag upp Varje gång jag la ner han I säng en så börja han vända sig om och satte sig upp. mellan 18.30 då han var riktigt trött, tills 22 då jag gav upp och satte han i den gamla babysittern i soffan så jag fick äta upp min kvällsmat som stått ett bra tag. TILLSLUT somnade han på min arm efter mycket bökande.

Sen vaknade Levi i princip varje timme, vi varvade Alvedon zup med tandköttssalva, amning, gos, gråt och gnäll. Han ammade jättemycket inatt men vägra vattenflaskan i vanlig ordning.
Vi var ju på sjukan i onsdags och fick konstaterat att Levi har vätskebrist, och tro mig, jag försöker med allt. nappflaska, glas,  petflaska, isbit i smaknapp, hemmagjord frusen melonglass, smoothie, både i klämmis och på sked. Men NEJ. Det mesta spottas ut. Sista utvägen innan jag ringer 1177 är att promenera bort till apoteket och köpa vätskeersättning så han får i sig nått eftersom han endå har konstant feber.
Tycker så synd om honom som ska behöva känna sån smärta bara för dessa jäkla tänder. Nu får det snart vara slut på det.

Nu sover Levi gott på min arm och jag hoppas han sover en stund.

Likes

Comments

I morse började vi dagen med öppna förskolan med tjejorna och deras små ♡ Sedan fortsatte jag och Levi till sjukhuset eftersom hans kiss luktat sött och läkaren på vc förra veckan knappt gjorde nått.  Fick sitta i två timmar och försökavpricka rätt Levis kiss i en mugg, två gånger kissade han medans han vred och vände så man gick ju sitta å tröcka i han massa vatten för att han skulle kissa mera.
Jag var ju rädd för urinvägsinfektion men han har vätskebrist helt enkelt, dags och börja tvinga i han mer. Lilla barn,  du skrämmer verkligen din mamma.

Sitter här med Levi i famnen som sover så gott. Han somnade tidigt idag, nybadad, trött och febrig pga tänder som är påväg ut. Stackars liten.

jag ska se bonde söker fru klockan 20.00 och sen sova jsg med ♡

tokunge ba jag älskar dig

Likes

Comments

Idag är jag lite mera utvilad. Levi sov lite bättre inatt. Han sov fortfarande oroligt, men mycket bättre. Vid 7 blev det morgon och efter massa mys i sängen så orkade vi oss upp.

Jag har bestämt mig(igen) att bli nyttig, tänka på vad jag äter, osv. Fått massa fina tips på Facebook, underbara ni. Eftersom jag inte handlat och har det bästa hemma så improviserade jag lite till frukost.

turkisk yougurt med solroskärnor, chiafrön och linfrön och lite frysta blåbär.
och en halv avokado.

Nu sover Levi middag men när han vaknar sen ska vi sätta på oss hurtigskorna och promenera bort till affären som ligger en bit bort. Dels ska jag in på elgiganten och köpa en soda streama och sen ska vi in på Ica och handla till mitt nya liv. Jag är så sugen på att testa kesobröd, tur att jag inhandlat "No egg" som det så fint heter som ersätter ägget jättebra.

sen skall jag sortera kläder, plocka och dona dör imorgon kommer hemstäd. Det känns så himla lyxigt men det behövs verkligen. underbart!

Nu skall jag blunda en stund jag med ♡

Likes

Comments