Snart har 1år passerat

Snart har ett år passerat sen jag skrev här i bloggen sist. Livet kommer liksom emellan och bloggen blir lagd på is.

Vad har då hänt i vårt liv?

Börjar med det tyngsta då vi var tvungna att ta farväl av vår kära älskade lilla tax Lady som fick flytta till himmelen efter problem med njurarna, det var en tung tid och det kändes i både kropp och själ.
Hon är saknad snällare, mysigare hund går inte att hitta.

Det andra som hamnar på botten är Corona utbrottet som fortsätter och vid skrivande stund ökar i antal smittade igen. Det är ett tungt år som står på paus för många och just nu känns det som om det kommer vara så ett tag till.

Nu till lite roligare saker som hänt under året som snart passerat.

Z har slutat förskolan och börjat förskoleklass i grannkommunen och det känns så bra hon trivs som fisken i vattnet där och det känns toppen, hon har blivit så stor vår tös. Och hon lär sig nya saker varje dag. Tex idag när jag kom hem från jobbet hade hon skrivit ALLA siffror mellan 1-89, hur galet är inte det?

Hon har under hösten sålt jultidningar för första gången tjänat egen pengar och fått hem sin premie en popcornmaskin som hon ville ha, lycka när mamman kom hem med den efter jobbet idag.
Imorgon blir det popcorn tror jag.

En ny familjemedlem har vi skaffat oss också en katt vid namnet Koko. Z har sen hon var litet tjatat om en katt hon ville ha en flicka som hette Glitter men nu blev det en pojke så då fick han ett annat namn.
Men hon har ändå fått användning för namnet Glitter eftersom vi köpte oss en robotdammsugare nyligen så hon är nöjd att få döpt den istället.
Så nu är vi 3 tjejer och 3 killar i familjen.

Julen har nu kommit till vår stuga såå mysigt med julstjärnor i fönstren men jag börjar få lite lätt panik för jag har inte förberett nån julkalender ännu, brukar ALLTID åka ner till Ullared och inhandla sånt till kalendern. Men nu ser det dåligt ut att bli nån tripp dit, så finns en risk att jag kommer gå ner i en Done period snart. Känner att all min planering spricker och jag vet inte hur jag ska få ihop allt med mindre än en månad kvar tills 1:a december.

Men så länge vi får hålla oss friska så är det väl en droppe i Mississippi.

Nu lär jag sova för imorgon bitti vankas det jobb för min del. Men ska försöka att skriva snart igen och försöka uppdatera LITE bättre.

Kram på er alla där ute.


Den här bilden känns ganska passande en tid som denna.
Together Change is possible.
Håll avstånd, stanna hemma om du är det minsta sjuk, tvätta händerna & låt oss få stopp på smittspridningen 🤍


Ha en ljuvlig dag!

E •

Gillar