En riktigt kämpig höst i skolan toppad av diverse familjeproblem har gjort att hösten har känts evigt lång och mörk.

Jag känner mig så sjukt stressad hela tiden, pulsen är alldeles för hög, lusten för allt är helt borta och jag känner att jag blir arg för allt. Jag är verkligen inte deprimerad, men jag är såå matt! Jag måste börja med att ta djupa andetag, släppa all prestige och ta det som det kommer. Men för varje sak jag lyckas bemästra så fylls ryggsäcken hela tiden på, helt okontrollerat!

För några veckor sen hickmin mans mormor bort och vi har haft hennes bil efter det. För att den inte ska stå helt stilla och att den inte ska stå "obevakad". Så sa vi senast i förr går att vi måste kolla upp så den är försäkrad (med tanke på att ägaren inte lever) innan vi kör med den. Så i går morse, så har något backat på den!! Hemma på parkeringen och personen skrev en lapp och tog på sig det och bad om ursäkt. No hard feelings, olyckor sker liksom! Men ack så jobbigt det blir med försäkringen!!!!
Ännu en sak att ta tag i, ännu en sak att fundera över, som sagt helt okontrollerat fylls liksom ryggsäcken på!

Sen är det en sån dag i dag, allt känns skit! Så jag ser väl mörkret väl mycket och blundar för ljus. Men det vänder snart igen!

I ett försök att livs upp tog jag fram två adventsljusstakar till köket i dag, advent fick komma tidigare i år och sprida lite ljus 🕯⭐️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Farsdag 2017

I år var det vi som stod för farsdagmiddagen. Vi har nog i min familj aldrig riktigt firat mor- och farsdag, vad jag kan minnas. Men min mans familj äter alltid traditionsenlig middag på farsdag. Alla år jag kan komma på har vi samlats hos hans föräldrar och ätit något extra gott.

I år blev det inte riktigt som det brukar då min mans mormor hastigt gick bort alldeles nyligen och hon va alltid med på alla familjeträffar. Och det är ju så i början, alla högtider känns extra jobbiga och saknaden och tomheten blir extra påtaglig.

Så i år bjöd vi hem till den traditionsenliga middagen! Jag utmanade mig och gjorde porterstek, sås, hasselbackspotatis och gelé. Flera timmar matlagning resulterade som tur va i succé! Det blev supergott och all mat tog slut.

Nu väntar en ny spännande vecka med fullfart. Jag ska ut på fältstudie och finna något att skriva min b-uppsats om, sjukt pepp!
Vi, en klasskompis och jag, har blivit placerade på familjecentralen (BVC, öppna förskolan, osv) där jag bor. Det ska blir väldigt roligt att studera denna arbetsplats i en vecka!
Uppdatering kommer.....

Nu, avsnitt 4 av midnattssol!

Likes

Comments

I dag har tjejerna och jag ledig dag. Jag brukar försöka få till en dag i veckan så tjejerna kan vara lediga från förskolan. Det är inte alltid jättelätt när det är mycket i skolan, men oftast om jag vänder och vrider så får jag ihop det.

I går morse sov barnen som stockar när jag väckte dem 6:45 och i dag när vi va lediga va båda uppe och hoppade före 7, pigga som få. Då tackade jag för Netflix, satte på Daniel Tiger och gömde mig under täcket.

I dag ska vi utmana oss rejält, vi har bokat tid hos en fotograf och ska försöka få till en familjebild. Vi har tid 16:30, vilket betyder att barnen kommer vara trötta och helst lite griniga 😅😅 Men hoppet är det sista som sviker och med lite mutor som tablettaskar så ska det nog gå ändå.

Det är så gott med lediga dagar utan så mycket måsten! Visserligen behöver jag väl köra ett rejält städ av huset och handla mat, men inte så mycket annat före fotograferingen. Petronella, pysseltjejen, sitter vid sitt skriver brev till sina kusiner på sitt älskade skrivbord. Agnes spelar iPad och njuter av att ha den i fred en liten stund. Själv börjar jag blir rastlös, dags att fylla på kaffekoppen 😚☕️

På återseende

Likes

Comments

Varför startar jag en blogg egentligen, vad gör mig intressant, vad fångar er läsare, vad har jag att komma med?

Ja sanningen är väl den att jag inte alls är intressant för allmänheten, jag har inte startat ett företag, jobbar inte för att rädda världen och är ingen modell.
Men måste en "vara något/någon" för att få vara, måste jag ha något banbrytande att komma med eller kan det ett enkelt vara så att det är ok att vara "va"?!

Jag kommer inte göra reklam för mina inlägg på sociala medier eller jaga läsare. Jag skriver för min egen skull, för jag tycker det är kul och för det ger mig(!) något.
Sen tycker jag det är grymt coolt hur stor Blondinbella och Byengberg exempelvis har blivit och beundrar dem. Men känner inte att jag måste vara där eller ens drömma om att hamna där för att våga skriva.

Men välkommen hit och lämna gärna ett litet avtryck ❤️

  • 10 Readers

Likes

Comments