Lika kul varje gång...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Hejhej! :)

Lite bilder på lägenheten. Kommer mer när allt är klart!

Puss:*

Likes

Comments

älskar hennes röst!Likes

Comments


Likes

Comments

Spenderade kvällen med att baka en regnbågstårta med lite vänner. Tack och lov smakade den bättre än vad den ser ut!Likes

Comments

Hej!

Har ju glömt att berätta att jag har gått en lägenhet på rönnen i Malmö. Det är en studentlägenhet på 27 kvm. Fanns dock inga bilder på hur rummen ser ut, men det kommer nog bli kanon för mig! :D Ser verkligen fram emot att flytta dit och känna studentkänslan igen! Kommer dock bli tråkigt att lämna sin andra hälft här hemma i Nässjö :/ Men tack och lov finns ju tågen som högst brukar ta 2, 5 h. Vilket gör att vi kommer kunna träffas ofta!:)

Ha det bra alla:*

Likes

Comments

Hejhej!

Sitter på jobbet och har lite rast just nu. Har äntligen jobbat hälften av alla mina jobba i sträck dagar. Så nu återstår bara 14 dagar kvar :D. Något som är bra att lönen kom idag! Som jag har länktat! Är verkligen behov av ett par nya gympaskor. Så den 9:e augusti blir nog en shopping dag:)

Ni får ha det så bra, så ska jag återvända till jobbet. :*

Likes

Comments

Hejhej!

Jobbar på som bara den! Idag har det gått en tredjedel av mina jobbar flera dagar i sträck ;) längtar som bara den tills dom är slut, så man kan vara ledig en dag;)

Ha det bra, så hörs vi!:*

Likes

Comments


Likes

Comments

Mer bilder från öland!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments