Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min bror fyller 21 imorgon, så vi hade en liten fest för han i lördag! Jag var då bartendern för kvällen och serverade det som frågades. Väldigt roligt, vill verkligen ta en utbildning i det asså. Skulle va så himla coolt och roligt!

Likes

Comments

Minusgrader och sol, de är fint. Men det skulle varit finare om man hade varit i en skidbacke! Asså jag är så sugen på att åka, men tror nt jag ska det denna vinter... fett segt, längtar att åka snowboard asså. Men men, det fick räcka med en promenad idag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Orange och gul sminkning, med en lite mörkare nudefärg på läpparna med en lite ljusare läppstift i mitten av läpparna ! Guldig och grön highlight !

Likes

Comments

Nu är det helg, Wohoo! Fast ska nt göra ett skit i helgen, hade dock velat hitta på nått. Men ska väl plugga, borde verkligen göra det. Hoppas det blir av:)

Likes

Comments

Här är när vi var i England för att håls så min bror för andra (!!) gången. Han var alltså "bara" borta typ lite mer än ett halv år! Men men det var kul att åka till England ändå, även fast jag hade tyckt det var kul att inte åka till EXAKT samma ställe igen. Men Det var ju kul att träffa han men ändå.

Åkte på en roadtrip vilket var sjuuuuukt kul, så det ska jag absolut göra mer av. Antagligen i sommar och om jag klarar körkortet i vår och om jag får låna någon bil så Ska det definitivt bli av.

Mysiga stunder med mina vänner!! Som har varit Såå himla trevligt vilket jag ser fram emot att göra massor detta år.

Var i Lund och kollade på Miriam Bryant och strosade runt i staden och bara myste :)))

Jag dansade bal! Wow, det var häftigt.

Gjorde ändå ganska mysiga saker 2017! MEN 2018 ska verkligen blir ett Såå mycket bättre år, är så taggad!!

Likes

Comments

Då va året över, wow big deal! Ne faktiskt inte... men men, är ändå såå taggad på 2018 ! Asså detta år har varit sjukt upp och ned, värsta bergodalbanan asså! Vart stunder som vart helt magiska, men det har varit perioder där jag aldrig mått sämre faktiskt. Aldrig mått så dåligt som jag har gjort detta år, men just nu är jag så lycklig och har så mycket positiv energi i mig. Vill inte va för privat, men det som gjort mig så lycklig är att jag har lämnat det som gjorde mig ledsen. Vilket var ett stort steg, men det känns så skönt nu. Kan nu bara fokusera på mig och min hälsa. Så mitt nyårslöfte (om man ska tro på det) är att försöka göra så jag ska må bra. Prioritera mig liksom, och ha kul! Ska göra så mycket som jag ser så fram emot!!

Några saker som jag ska göra är att jag ska åka och hälsa på Patricia i Paris !!!! I februari, såååååå sjukt himla taggad!!! Sen har jag, Vilma och Anna pratat om att åka till Danmark och Stockholm igen (festa med Sean Banan) i maj! I april, fyller jag
18(!!!) år! Sjuukt taggad på det, ska tatuera mig, pierca mig (wow, äntligen). Och gå ut på krogen, jag fyller år en söndag så ska vara ute lördag kväll och efter kl slagit 12 så ska jag börja festa ordentligt!! Såklart ska jag fortsätta dansa, så kul, hoppas jag. Tror det kommer bli bättre denna termin, nu när man känner de flesta liksom. I sommar, då ska jag festa!! Och åka till Gotland med Elina, my partner in crime, för att gå på medeltidsveckan, Ey! Dock måste jag jobba skiten ur mig om jag ska ha råd med allt, men men! Ska försöka söka något roligt jobb ist för jobba i pappas Ica butik (som man gjort sen man var liten) så har verkligen tröttnat på de jobbet! Men shit, är så taggad för detta mår bra-år!

Så tips:

Mår du skit, ta dig ur det! Släpp det, de är nt hela världen ! Vad det än är, sluta gör det, gå vidare, ta dej ur det där förhållandet som gjorde att du mådde skit till slut. Bara gör det, du kommer nt ångra dig. Det är viktigt att tänka på sig själv har jag märkt nu, och det är bland de bästa jag gjort. Att jag tog tag i det och löste det. Härlig känsla!

Gott nytt år !

Likes

Comments

Såå mysig dag i Stockholm !! (Orkar egentligen nt skriva mer hah) men vi flörtade på med Sean banan! Vi skrev t han på insta och frågade honom om han ville ses. Då svarade han att vi fick komma förbi till hans lägenhet i Vasastan. Sen skrev han ”fina du” till mig i slutet i av en mening haha! Ja, det va ju kul. Men vi shoppade och åt god mat ! Trevligt trevligt !

Likes

Comments