Misshandlar mitt barn

Ja ni läste rätt.. Tydligen misshandlar jag William för att jag inte låter han träffa sin mormor.

Vaknade upp till ett fint meddelande där det stod hur hemsk jag är som förälder och misshandlar William.

Jag tar bort hans rätt att träffa folk, han är för ung för att behöva utstå mina fel.

Men vad jag vet så är det mitt och min sambos val att bestämma vem han ska träffa. William är 9 månader, han kan inte bestämma vem han vill träffa. Jag har skrivit klart och tydligt att den dagen han är gammal nog att bestämma så får han bestämma om han vill träffa sin mormor eller inte.

Jag skyddar inte han, jag straffar han. Det är jag som är ett barn som inte kan se hur mycket jag misshandlar han just nu.
Men är det verkligen misshandel? William har inte träffat sin mormor på 2 månader, han har enligt BVC inte ens ett minne av att hon är hans mormor och BVC tycker verkligen inte att jag misshandlar han. Socialen tycker heller inte jag för något fel när jag ringde och frågade dom om hon har rätt till att träffa han.

Är jag verkligen en sån dålig mamma för att jag vill skydda mitt barn från en människa som man inte kan lita på om hon är där eller inte?

Jag kanske är egotrippad som tar han ifrån sin mormor? Men varken jag eller sambon. Vill ha henne i vårt liv just nu, vi vill inte att William ska träffa henne förrän hon kan visa att hon accepterar våra val och att hon faktiskt kan visa att hon växt upp.

Ja jag får väl vara den sämst mamman som finns, för jag kommer inte låta henne träffa William så som det är nu..
Vet inte vad folk vill ha ut av att skicka såna meddelande? Vill dom att jag ska automatiskt få skuldkänslor och låta henne träffa han? Jag har blivit manipulerad förr, men är stark nog att motstå det nu. Förr hade det kanske fungerat. Men sen jag träffade sambon och vi fick William så har jag blivit starkare. Nu har jag något att leva och kämpa för.
Men det är tydligen fel..

Så jag får leva med en stämpel om att jag misshandlar mitt barn tydligen😞 bara väntar på att socialen ska stå och knacka på dörren, vet att många utan problem kan hitta på saker för att dra igång något.. Ska man ens behöva leva i den rädslan? Har aldrig haft någon bra erfarenhet av socialen..

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Givetvis är det ni föräldrar som bestämmer vilka personer som ska finnas i ert barns nätverk.
Man väljer inte sina föräldrar, min mamma var oxå besynnerlig. Komentarer du fått av det slaget kan vara från mor och farföräldrar. För mig och de flesta skulle det vara en mardröm att förnekas mina barnbarn.
nouw.com/stenhagenbettan
MammaBarn
MammaBarn,
Jo jag förstår att det är hemskt att nekas att träffa sina barnbarn, men jag känner inte för att låta henne träffa han så länge hon inte kan lyssna på oss..😞
nouw.com/mammabarn