Header

Inspiration

Så er det ved at være tid - de mange julefrokoster nærmer sig, og hvis I er præcis som mig, så er der dømt tøjkrise! Uanset hvor meget tøj jeg ejer, så synes jeg sjovt nok aldrig der er noget jeg kan tage på når jeg skal noget. Kender i ikke det?

Derfor ville jeg komme min (og jeres) tøjkrise lidt i forkøbet! Her er mit bud på 6 vidt forskellig looks til årets julefrokoster. Og det fede ved dem er, at de fleste af outfitsne også efterfølgende kan bruges til hverdags brug, hvis man sørger for at dresse det lidt ned.

Alt efter hvilken julefrokost man skal til, afgør hvad man skal have på. Fx er jeg selv langt mere klassisk klædt, hvis den står på julefrokost med arbejdet, og der synes jeg den plisse grønne metallisk nederdel er super flot! Den kan både bruges til julefrokost med arbejdet, men bagefter kan man også bruge den til hverdag på arbejdet, hvor man kan style den med en sweater. Til fest ville jeg style den med en fin blonde top eller en chiffon skjorte. Den lille klassisk sorte kjole, med blonde detaljerne ville også være en jeg kunne finde på at trække i, men blot style den med en stilren blazer udenover, så man ikke bliver for bar.

Skal jeg derimod fx med pigerne ville jeg helt sikkert trække i enten den sorte fine jumpsuit, eller kjolen med stenene på. Jumpsuiten er så flot, og snittet på den er jeg helt pjattet med! Den er holdt sexet i snittet men samtidig elegant, så den dybe udskæring ikke bliver for meget, og vil man kunne bruge den senere hen på arbejdet, kan man altid tage en top på indenunder, så den ikke er så nedringet.

Jeg elsker ting man kan bruge til flere lejligheder og dresse op og ned som man ønsker det.

Har i jeres outfit til jeres julefrokoster klar? :-)

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments