Jag är så enormt tom inuti, det känns verkligen jättekonstigt! Jag har pratat med ganska många på väldigt kort tid och har fått upp ögonen för hur jag har blivit överkörd och inte vågat vara mig själv. Det mest smärtsamma jag kommit fram till är att om jag varit ärlig och stått på mig så hade jag förmodligen varit väldigt lycklig idag. Men istället känner jag mig tom, det finns inte så mycket kvar...

Vi har inte träffats än, jag hoppas att det sker snart! Min tanke var den här veckan men det verkar vara en sjukt upptagen man det där. Håller dock modet uppe och hoppas på vilken dag som helst snart!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det här med relationer är så otroligt svårt! Inte blir det bättre av att ett barn är inblandat här heller.... Det är en soppa utan dess like men jag hoppas att en liten del ska kunna lösas i veckan när vi ses. Jag tog mod till mig idag och frågade om vi kunde ses för att prata ut lite, jag behöver verkligen det även om behovet inte verkar finnas hos honom. Han sa til min förvåning ja!

Tårarna har jag torkat, smärtan ligger kvar såklart men det underlättar att inte ha så förbannat nära till tårarna hela tiden. Problemet är ju liksom att den som ska torka upp tårarna inte vill/kan göra det. Inte heller trösta. Så det känns bra!

Gud så jag babblar så här på kvällen känner jag. Dags att göra natt!

Likes

Comments

En stor nackdel med uppbrott efter många år tillsammans är de vänner som det också blir ett uppbrott med. De vänner man har med sig in i förhållandet blir gemensamma och det är inte säkert man får dem med sig ut. Därför sitter jag här, barnfri och så uttråkad som man bara kan bli. Vad gör folk som är singlar och barnfria?

Likes

Comments

​Sorgen och saknaden är så extremt stor så det finns så mycket jag inte kan göra. Bara jag tittar runt mig här så finns det så otroligt mycket som påminner mig om honom. Alltifrån smycken och kläder till gosedjur och leksaker, det ligger godis som jag inte kan äta för att det påminner för mycket om honom. Det är flera tv-program jag inte kunnat se för att jag saknar honom så oerhört mycket när jag försöker. När tar det slut? När ska jag sluta påminnas om honom i allt? På jobbet sitter små töntiga meddelanden från honom fasttejpade i mitt dokumentskåp. De brukade få mig att le och känna mig viktig, nu gör det mig bara ledsen men jag har ändå inte ork nog att ta bort dem.

"Vi kommer va vänner, jag vill i alla fall vara din vän!" Ja... Men funkar det verkligen så? Jag vet helt ärligt inte om jag orkar med att vara din vän. Kommer jag orka sitta bredvid dig i soffan och titta på tv utan att luta mig mot dig för att känna din starka kropp mot min? Kommer jag klara av att säga hej då utan att hålla om dig hårt och ge dig en puss? Kommer jag klara av att sitta mittemot dig vid matbordet utan att hela tiden röra vid dina fötter med mina?  Kommer jag klara av att en dag höra dig säga: "Jag har träffat någon!"?
Svaret på alla frågor ovan är nej i dagsläget. Men jag skulle heller inte kunna förmå mig att inte träffa dig på grund av sakerna ovan. Jag vill så gärna. Jag saknar dig så det gör ont!

Likes

Comments

Jag skämtar inte, det känns som stora, öppna köttsår som inte vill läka. Jag är så jävla trött på det!
Tur att jag har min älskade lilla hjälte som gör att jag tar mig igenom dagarna. Utan honom vet jag inte om jag hade stått upp om dagarna....

Likes

Comments

Det har gått en vecka och en dag sedan han sa att det är över. Men jag är så där fjantig så jag tänker fortsätta hoppas och tro på oss. Det kan inte vara så att riktig kärlek bara dör ut, jag vägrar tro på det! Med tanke på den senaste tidens turbulens vore det konstigt om en av oss inte sa ifrån. Inte för att kärleken är borta utan för att det är som det är och en paus är nödvändig. Jag hoppas dock på att allt kommer lösa sig och att kärleken finns kvar!

Nu kräver någon lite uppmärksamhet här...

Likes

Comments

Idag är det lite ner... Beror säkert på flera olika saker, varav sömnbrist är en.
Har även de senaste dagarna fått höra att människor i min omgivning tyckt/sett saker om mitt ex. Ju fler som säger det och ger olika exempel desto mer ser jag också saker som jag inte velat se. Skyller dock inte allt på honom eftersom jag själv aldrig sagt ifrån. Men det är ändå tungt att höra.

Uppbyggnaden av mitt nya jag lär ta tid att göra, men jag hoppas verkligen att det kommer bli en så stark person som mina vänner säger att jag är.

Likes

Comments

​Det är måndag, ny vecka och nya möjligheter! Jag har kommit till insikt om många saker idag, och den absolut viktigaste är att JAG ska styra över mitt eget liv och vara den som ser till att jag mår bra. Självklart får andra vara med och påverka mitt mående, men jag ska inte längre ha med de som har en negativ påverkan.
Hur jag ska lyckas? Det återstår att se, men jag har några startidéer som att varje morgon le mot mig själv i spegeln, läsa en uppmuntrande text och tala om för mig själv att jag är värd otroligt mycket för mig själv och för några få andra!

Tack för denna insikt min vän!

Likes

Comments