Nu har det gått en tid sen jag skrev
något här på min blogg 🙈
Men det har varit mycket som hänt och gjorts
så jag har inte hunnit med helt enkelt😬

Mamma skadade sig ju men fick komma hem,
någon dag senare fick hon åka in igen.
Hon hade ingen känsel i dom nedre regionerna 😱
Dom gjorde en MR röntgen och den visade
förskjutna diskar i ryggen och något annat jag inte
minns vad det hette. Så nu e hon sjukskriven
och får med kryckor 😰
Bara hoppas på att hon blir bättre snart 🙏🏻

Förra helgen hade jag fullt upp med en av mina
bästa vänners möhippa 🤗 stressa till tusen
och ångest för att skulle bli så bra som möjligt!
Men det blev det😍 och hon var sååå nöjd ☺️

Denna helgen som va hade vi kalas för T som
fyllde 3 år i onsdags 🎂🎉 min stora kille💙

Min sambo har ju nu blivit pappaledig så
jag jobbade förra veckan. Så kul verkligen!
Så skönt att man hittat ett extra jobb man vill
åka o jobba på 👍🏻 det jobbet jag är mammaledig ifrån trivs jag inte alls med. Så tanken är att
försöka komma in på en yrkeshögskola i september 🙂 gjorde ansökningsprov igår och det var roligare än jag hade förväntat mig att tycka ☺️

Nu dags att ta min stora son till pottan då vi precis börjar lära han🙊 har gått förvånansvärt bra 🤞🏻


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter en jobbig natt kom en mysig dag 😍
Då har man helt plötsligt glömt av allt vad trötthet heter.

Men så kom det samtalet som får ens hjärta att stanna..
"Din mamma är på väg med ambulans till sjukhuset"
😱😢
Det som fick mig att stelna var just den känslan av det samma samtalet för nästan 2 år sedan då min mamma fick en hjärnaneurysm,som hon trots all förväntan överlevde och utan några stora men🙏🏻
Men denna gången hade hon blivit avkastad av sin häst och landat riktigt illa😰 åkte så fort jag kunde för att vara hos henne, och det första hon gör är att börja gråta när hon ser mig❤️
så klart fick man tårar själv🙈
Men efter röntgen så kom läkaren och meddelade att hon blev "godkänd" och kunde åka hem när hon ville.
Det var inga lätta steg hon tog så det fick bli rullstol till bilen. Men nu är hon hemma o kommer nog vara sängliggande ett tag. Eller så tar envisheten över så hon kommer säkert sitta upp på hästen imorgon😒

Men nu är tröttheten en fakta så det kommer bli sängen nu för min del iallafall.
Skönt att få skriva av sig lite innan man lägger sig med alla sorters känslor i kroppen🙏🏻
Natti Natti 😴

Likes

Comments

Denna natt har nog varit den jobbigaste på länge. Barnen är sjuka och båda har sovit i våran säng inatt i omgångar. Till slut la sig N med M i soffan medan jag o T försökte sova trots T's svåra andning. Men lite saft gjorde nog saken bättre iallafall.
Nu frukost, som jag har väldigt svårt att få i mig idag tydligen..

Likes

Comments

Min minsta son M har fortfarande feber, låter som en gammal avdankad Janis Joplin och klänger på mig som aldrig förr. Min äldsta son T vaknade idag med en "djup" hosta och känns allmänt hängig. Skönt är då att det är filmväder ute så man inte känner ångest av att inte vara ute. Fast vem lurar jag? Jag får aldrig ångest att vara inne en solig dag. :-)

Sen ska man sitta o vänta på leverans från dhl, och måste ju bara säga att jag älskar deras leveranstider (not) levererar nånstans mellan 10-16! Det är ju ett skämt! Tur att man är mammaledig så man kan vara hemma men allvarligt talat! Man är ju livrädd att gå på toa eller duscha för att dom kan komma (Hahaha)
Det jobbiga är ju när man vet att man måste åka o köpa medicin till barnen och så har T's brillor kommit som man gärna vill hämta till han. Så hoppas dom dyker upp snart!

Så här sitter jag.. i väntan på bättre tider ;-)

Likes

Comments

Kanske ska ta och skriva ett kort intro om mig.

Är 32 år, har en sambo (N) som jag planerar att gifta mig med nästa sommar (om man hinner spara alla dessa j_vla pengar) vi har 2 söner ihop, den äldsta 3 år (T) och yngsta 10 månader (M). Älskar mina barn men ibland undrar jag varför vi skaffa barn så tätt! Då 3 åringen inte pratar mer än goja så blir frustrationen hög på både han o föräldrarna! Den yngsta har precis börjat sova hela nätter så sömnbristen har varit hög i 9 månader. Vilket har lett till dåligt humör (på mig) vilket lett till kort stubin, vilket lett till jobbiga skuldkänslor och känslan av att vara en dålig mamma.

Detta har då även lett till att små ätandet och sockerbehovet ökat så vikten har varit katastrofalt hög.
När jag väntade den sistfödde så vägde jag 125 kg (o då var jag överviktig innan jag fick första) men så gick jag ner 20 kg på att amma. Men nu är det 25 kg kvar att gå ner. Och detta hade ju varit en dröm om jag löser innan vi gifter oss!

Har ett jobb som jag avskyr! Jobbar som undersköterska i hemtjänsten. Får bara ont i magen av att tänka tanken om att gå dit! Många av min kollegor avskyr jag, speciellt dom som inte har en självinsikt o ser vad dom håller på med, sen alla dessa äldre som i te är tacksamma för den hjälp dom får så man inte ens kan få ett leende när man kommer på morgonen!
Så nu har jag tagit tag i mig själv och sökt in till en utbildning som heter vårdadministratör. Älskar administrations arbete! Konstigt nog, men vill vara "spindeln i nätet" lite tror jag. Hoppas nu att jag kommer in!

Vi bor i villa och har Volvo men ingen vovve :-)

Så detta kommer nog vara en blogg där jag skriver av mig om mitt vardagsliv och min förändring till en bättre version av mig.
Med en Lchf diet och kickboxningsträning.

Trevlig läsning! :-)

Likes

Comments