Ännu ett försök till att börja blogga lite, har fruktansvärt dålig karaktärr på de här med att blogga, men nu ger jag det en ny chans!


Vad har hänt sen sist?

Ja när skrev jag ett inlägg sist ens, minnet är ganska dåligt.

Men Indra blir 11 månader nu i februari, Adam och jag firar 6 månader som gifta nu på lördag, vi har äntligen börjat bo in oss i lägenheten och börjat få våran ( läs min) Toutch på hemmet, har hamnat i någon form av gör om svacka 😂 stackars Adam suckar åt mig och mina påhitt😂

Harry har börjat på basket och Melissa simskola. Vardagslivet rullar på...

Hörs snart igen!

Gillar

Kommentarer

Hej alla rara!

Just nu är vi mitt uppe i städning packning och rensning plus en liten gullunge som kräver sin uppmärksamhet, så fort man är vaken ska all fokus ligga på henne, hur snabbt går tiden egentligen? Nyss låg hon bredvid och bara tittade. Nu är de höga ljud en massa leenden och jympa pass så fort hon är vaken.

Indra har hunnit bli 2 månader, Harry har hunnit med årets första fotbolls sammandrag plus Sn bollen förra helgen, Melissa ska snart ha uppvisning med sin dans grupp och spela sitt livs första fotbolls match och vi har 2 30 års firanden i helgen... ja lite att stå i med andra ord. Men snart flyttar vi, en vecka och en dag för att vara mer exakt och de är massor att göra.

I söndags var vi ute i sommar stugan för att fira min mamma, Harry passade då på att ta årets första dopp i 14 grader. Han är ingen badkruka längre 😂

Men ett snabb inlägg då och då bjuder jag på👍


Gillar

Kommentarer

Välkommen ur bebis bubblan!

Jag skoja, jag är fortfarande i den fantastiska bebis bubblan, den 18/3 Kom våran efterlängtade Indra, att ställa om hela vardagen efter en bebis som styr hela ens liv och inte har några rutiner, det en utmaningen fast jag gjort de 2 gånger förut... oj vad snabbt man glömmer. Lilla Indra sköter sig bra och nu har vi kommit in i rutin att lämna barnen i skolan på morgonen. Mycket har hänt sen jag skrev sist, hela lägenheten ska ner i kartonger för snart flyttar vi till större.

 ÄNTLIGEN!!!​

ingen är nog gladare än vi 😊

Jag ska bli bättre på att skriva.

Hörs snart igen👌

Gillar

Kommentarer