Så jag är uppenbart skit dålig på att blogga.
Men vad har hänt? En snefylla för min polare, ett breakup, Atlas dop och en kurs på trafikskolan.
Jag ska inte ljuga, det är kasst i min relation just nu, kärleken finns där och lär säkert alltid göra men ibland finns det andra problem.
Jag är inte en lätt människa att leva med, men vem är det om man ska vara helt ärlig? Man vill ha de på sitt sätt. Och en del i problemet är självklart jag, men däremot är man två för att dansa tango.
Och ja jag lär använda denna bloggen som en dagbok, lev med det eller läs inte.
Vi ska jobba på det, och göra allt för att det ska funka, Atlas är dock alltid vår första prioritering, och lika så i det här. Men även om man försöker så måste man veta när det är dags att lägga av.
Vi är inte just där nu, och förhoppningsvis kommer vi inte hamna där men gör vi det så gör vi.

Atlas döptes i söndags, och han fick så fina presenter av dom som älskar honom. Han var en glad plutt i princip hela dagen. Men oj vad han sov när det var över. Förresten så har han börjat sova hela nätter, det är typ det bästa som har hänt på så så länge!! Han har förvisso alltid sovit bra, han har vaknat max 2 gånger på en natt sen han föddes, så jag ska inte klaga 🙏🏼

Men summan av kardemumman så är det inte på topp just nu, och det är helt jävla okej att säga det. Jag menar varför dölja det, alla har sina problem och sina dagar och just nu är det skit.
Det är rätt mycket, men Atlas är livets ljus.
Och jag ska försöka uppdatera den här bloggen iallafall en gång om dagen, och jag ska försöka hålla den levande, haha.

Ha det bra ❤️

Likes

Comments

Första inlägget ska alltså skrivas. Vad ska jag ens skriva?
Klockan är alltså strax efter 4 på morgonen och jag bestämde mig att skapa en blogg. Notera att jag alltid har varit den som smått skrattat åt dom som har skaffat blogg, men nu är jag officiellt en av dom🙈
Jag ska sova lite nu, så ska jag skriva ett lite bättre inlägg i morgon. Men nu är det första inlägget överstökat!
Vi hörs i morgon⭐️

Likes

Comments