Header

Som aldri går på date!
Det er faktisk sant! Vi er det paret som aldri går på date eller kino. Om vi skal ut å kose oss, bare oss to. Er vi veldig avhengig av barnevakt, og det er ikke alltid like lett. Så da blir det som oftest en god middag hjemme, når Ellen Mathea har lagt seg.

Som ikke spiser middag sammen hver eneste dag.
Noen dager, er dagene fylt opp med planer å ærender og da blir middagen glemt bort!

Som tar livet med ro.
Vi er virkelig et par, som tar livet helt med ro. Vi forhaster oss ikke å elsker livet slik vi har det nå. Noen tror kanskje vi forhastet oss med å få barn. Men absolutt ikke!

Som har det godt med hverandre.
Vi er veldig glad i hverandre. Vi ler, tøyser og pirker på hverandre. Ett sunt forhold i mine øyne!

Som har tro på hverandre.
Selvfølgelig er vi dem som har tro på hverandre. Vi støtter hverandre 100% hele døgnet.

Som alltid legger seg sammen.
Jepp, her har du oss. Det er veldig sjeldent jeg går å legger meg alene.

Som sitter lenge oppe!
Hver eneste dag, blir kvelden lengre en planlagt. Ikke det at vi gjør noe hele kvelden. Som oftest ligger vi i hver vår ende på sofaen og ser på tv.

Som ser lyst på livet.
Fremtiden ser virkelig lys ut for oss. Vi har allerede skapt en liten familie. kjøpt oss ett hus, der vi skal bo for alltid. Og har verdens beste familie rundt oss.

- Som trives ute i naturen.
Selfølgelig, naturen er virkelig gullverdt!

- Som aldri ser på film!
Her har du meg, som liker skrekkfilmer, og helge som så vidt tørr å se. Så om han vil se film. Må det være komedie, noe jeg ikke liker. Så her er egentlig problemet at vi faktisk ikke blir enig om hvilken sjanger filmen skal være i.

Som trives i andres selskap.
Vi begge har mange rundt oss, om det er venner eller familie. Så trives vi! Vennene som vi har, er venner som har kommet for å bli. Venner som vet hva venner står for. Vi liker veldig godt å tilbringe mye av tiden med vennene våre. Og det har blitt litt vanskeligere nå som vi har barn, så derfor setter vi ekstra stor pris på de dagene vi faktisk tilbringer sammen med dem. (Selvfølgelig er ikke barn ett hinder i den forstand, men vennene våre har ikke barn. Og da gjør det saken litt vanskeligere)

Som liker dyr.
Foreløpig har vi kun en katt, men her vil tiden vise.

- Som har tillit til hverandre!
Et forhold hos oss, er tillit utrulig viktig for at vi skal kunne gå overens med hverandre. Å ha tillit til personen du faktisk bor med, sover med, å skal tilbringe livet sammen med er en puslebrikke i ett puslespill. Om du ikke har den brikken, selve bærebjelken vill forholde sakte men sikkert bli brutt ned.

Som finner en løsning.
Noen dager er tyngre en andre, og da finner man alltid en løsning for så å komme over gjerde. Vi er der, vi støtter å legger oss på kne for at ingen skal ha det vondt med seg selv!

Som tar foreldrerollen på alvor!
Ellen Mathea betyr alt for oss, så selvfølgelig tar vi foreldrerollen på alvor. Hun kommer foran alt og alle. Hun er virkelig vår førsteprioritering. Selv tørr jeg å skryte av oss selv. For i mine øyne kunne hun ikke hatt det bedre. Hun tilbringer tiden med den familien som elsker henne høyest. Og det er oss!


​Klem

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I dag kom jeg hjem fra jobb klokke 5, og benyttet derfor siste del av dagen ute med min fineste prinsesse. Vi tok oss en tur ut i skogen, for så å lete etter blåbær. En stor favoritt her i hus. Skålen vi hadde med oss, ble aldri fylt opp med bær, da tutta spiste dem opp før jeg fikk plukket nye. Å tilbringe tid i skogen er virkelig skjønt. Høre fugler som kvitrer og vinden som suser i toppen av trærne.

I mine tanker så er naturen i seg selv en uendelig stor lekeplass som har «lekeapperater» tilpasset alle nivå. Bruker man mulighetene som er der, kan man gjøre mye ut av lite. Man trenger ikke avansert utstyr for så å ha det gøy. Det er ihvertfall min tanke om skogen.

​Ellen Mathea er en skikkelig aktiv jente, som elsker å tilbringe tiden ute. Selv om været ikke er så veldig fristende, er det ingenting som stopper oss. Om man har godt tøy, kan man tåle alt slags vær. Å når du først kommer deg ut i regnværet er det faktisk en liten sjarm i det hele.

Regntøyet Ellen Mathea har på seg, er helt fantastisk. Elsker virkelig denne dressen fra alt den er verdt. Dressen er av merket; Memini og kan fåes kjøpt Her!

Klem

  • 346 Lesere

Likes

Comments

Pjuh, da kan jeg endelig slenge bene på bordet, etter en koselig dag med de jeg setter størst pris på her i verden. Vi har storkost oss fra morgen til kveld. Jeg er så takknemlig her jeg sitter i skrivende stund,
​over hvor heldig jeg er! Ikke bare er jeg kjæreste og samboer. Men jeg er faktisk en mamma, en rollemodell for mitt barn! Den jobben som jeg står opp til hver eneste dag, må være jobben sendt fra blå himmel.
​Jeg er så takknemlig.

Ikke bare er hun barnet vårt. Hun er selve bindevevet i familien. Hun er med på å binder oss sammen, som gjør at hele familiebåndet blir mye sterkere. Selvfølgelig trenger du ikke barn, for så å
​bli en familie. Men i midt tilfelle, hadde det vert feil uten.

Alle sier det krever sitt, å være mor. Men det er helt sant. Det krever mye. Du må vise omsorg, trygghet å kjærlighet for barnet hver eneste dag. Du må gi det mat, søvn og stell. Og selvfølgelig være en god og varm rollemodell. Du må samtidig gi barnet et trygt og godt hjem.

Jeg skal ihvertfall si det slik. Jeg har fått den største gaven jeg noen gang kunne fått. Det er en gave i seg selv og bli kalt mamma. Og den gaven kan ingen ta fra meg. Og ingen kan gi meg en større gave en den Helge gav meg!


Klem

  • 491 Lesere

Likes

Comments

Hei, og god Mandag kjære dere! Idag har jeg endelig fått tatt noen bilder av den ferdige stuen vår, som jeg ville vise dere! Jeg var utrulig dum som virkelig ikke tenkte på å ta noe før og etter bilde. Men allikevel vill jeg vise dere hva vi har gjort. Gleder meg allerede til vi tar neste opp-pussingsprosjekt fatt. Og da er det gangen som skal bli lys og ny. Vi har virkelig mye arbeid i vente. Men slik er det å kjøpe ''brukt'' hus. Ihvertfall for oss. For at vi skal føle det som vårt, vil vi gjøre det til vårt også.

Klem

  • 424 Lesere

Likes

Comments

Jeg vill stikke innom for å huske dere på at Blivakke.no har utrulige gode tilbud for deg som skal kjøpe sminke, shampoo eller andre produkter. De har alt fra 20% og opptil 70% på HELE butikken. Det er virkelig vert ett lite klikk inn for å se om det er noe du kan hente hjem. Her sparer du ikke bare litt, men mye! Så klikk dere inn HER for å ta en titt.

BliVakker.no har utrulig mange gode og effektive produkter som passer til alle. Den er også Norges største nettbutikk for kjente merkevarer innen hår, hud, sminke og parfymeprodukter. Hos dem finner du over 150 forskjellige merkevare og har alltid gratis frakt på alle ordre. De fører merkevare fra blant annet TIGI, Joico, Redken, KMS, Biosilk, Bare Escentuals, Decléor, Dermalogica, GHD og mange flere.

Håper du finner noe som passer for deg, det gjorde ihvertfall jeg!


Bilde lånt fra BliVakker.no

Likes

Comments

Hei, tenkte og skrive kort og enkel om min barndom. Hvordan jeg har blitt til den jeg er i dag, takket være mine gode foreldre!

Da jeg ble født, var pappa uheldigvis ikke hjemme. Han var på sillefiske(jobb), så han fikk se meg for første gang da jeg hadde blitt en hel måned gammel. Noe jeg aldri la merke til da men. Som årene gikk, bestemte mine foreldre for å skille lag. Dette er en periode jeg har fortrengt og husker lite av. Samtidig var jeg veldig liten i denne perioden, men noe husker jeg jo. Pappa ble boende i huset hvor jeg ''vokste'' opp, sammen med min storebror.

Mamma flyttet ut, og tok med seg lille meg, og min storesøster på slepet. Pappa jobbet mye på sjøen, så det ble til en selvfølge at jeg ble med min mor. Mamma og pappa vekslet og fant en fin ordning på å ha meg. Når pappa hadde fri-uke fra jobben, var jeg halve uken hos han. Tror om jeg ikke husker helt feil, jobbet han 2 uker og fri den tredje! Jeg begynte på skolen, og trivdes med det de første årene. Som årene gikk, ble det mer bevist på en ting. Jeg kunne virkelig ingenting. Jeg ble stadig vekk konfrontert med den dårlige norsken og selvfølgelig engelsken min. Og det hjalp virkelig ikke på usikkerheten min.

Etterhvert fant vi ut jeg hadde noe kalt dysleksi. Jeg fikk hjelp. Jeg fikk data. Og jeg ble vant til at jeg ikke alltid kunne være den beste. Jeg visste selv at jeg ikke kunne skrive en hel setning uten feil. Enten om jeg glemte komma, punktum eller stor bokstav. Så hjalp det veldig at jeg kunne skylde på dysleksien min.

Den dag i dag har jeg vokst fra det. Og har blitt en mer selvstendig og sikker person! Jeg tørr å gjør noe jeg aldri har hatt turt før. Jeg har tatt ett stort steg. Ett steg jeg er stolt av. Jeg blogger og jeg skriver. Noe jeg bare elsker.

Gjennom alle de årene jeg strevde meg skakk i hjel, hadde jeg to personer som stod på min sidelinje og heiet meg frem. Jo mine gode foreldre skal virkelig få skryt. Jeg hadde aldri stått her den dag i dag om jeg ikke hadde dem i livet mitt.

  • 523 Lesere

Likes

Comments

- Dere skulle kanskje tro at jeg sto for maten her i hus. Men det er slettest ikke slik. Kjøkkenet er virkelig ikke min plass her i huset. Her er det Helge som står for all matlaging. Hvis jeg skal lage noe, de få gangene jeg prøver. Blir det alltid en lettvint mat hver gang. Om det er en grandis, taco eller lasagne som står på menyen. Men grunner er slik at Helge syntes det å stå på kjøkkenet er gøy og spennende. Noe jeg virkelig ikke syntes.

- Her i huset kan det oppstå småkrangel. Men det dreier seg som oftest om renhold og rydding. Hvem som skal vaske hvor, og hvem som skal ta oppvasken. Men i bunn og grunn så er det som oftest meg som tar ''ansvaret'' for renhold. Men noen dager, har jeg virkelig ikke energi, og lar huset flyte over. Og hvem får skylden; jo Helge!

- Vi har begge to ekstremt gode forhold til hverandres familier. Helge går supert overens med hele min familie, og det samme gjør jeg med hans. Dette er noe jeg anser som veldig viktig, og derfor gleder det meg stort at vi begge trives med hverandres familie.

- Vi er hverandres største motivatorer og heiagjeng! Ingen gir meg så mye pågangsmot som det Helge gir meg hver eneste dag. Noe jeg virkelig ikke hadde klart meg uten.

- I vårt forhold er det jeg som er sjefen! heh.. Det er vell jeg som styrer dagene utfra hva jeg skal, hva jeg vill. Så kommer hans argument til sist. Neida jeg tuller litt nå. Men på en litt svakere måte en det jeg beskrev den på, kan kanskje stemme.

  • 931 Lesere

Likes

Comments

I dag er det endelig helg (igjen)! Føler virkelig disse ukene går så uendelig fort. Det er ikke mer enn uken har startet før helgen begynner. Denne helgen skal jeg virkelig nyte til det fulle. Kanskje til og med få litt tid til å sette meg ned med minne-albumen til Ellen Mathea. Noe som virkelig hadde trengs, da det er en hel stund siden sist jeg skrev i den. Disse albumene er virkelig gull verdt. Det er så utrulig gøy og kunne ha noe å se tilbake på når barna blir store, og ting faller i glemmeboken.

Nå som jeg er inne på temaet om disse minne-albumene, håper jeg for guds skyld at jeg finner den. Akkurat her jeg sitter i skrivende stund, har jeg lite peiling på hvor denne boken befinner seg i alt flyttelasset. Føler vi har bodd i kasser i flere uker, noe vi absolutt ikke har. Men føles slikt!

Men vi snakkes! skal bruke tiden godt, nå som hun hviler seg. Så får vi håpe jeg finner den i all rotet vårt!

Likes

Comments

Om nøyaktig 3 uker og 4 dager tar vi ett stort steg, ett stort steg for oss foreldre! Ellen Mathea er ikke lengre veldig liten! Og skal nå begynne i barnehagen, sammen med mange andre barn! Jeg tror hun vill elske det, samtidig litt skummelt i begynnelsen! Hun er av den type barn, som elsker andre barn rundt seg, så jeg tror virkelig hun kommer til å stortrives!

Det blir nok vanskeligst for meg, som nå skal dele henne med andre! Andre som skal ta hånd om henne, mens jeg og Helge er på jobb! Andre som skal gi henne omsorg, og ellers det hun måtte trenge. Dette er virkelig en tid, en mor gruer seg til! Jeg trodde virkelig ikke dette skulle bli vanskelig. Men når du merker at tiden snart er inne for at vår datter ikke lengre er hjemme hver dag, men skal bli ett barnehagebarn på fulltid triller tårene!

Ellen Mathea har vært så heldig og skal gå i Hidra barnehage! En barnehage, alle skulle hatt! Her ligger barnehagen ved sjøen, og ikke langt fra skogen! Så barna lærer alt fra hva som befinner seg i skogen, til hva som lever i havet! Vi er virkelig så heldige som bor på en så fin øy!

Klem

  • 749 Lesere

Likes

Comments

Den siste tiden, har det skjedd veldig mye på hus-fronten. Vi har nemlig kjøpt oss hus. Ett større hus med mer plass. Ett hus som vi kan leve i resten av våres liv! Huset som vi har kjøpt er slettest ikke nytt, men det er nytt for oss. Huset er av gammel stil, så det er mye som må gjøres med det, for at vi skal kunne trives.

Vi har allerede store planer for hele oppussing. Så det er en hel del arbeid som gjenstår. Men vi er allikevel godt i gang. Stuen er så å si helt ferdig, kun noen lister som mangler.

Jeg ble veldig interessert i dette huset, da jeg satt og tenkte tilbake på hvor mange gode og fine minner som har blitt skapt her. Tikken, gjemsler og familietreff som har funnet sted her, fikk meg til å tenke på hvor flott og fint det ville være å starte ett nytt kapittel her, sammen med min egen familie. Som med tiden vil vokse.

Et hus og en hage, hvor jeg har vokst opp, skal nå mine barn få oppleve det samme. Og det er jeg så takknemlig for. kan ikke annet enn å smile for hva vi har i vente.

på grunn av jeg har så mange minner fra dette stedet, er fordi det tilhørte mine besteforeldre. Som nå har flyttet bort til huset vi bodde i. Vi trengte større plass, og dem mindre! Så da fant vi en utrulig grei løsning på det.

Bilder av stuen kommer, så fort listene er på plass! Kan ikke si meg annet en storfornøyd
med hvordan det har blitt.

  • 677 Lesere

Likes

Comments