Jag minns hur stark min rädsla var den där natten, Jag kan till och med känna känslan jag kände där och då.

Mitt ex hade varit ute på krogen och kom hem dygn rak. Jag vart rädd innan han ens hade kommit hem. Jag kommer till och med ihåg att jag skrev till E att jag trodde han skulle komma hem och slå mig. När han väl öppnade dörren och kom in så sa det bara pang. Det flög ut massa förolämpande ord och saker ur munnen på honom. Han började slå mig, Verkligen slå mig. Jag hade panik för min 3 månaders son var i samma rum och låg och sov. Jag trodde jag skulle dö den natten. Han satt med en kniv mot min hals och jag kommer ihåg hur han sa : Det här äckliga lilla livet är inte så svårt att göra slut på. Jag var så jävla rädd. Jag var säker på att jag skulle dö. Men jag är glad och tacksam idag att han faktiskt lät mig överleva den natten för mitt i när han sitter där med kniven "klarnar han till" och verkar få lite panik för vad han gjort. Han tvingade mig att slå honom tillbaks. Såhär i efterhand tror jag att det var för att jag inte skulle kunna anmäla honom. Jag är inte den som slåss, Men i den situationen vågade jag inget annat för han var så pass hotfull.

På morgonen när jag vaknade hade jag tvättstugan. Då passade jag på att ringa hans mamma. Jag kände mig så jävla ensam och rädd. Jag var totalt sönder slagen. Mitt ansikte såg för jävligt ut och mitt huvud var fullt av bulor. Den dagen kunde jag inte fly, Jag vågade inte för det var söndag och han jobbade inte. Men så fort måndagen kom packade jag vagnen full med allt jag behövde till mitt barn och gick. Jag gick en 4h promenad till maxi och därifrån kunde jag ta bussen och komma i trygghet. Jag bodde hos hans mamma i ca 1 månad tills han kunde övertala mig till att komma hem igen. Sen blev jag fast i 3år till. Jag var så jävla svag som föll och verkligen trodde på att allt skulle ordna sig. Jag var så jävla ensam och rädd.

Nu har det gått ett år sen jag gjorde slut och slängde ut honom. Det är inte fören nu jag ser mig själv som stark, Inte fören idag när jag står här 1 år senare och ser hur jävla bra jag faktiskt klarat mig själv.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments