Ligger på hotellrummet och inväntar mello. Ska spendera några dagar här i Göteborg med mamma, pappa och lillebror. Just nu gör mina fötter gör mer ont än någonsin efter en dag på stan. Är tyvärr inte ett enda inköp rikare/fattigare(?) så jag vet inte om jag kan säga att det var värt det :(<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår styrde bilen mot Malmö och Folkets Park. Vi var på någon dans-grej (vet ärligt inte riktigt vad det var för nåt?). Dansarna var sjukt duktiga och hela atmosfären därinne var så cool trots att man kände sig extremt malplacerad, haha :/

Och denna dag åkte vi till Djurholmen för en liten utflykt. Först gick vi en runda som blev väldigt lång efter att ha gått lite fel osv, men det var värt det! Det var himla fint att gå längs med den halvfrusna bäcken. Också fint med all snö, det kändes inte som Skåne.
Vi avslutade trippen med att grilla pannkakor <3

Likes

Comments

Idag lyckas jag och min kille få ledigt (= inga lektioner) båda två, ett trevligare sammanträffande. Vi carpade dagen så här:
1. Sovmorgon
2. Pannkaksfrukost (med perfekta mangos <3) framför E.T.
3. Promenad i skogen i ca två härliga timmar. Letade riktigt bra pinnar, fäktades och krossade is
4. Köttets lustar på tv:n och en kopp matcha i handen

Mysig tjuvstart på riktiga helgen som börjar imorgon efter en tvåtimmars-skoldag!! Goodbye

Favofrukost typ, vegan american pancakes, MANGO, banan & sirap <3

Likes

Comments

Det var så himla fint väder imorse. Blå himmel och sol som fick snön att se ut som kristaller (fast det är väl nån typ av kristall?? Nåja). Jag blev så glad att jag nästan tog mig ut på en promenad, det som hindrade mig var att jag kom på att jag inte duschat sedan i onsdags, och det är alltså söndag idag. Ofräscht? Som f*n; men till mitt försvar så har jag i princip enbart varit hemma och i sitt hem får man vara hur äcklig man vill tycker jag.
En dusch senare kom farmor och farfar hit och snart ska vi äta middag. Ciao

Likes

Comments

Min lördagkväll: ensam hemma, kolla på mello. Älskar livet som skild mamma udda veckor (med barnen hos sin pappi)! Kanske unnar mig en kopp te, det är man väl värd?

Likes

Comments

Jag tog bort instragram från mobilen för jag tyckte det var för toxiskt (ja det är ett ord jag kollade upp det) för mig. Nu har jag levt några dagar utan appen och känner mig redan som en bättre människa! Nä men, jag tänkte iallafall ha den här bloggen till att kanske eventuellt lägga ut en bild eller något någon gång eller bara lajva bloggerska om jag känner för det.

Ses på bloggen, xoxo Malvisen

Passande låt, härlig dessutom!

Likes

Comments