Header

Tidig morgon åter igen, men det har jag väl blivit van med vid detta stadie! Mina planer idag är väl att jag ska ha filmdag med min son och bästavän, och sen får vi se vad som händer mellan, men det är väl ungefär det jag orkar nu när jag är sjuk!

Hoppas du får en bra dag finaste människor !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag verkligen inte varit sugen på att ens skriva ett ända inlägg.. Jag är tvärförskyld + den där röda veckan på månaden.. samtidigt, vad är oddsen! Men jag avskyr och bli sjuk för jag är så rädd att min fina son också blir sjuk och barn är så hjälplösa när dom är sjuka! Men hoppas hoppas att han inte blir sjuk! Men det återstår och se.. Har inte gjort mycket idag, vaknade hos mitt hjärta åkte hem och sen åkte jag tillbaka.. det är det min dag har bestått av ungefär!

Suttit och kollat hur många halloween sminkningar som helst denna kväll och man längtar efter att få sminka sig crazy!

Vad ska ni göra på halloween?

Men jag uppdaterar mer imorgon.
Sorry guys!

Likes

Comments

Jah är tvär förskyld så uppdatering av bloggen kommer lite senar under dagen!

Likes

Comments

Kroppen är ju helt magisk.. Man såg ju knappt på mig att jag faktiskt var gravid.. Visa människor trodde ju att jag faktiskt hade skämtat om det! Sen efter så såg man inte ett ända tecken på att min finaste prins faktiskt legat där inne i över nio månader! Det är magiskt, men det gör mig ändå livrädd för om jag vill ha et till barn, kommer jag bli gigantisk då bara för att jag hade tur denna gång?!

Jag har så uselt självförtroende som det redan är så jag känner att psyket kanske inte klarar av det.. Förstår dock inte varför jag egentligen tänker så mycket på det för planen att ha ett till barn är inte på kartan.. Det kanske räcker med en, det återstår och se lixom.. Nu på ett tag ska ingen bulle växa i ungen iallafall!

Kommer lägga upp en bild här nedanför hur min kropp såg ut i v40 och hur min mage såg ut bara några veckor efter förlossningen !

En bild är i V40. En efter 26 dagar efter förlossningen och en 2,5 månad efter förlossningen 

Likes

Comments

Godmorgon..
tidig morgon idag..

Men idag ska jag åka in och byta lite kläder som min son fick på dopet som va lite för små och lite så! Men det är faktiskt dom ända planerna jag har idag !
Tänkte att ni skulle få välja vad nästa inlägg ska handla om.. lägger in en omröstning lite senare under dagen!

Likes

Comments

Har varit fullrulle här hemma hela dagen..
Börjar med stambyte vilken dag som helst här hemma så packar mina och Williams saker så vi kan fly fältet tills dom är klara !
Annars har jag bara försökt tagit det lungt medans han sovit och kollat film med mamma och lite så!
Frågestunden kör vi imorgon!
Hoppas ni haft en bra dag !❤️

Likes

Comments

Precis fixat igång allting med bloggen och gjort allt helt klart! Tror jag..

Jag antar att folk har frågor ang pappan och allt sånt.
Så skriv kommentarer nedanför så kör vi en frågestund i nästa inlägg!

Likes

Comments

Ja det är ju absolut inte min första blogg.. Men det är iallafall första inlägget på denna blogg som egentligen bara ska handla om mitt liv som mamma.. Och Williams framsteg och utveckling och allt runt om kring det! Kommer uppdatera så ofta jag bara kan! Det ska bli otroligt kul och se om denna blogg uppskattas eller vart den tar vägen! Tack för du klickade dig in!

Likes

Comments