ta livet av dig eller försvinna från gården.. 2

Under tiden jag va bostadslös så bodde jag mest hos Zandra, men även hos min brors sambo. Dom va då inte tillsammans utan hon bodde hemma hos sina föräldrar.
När jag bodde hos Zandra så hjälpte hon mig som vanligt med att komma upp på benen igen. Vet inte hur många gånger hon har hjälpt mig med de... Fick lite kontakt med familjen igen innan jul. I Januari så träffade jag min sambo, jag va ett psykfall som jag själv kallade mig den tiden. Men ändå så stannade han hos mig.. Förstår inte varför 🙈
När jag hade träffat sambon 3 gånger så blev min morfar inlagd, tänk att min sambo ändå kom till sjukhuset för att umgås med. Mig och min morfar. Som morfar sa, han får jag inte släppa. Fast det hade jag redan bestämt att inte göra.

Min och sambons första tid va att umgås med min morfar på sjukhuset, tills han fick komma hem igen. Flyttade hem till sambon ganska fort, vi fick en hund Roxy som kommer ifrån min syster.
Sålde hästen efter ett tag.

Tappade kontakten med många när jag träffade sambon, men antar att det va för att jag va så uppe i det som fick mig att må bra.

Redan när jag träffade min sambo var jag ärlig med hur min familj fungerade, men han märkte ganska fort att det va en katastrof.
Han har väl aldrig riktigt varit glad för min familj, men jag klandrar inte han.

När min morfar gick bort va andra gången jag tappade kontakten med min mamma, hon blev sur för att jag ville ha tillbaka stjärnorna min morfar fått låna av mig. Såna stjärnor som lyser i taket..

Jag och sambon levde våra liv, fast min familj satte oss i skiten flera gånger. Men vi löste det varje gång. Tack vare min familj höll jag på att göra så min sambo också höll på att bli bostadslös. Kommer berätta mer om detta..

Men i sista sekund, verkligen sista sekund så hittade vi en lägenhet i Trelleborg. Flyttade in där på en dag, vi va faktiskt lyckliga igen! Sen blev sonen till oplanerad och på ppiller🤭

Berättade för släkt och Joakims familj. Bestämde att vi skulle berätta för min familj också. Så pratade med pappa om att vi skulle äta på restaurang med mamma också. Men en överraskning för henne.

Sagt och gjort, vi fick faktiskt bra kontakt igen sen. En helt annan kontakt än vi haft förut. Jag och sambon hoppades på att hon hade förändrats. Vilket hon hade, men tyvärr höll inte det..

Sonen föddes i november, mamma va hos oss mycket och hjälpte oss. Vilket vi va sjukt tacksamma för. Fick sen en större lägenhet i samma hus, flyttade in där. Det är i den lägenheten vi bor i nu.
Jag och sambon kom överens om att jag ville börja jobba, sökte sommarjobb och fick ett. Frågade mamma om hon ville passa William dom dagarna vilket hon ville. Ja allt va faktiskt bra i lite mer än ett år.

Sen för 2 månader sen så hände det igen, vi hade sovit hos min familj. Bestämde med min syster att åka till väla och äta lunch och handla lite. Pratade med mamma och dom andra, dom ville också med. Min syster hade då tydligen bestämt med mamma att dom också skulle äta med oss, annars skulle mamma och dom äta hemma.

Vi åkte till väla, gick där ett bra tag. Är ju gravid igen och detta va i början av graviditeten så började må riktigt dåligt och till sist sa jag att jag va iaf tvungen att äta. Vi alla beställde mat och de va här det började.

När mamma och dom kom så hade vi berättat att vi hade redan ätit. När vi mötte upp dom när dom åt så la min mamma en onödig kommentar så jag fortsatte bara att gå, varpå min bror säger hejdå och går efter mig. Sambon och syster kommer också. Smått irriterade va vi alla, men vi fortsatte vår runda.

Jag och syster gick in i en affär och sambon och bror i en affär, när jag och syster var färdiga så skulle vi leta upp sambon och bror. Går först till butiken vi visste dom skulle in i, men dom va 2 butiker längre ner. Så vi hittade dom där och min bror hade hittat något i den första affären som han ville visa, så vi vänder och går tillbaka. Fortsätter vår dag.

Går in på fb efter vi va klara på väla och hade kommit hem. ser att min mamma lagt ut en status. Jag och min bror tolkar den som att då vill hon inte se oss mer.

Tydligen så hade vi gått mot min mamma och dom andra så hade min bror sagt "där är mamma" så hade vi vänt, ingen av oss hade ens sätt att dom va där. Enda gången min bror sa det det va när vi skulle möta upp pappa för att han och sambon skulle fixa med abonnemang och då sa han de för att vi såg henne och pappa va med henne.

Efter denna status hon lagt ut så va det nog för mig, jag orkar ärligt inte ha det så längre. Enligt mig är min mamma väldigt omogen och behöver växa upp innan hon får träffa oss igen.

Men just nu gör hon bara saker värre, jag behöver polisanmäla min egen mamma. Ska det verkligen behövas? Hon fortsätter lägga ut bilder på han och förstår antagligen inte nya lagen att hon måste ha mitt eller sambons godkännande.

Folk runt om mig hjälper mig med allt, polisen ska jag till på fredag och lämna alla bevis om fb inte tar bort bilderna.

Hoppas jag fått med det viktigaste för att ni ska förstå lite mer. Men kommer försöka berätta mer detaljerat om vissa saker sen.

Hennes status som gjorde att jag fick nog..

Tänkte en dag lägga ut allt som skrivits också mellan henne och mig så ni får allt korten på bordet. Men måste sitta och fixa bilderna först, så tar lite tid.

Gillar

Kommentarer