//Dette indlæg er i samarbejde med Rabble.dk

Hey derude

Jeg har lige haft en dejlig vinterferie her i uge 8. Jeg elsker simpel hen ferie, fordi man får til en masse ting sammen med sine veninder og familie, som man ikke lige altid når i hverdagen, på grund af skolen og man skal heller ikke lige altid tænke på lektier, man kan bare nyde at man kan lave hvad man har lyst til. Så derfor vil jeg gerne fortælle lidt hvad jeg lavet i min ferie.

Mandag D. 20 februar:
Mandag var bare en ren afslapningsdag for mig, hvor jeg ikke skulle noget. Da jeg ikke skulle noget, sad jeg og surfede lidt rundt på de forskellige shoppingsider, da jeg skal til at finde på nogle ønsker til min fødselsdag. Mens jeg sad og surfede lidt rundt på hjemmesiden asos.dk, fandt jeg en andens side, hvor man kunne få rabatkoder til alle mulige hjemmesider, blandt andet også til https://www.rabble.dk/asos-rabatkoder-1941. Jeg synes det er en rigtig smart side, til når man skal shoppe, fordi hvem vil ikke gerne have lidt rabat eller fri fragt?

Tirsdag D. 21 februar:

Tirsdag startede stiller rolig ud, da jeg først skulle noget kl. 12:00. Kl.12:00 skulle jeg ned til frisøren, hvor jeg skulle have få lavet lyse striber i mit, da jeg er lidt mørk i hovedebunden, i forhold til resten af mit hår. Efter at jeg havde fået farvet skulle jeg til byen, for at kigge på til alle de konfirmationer vi skal til, her til foråret.

Ondag D. 22 februar:

Onsdag var også bar en stiller rolig dag, hvor jeg tog til byen, hvor jeg mødtes med min rigtig gode veninde i bussen, da vi begge skulle af samme sted. Senere på dagen mødtes jeg med min anden gode veninde, som jeg skulle være sammen med resten af dagen.

Torsdag D. 23 februar:

Torsdag skulle jeg tideligt op da jeg skulle på arbejde for første gang på min fars arbejde i 8 timer. Efter at have været på arbejde i 8 timer, gik jeg hjem og sov.

Fredag D. 24 februar:

Fredag skulle jeg igen på arbejde i 8 timer. Senere på dagen tog jeg hjem til min virkelig gode veninde, som er en søster for mig og der var jeg så i hele weekende.


Det her var så lidt om hele min vinterferie.

Knus Malou<3<3<3

https://www.rabble.dk

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej alle sammen, som kigger med <3<3

Jeg er endelig tilbage her på bloggen efter nogle travle uger i skolen, med en masse afleveringer og en lækker skiferie.
Før jeg tog afsted på skiferie i uge 6, så havde jeg lige to travle uger med 5 afleveringer i skolen, men det gjorde ikke noget at det var lidt hårdt, fordi det endte ud gode resultater og karakterer.

Men efter de to uger var det endelig tid til en dejlig skiferie i Sälen i Sverige, som er et lækkert sted, sammen med min familie og nogle af vores venner. Vi havde vildt lækkert vejr der oppe, det sneede fra første dag vi var der oppe til den dag vi skulle hjem, og det var mellem -6 til -18 grader hver dag. Jeg elsker simpel hen at stå på ski og være på skiferie, det er faktisk sådan at jeg hellere vil på skiferie end på sommeferie (ved godt det er lidt underligt), fordi elsker bare den måde man er på, når man er på skiferie.

Mens vi var i Sälen, så fik jeg også taget en masse billeder, i den flotte svenske natur med alt den sne der var der oppe, så dem kan i lige få af se her neden under.

Det her var bare lige hurtig en update fra mig af, så vi ses i mit næste oplæg<3<3<3

Knus Malou!!

Likes

Comments

Hej alle sammen!!! Velkommen til min blog, som kommer til at handle om alt fra min hverdag til fotos.

I min fritid ELSKER jeg at tage billeder ude i naturen eller af folk. Jeg har altid interesseret mig for at tage billeder, så da jeg endelig fik et kamera, begyndte jeg at fyre løs.

Udover at jeg elsker at tage billeder, så er jeg også rigtig glad for mode. Jeg er mest til en blandning mellem sporty og girly stil (hvis i forstår).

Men det her var bare lige et lille velkommen post, så jeg håber at i vil følge med.

Vi ses næste gang

Malou..

Likes

Comments