Nu har jag avslutat min andra vecka på telefon. Shit vad overkligt det känns?
Jag var dock hemma idag - feber. Svinkul. Ångesten när man vet att man missar så sjukt mycket när man inte är där.. och totalt under "sitta-på-telefon-tiden" så har jag varit borta 3 gånger. Så egentligen har jag bara jobbat 9 dagar på telefon.

Vettefan hur det ska gå för mig.. så otroligt rädd för framtiden inom företaget. Kommer jag passa för jobbet? Kommer jag klara av uppgifterna? kommer jag platsa i gruppen? Kommer jag lära mig det jag behöver? Kommer jag kunna vara så pass självständig? Kommer jag kunna ta engelsktalande kunder? Kommer jag kunna ge den service jag själv skulle vilja ha?

Just nu känns det mer eller mindre som jag får fråga om allt, och det enda jag sköter själv är hanteringen av själva kunden. Men systemen, vart jag ska göra vad etc. är ett helvete. Klart jag känner att det är skoj! Skithärliga kollegor, roligt jobb och något som jag tror skulle vara roligt i längden! Det är därför jag har ångest. Varför kan jag inte leva upp mina egna krav bara? Varför ska jag behöva vara så tröglärd? Vi har ju haft prov på allt? Jag borde kunna allt vid detta laget, men ändå så sitter det inte.

Jag är otroligt otålig när det gäller mig själv. Jag vill bara vara.. bra. Duga för det jag gör. Jag vet att min familj, mina kollegor och utbildare tycker att jag duger alldeles utmärkt. Men ja.. ibland så fuckar mina hjärnspöken ur totalt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så, jag har nämnt till er tidigare att jag har fått jobb, right? Well nu har jag jobbat i tre veckor. och jag kan verkligen inte säga annat än att jag trivs löjligt bra. Min utbildare äger, min grupp är bra och lokalerna grymma.

Den 8/1-18 började jag arbeta på ett företag som kundtjänstmedarbetare! Riktigt taggad!! Dock börjar vi med en intern utbildning på ca 3,5 veckor, och har nu gått 3/3,5 veckor. Nästa vecka är det sista veckan. Eller ja,vi har en halv vecka - Tar mitt första samtal på onsdag. Är livrädd! Hört så många skräckhistorier om hur folk kan behandla kundservice, så hoppas mitt första samtal blir.. någorlunda okej!

Ska även göra mitt slutprov på onsdag. Det är jag också livrädd för. Har gjort ett mittdelsprov (Tisdag: 23/1-18) där man fick reda på vart man ungefär låg. På provet fick jag bäst i klassen, 12/13. Vilket var en otrolig lättnad för jag har känt mig otroligt osäker inom detta. Men någonstans kunde jag ju svaren, eller kunde ta reda på dem i våra sökprogram som vi får använda. MEN någonstans nu på vägen känner jag mig HELT vilsen och vet inte om jag ska skratta eller gråta. Livrädd att misslyckas nu, har bara 2 försök på mig, sen blir det bai bai jobbet.

Tagit hem alla mina anteckningar, övningshäften och ska råplugga i helgen. MEN har seriöst ont i magen. HELT galet nervös.

Likes

Comments

Hej på er! Nu är jag hemma. Varit hos min faster och firat henne (59 år) och min kusin (hennes dotter) som fyllde år den 3/1 (34 år). Så de slog ihop firandet. Så blev god mat och fika.
Dock var jag tvungen att gå hem tidigare. Min jävla pälsdjursallergi alltså. Hatar den.
De hade besök av folk med hundar, och de har även katt själva. Sedan luktade det väldigt starkt av parfym ibland. Såå det blev för mycket för mig, min hals började svullna, snorn rann och ögonen började klia. Såå jag bestämde mig för att bryta där och gå hem och tvätta bort allt smink, byta till icke-djur kläder och ta allergitabletter. Känns bättre redan, men fortfarande lite sådär.. "hes" och typ "tjock i halsen", men det ska nog lägga sig snart. Djurälskare som jag är kan jag inte heller låta bli att gosa med djuren.. SÅ att köra in hela ansiktet i pälsen på djuret är typ en självklarhet för mig.. DÄR alla kvalster är som jag är allergisk mot.. Suck.

Här är två bilder på mig från dagen, när jag gör i ordning mig för att gå iväg. Bilden till vänster är när jag målat min bas och börjat på brynen. Ena brynet är i målat. Ville visa skillnaden om man målar i sina bryn eller ej. Högra bilden är när jag är klar och står och lockar mitt hår. Använder en sån där "suck-in" locktång från babyliss, och står då med ett hårspänne i munnen som jag använder för att avdela håret lättare.

Likes

Comments

Nu är det verkligen officiellt! Nu har jag ett arbete. Kommer jobba som kundtjänstmedarbetare!! Fifan vad jag är taggad. Börjar den 8 Januari 2018, och ska då börja med att gå en utbildning till och med den 31 Januari! Superspännande!

Likes

Comments

Lägger bara upp ett snabbt inlägg och önskar er alla ett gott nytt år! Hoppas ni får den bästa starten på 2018 som det bara går att få!

Likes

Comments

Det är verkligen sjukt! Jag har äntligen fått ett jobb!! Efter typ 1 års heltid arbetslöshet så har jag äntligen ett jobb. Jag kommer jobba som Kundtjänstmedarbetare. Blir riktigt spännande! Ska skriva kontrakt nästa vecka, och börjar sen arbeta den 8 januari, och kommer då få en utbildning som sträcker sig från 8 Januari till den 31 Januari. Kommer uppdatera er när jag skrivit kontraktet och hur allt går. Otroligt taggad och längtar att få börja!

Likes

Comments

Sorterade bort allt skit jag inte ville ha längre, la ner det jag använder i de vita lådorna och gjorde en snygg display med alla mina fina saker jag ville visa upp! Älskar resultatet!

Likes

Comments

Tittade på massa gamla bilder på mig hur jag sminkade mig för några år sedan då jag upptäckte sminkets värld. Och jag har verkligen haft olika kriser i livet, speciellt mina ögonbryn. Fy fan säger jag bara. Jag har säkert ännu tidigare bilder när jag precis började använda sminket. Men här är de gånger jag minns att jag kämpa mig så jäkla snygg/söt.. men.. njaaaa idag vet jag inte om jag håller med.

DÅ ↓

NU ↓

Nyast är den med röda glitterögon och röda läppar, längst till vänster - Gjordes på julafton i år.

Likes

Comments

Förlåt för extrem inaktivitet på bloggen, jag ska här och nu förklara varför det blivit såhär.
Jag har praktiserat, pluggat och övningskört sjukt mycket, vilket har lett till att min fritid varit minimal.
Den 2/11-17 (torsdag) så blev jag äntligen officiellt klar. Jag har nu körkort. DET ÄR HELT SJUKT.
Den frihetskänslan alltså. Jag drömmer mig bort till jag har ett jobb och kan köpa en bil osv.

Likes

Comments