690 timmar

vardag

Hej lilla dagboken,

Var börjar man? Livet utspelar sig just nu som en bergochdalbana. Spelar spratt som ena dagen får mig falla tusen meter ner i sorg och gråt, och andra dagar vara den lyckligaste tjejen på jorden. Är det för personligt att outa sig själv så? Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag suddat ut snarlika klichéer, slängt datorn långt åt helvete och tryckt ner varenda känning i kroppen i en låda under sängen. ''Jag mår bra'' , ''jag mår skit'' , och ett ''jag är okej'' liknar mer osanna abrégéer än ett genuint svar. Ibland är det kanske inte rätt att sätta en benämning på sina känslor? Kanske är det just dom oförklarliga känslorna som blir det finaste vi har, som i sista ändan är det som får oss levande, när vi som känner oss som minst närvarande i livet.


Vi är inne på andra dagen av sista månaden detta året, sista tjugonio dagarna, sista sexhundranittio timmar att göra något bra av det snart gångna året.

Vardagen just nu består av att pussla ihop skola med jobb, med relationer, med träning och välmående. Det är verkligen en speciell känsla i luften precis innan varje jul, den liksom går att ta på. Det är deadlines, pappersberg av jobb som stiger ju mer man betar av dem, och ett samvete som dränerar ur varje muskel i redan trötta axlar - redo att gå på julledighet. Lite charmigt? att vi alla känner oss så töntigt ensamma när vi egentligen sitter i samma båt.

Hur som haver, det är Onsdag - veckans mittpunkt, och tredje uppersittarnatten med plugg och deadlines för denna vecka väntar. Längtan efter helgens mysiga tjejkväll, middagar och frostiga promenader motiverar att investera varje minut som är kvar av skolveckan i plugget, för att tillåta sig själv byta fokus för några timmar. Lajvet<3PoK

  • Postad i: vardag

Gillar

Kommentarer

natalieroing
natalieroing,

Jag älskar dig♥️

nouw.com/natalieroing

instagram @malouvonbraun