Se till att ha koll på cykeln!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 24 Readers

Likes

Comments

1, Ha alltid mycket växel. Jag brukar ha med mig runt 150:- i bara mynt och 150:- i sedlar. Sedan brukar jag beroende på vart jag står ha med mig några 100lappar extra för det kommer alltid de som ska betala med 500lappar och man vill gärna inte missa en kund.

2, Ta kort! Om du kan så ta med dig izettle det fungerar perfekt, framförallt om du ska sälja dyrare saker och vill vara söker på att rätt köpare har pengar tillräckligt. För det tråkigaste är om du hittat en köpare som inte har tillräckligt med pengar och oftast finns det ingen bankomat. Även svisch är bra alternativ. Dock kom ihåg mobilladdare!

3, Stol! Loppisdagarna brukar vara några timmar och det är alltid bekvämt att sitta ner och vila. Ta en pall eller en stol som inte tar så mycket plats. Det kommer du behöva! Dessutom är det som ett extra bord om du skulle behöva..

4, Mat! Maten på loppisar är ofta dyr, 20 spänn för en halvbränd korv som man inte ens blir mätt på. Lyxa gärna till picknickkorgen men använd inte pengarna från loppisdagen på onödiga saker.

5, Penna + papper eller en bot kartong, är perfekt att ha förberett tidigare. Jag brukar köpa super stora kartongark från panduro outlet här i Malmö, de kostar 30:- för 10 styck och är mycket stora. Där skriver jag intressant fakta som kan vara bra för köparna. Ex. Priser, vi-tar-kort-skylt etc.

6, Lådor. Perfekt att ha "rotelådor" folk vill göra fynd. De vill köpa de som ingen annan sett och har man en stor låda, -dock Inte alltför stor med masa prylar som man säljer för samma summa. Ex 5:- brukar jag ha. (Använd skylten!) så kommer folk samlas av intresset av vad som kan finnas där. Ha gärna lite saker som är attraktiva så är det enklare folk köper mycket.

7, klädställningar. Om du tänker sälja många gånger på loppis så rekomenderar jag starkt att köpa på sig en sån! De kostar runt 150:- och de kommer vara fler som köper kläder än om de ligger huller om buller i en låda. Du kan begära mer för pengarna och du kan dessutom få plats med mer och skylta med det fina. Ibland kan man hyra på loppis för en 40:- men de pengarna tjänar man snabbt in om man står några gånger extra.

8, Planera! Hur ska du få plats? Var ska sakerna vara? Ska du sälja allt för samma pris? Ska du ha "kläder 20kronor" eller olika priser på allt?  • 1130 Readers

Likes

Comments

Jag jobbar hos olika familjer och tar hand om deras dyrbaraste ägodel, -deras barn. Jag ser till att föräldrarna får lite ensamtid och kan pusta ut mellan varven. Jag leker, byter blöja, lagar mat, matar, hjälper med läxorna, städar upp osv.

Jobbet som nanny är underbart, man får så mycket tillbaka från de små barnen och dess föräldrar är fantastiska att prata med!

Då jag studerar till förskollärare är detta en fantastisk möjlighet att få lite meriter!

Jag är väldigt noggrann med sekretessen så därför får det bli en bild på någonting annat.

Trevlig kväll. :-)
  • 22 Readers

Likes

Comments
Gillar denna bilden, den framhäver mina ögon trots de är inramade. Jag har inte glasögon, eller dålig syn för den delen heller. Men jisses vad snygga glasögon det finns. Vilken accessoar!
Nu ligger jag i soffan och ser på game of thrones, är inne på att börja säsong 3. Det är ju inte walking dead direkt men helt okej att spendera kvällarna med.

Kollade runt och de senaste 2 inläggen har jag haft.. 0 läsare. Kanske för man bloggar dåliga tider på dygnet? Har ni förslag hur man får mer läsare där ute?  • 22 Readers

Likes

Comments


bilder från skogsvandring och grillning i vulkanruinerna vid rörstånga.bilder från Påskmiddagen idag och dess dessert. Mmm lagom med tanke på hur mycket godis man äter i påsk.  • 20 Readers

Likes

CommentsOkej! Jag har en liten bil! Men det betyder inte att jag är liten? Hur kunde du som parkerade bredvid mig ställa dig så nära mig? Jag hoppas innerligt ingen skulle ut på din passagerarsida för då repade ni min bil! Jag fick dra upp dörren så långt jag kunde in i din bil och dra in mage och trycka mig in i en pytteliten öppning! Halvvägs in känner jag att svetten rinner och jag sitter nästan fast!
Kommer inte ut så lika bra att trycka och fortsätta press mig in. Slutade med att du fick en liten härlig lapp på din vindruta!

  • 22 Readers

Likes

CommentsVad är det som bubblar i magen? Magsjuka? Nej! Vårkänslor! När man Känner leendet smyga sådär fram lite försiktigt och helt utan anledning sitter du och skrattar ensam påväg till skolan i bilen.


Sommar! Tbt! Längtar tills nästa resa! Mmm.. Värme, sol, bad, god mat, shopping och skit-samma-om-jag-lägger-på-mig-3kg-jag-har-semester-känslan! När allt är så glassigt och du är spm en ny, eller åtminstone en annan person! Det är vårkänslor och frihet!

  • 25 Readers

Likes

CommentsSlängde ihopa massa ingredienser utan att mäta eller kolla bara i och blanda, så blev resultatet! Smakade inte så mycket men de bästa jag någonsin gjort om man pratar om konsistensen. :-) nöjd :-)


Fantastiskt söt min lilla kanin <3


Martins min när jag bjöd honom på lax. Han HATAR fisk, förutom sushi? Märkligt nog.

  • 22 Readers

Likes

Comments
Klädde påskris igår och eftersom vår lägenhet går i svart & vit tema med inslag av shabby chic. Därför passade jag på att skapa en lite neutralt ris. Dock köpte vi färgglada ägg för att lyda upp det lite.


  • 49 Readers

Likes

Comments