Min äldsta hade bjudit hem två klasskompisar idag och de har köpt vr-headset alla tre till sina telefoner.

Jag hade inte riktigt känt mig så intresserad men när de satt där alla tre och spelade något spel mot varandra så kunde jag inte riktigt motstå att testa på VR själv och vilken häftig känsla. (Känner mig väldigt modern när jag vet att det heter VR). Det är helt otroligt vad de kan komma på nya saker hela tiden.

Jag stod i någon låtsasvärld där jag kunde springa omkring med en kontroller i handen och ett par glasögon på huvudet, hur sjukt är inte det? Jag fick även prova ett annat spel där jag stod mitt ibland massa dinosaurier. Riktigt häftig upplevelse, sedan svisha den till med svansen precis ovanför huvudet på mig och ljudet kombinerat med själva synen. Jag trodde jag skulle få svansen i huvudet. Det var en otorlig känsla och ja, man kanske får ta och köpa sig ett sådant där vr headset själv också.

För det var väl första och sista gången man fick låna det av barnen. Tror de tyckte jag liknande damen i den här videon.

Vad tycker ni, det är rätt likt va?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var en helt fantastisk dag. Vi har som vanligt varit ute en hel del och lekt jag och barnen. Men det blev även bakverk och fina höstbilder är nu tagna till familjealbumet. Tog även lite andra bilder som jag tänkte dela med mig av samt såklart en bild på den vackra blåbärspaj!


Förövrigt rätt nöjd med resultatet av mitt försök att göra en Amerikans paj!

Likes

Comments

Yngsta sonen har varit på mig under en längre tid nu om att han vill ha en hoverboard, men jag är inte riktigt där ännu mentalt. Den äldsta har redan en, men det skiljer ändå 2 år emellan dom och jag var väldigt emot det till en början också.

D

Jag gillar faktiskt hoverboards

Jag tycker själv att de är väldigt roligt att åka runt lite hemma. Ja, jag har faktiskt testat och om jag får säga det själv så är jag nog en naturbegåvning på att köra hoverboard. Den yngsta sonen har såklart testat men det jag ser framför mig är detta:

Jag är vanligtvis ganska principfast men pratade med en kille som jobbade med dessa och han rekommenderade en hoverboard härifrån och efter att ha haft lite närmare kontakt med deras support känner jag mig rätt säker ändå på att de inte längre exploderar och börjar brinna. Tydligen hade inte företagen som säljer dessa någon kunskap om hur pass kraftfulla maskinerna egentligen är och köpte in det billigaste som fanns. Men många har tydligen lärt sig sin läxa så jag känner mig väldigt säker på att det inte kommer hända några större olyckor. Inga eldsvådor som den här iallafall.

​Så det blir nog till att köpa en Airslide åt grabben iaf. Den andra har varit inne på lagning ett par gånger så det hoppas jag vi kan undvika nu om man lägger ner någon extra krona på den. För det är ju ofta så tyvärr att pris ofta reflekteras av kvalitén. Så är det iaf när jag skall till att köpa smink. Köper jag en billig mascara så håller ögonen på att irriteras och det ser ut som jag går och gråter hela dagarna. 
Lagomt deprimerande.

Likes

Comments

En av barnens favorit sysselsättningar är att gå till lekparken. Vi har en rätt bra lekpark endast en liten bit bort från vårt hus och där älskar barnen att vistas. Skönt att ha en så pass ny lekpark tillgänglig då man själv minns lekparkerna från ens barndom. Skulle dessa finnas nu hade folk skrikit rakt ut om vilken dödsfälla det var. Men där sprang vi barn omkring och hoppade hit, dit och hade det roligt.

Tack och lov är detta en relativt nybyggd lekpark så man kan om man önskar titta bort en millesekund här och där men det är såklart fortfarande svårt och hjärtat sitter alltid i halsgropen när de springer runt och leker. Oavsett om de är 2 meter upp eller 2cm upp så är olyckan snabbt framme. Storleken på lekplatserna är även den något jag själv vill minnas skiljer. Vanligtvis brukar man tycka att allt var så stort när man var liten, men inte minns jag att det fanns lekplatser likt denna någonstanns i närheten av där jag bodde. Den enda lekplatsen jag kan minnas var stor som ung var den inne på Furuvik. Men den är såklart skrotad numer, så pass gammal har man blivit att inte ens lekparkerna står kvar längre. Förmodligen briste de mot något i denna "ENORMA" (läsas med en nypa salt) manual över säkerheten i lekparkerna.Likes

Comments