Hej och hallå. Jag hade slutat att blogga med tanken att inte återkomma. Men blev lite sugen att skriva igen. Skulle ni vilja följa mig igen? Vad vill ni att jag skall skriva om? Vad är intressant för er? Barn? Min viktnedgång? Lämna en kommentar så ser vi.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Har bara inte orkat att blogga..Bara jag tänkt på bloggen har jag tänkt blä. Men får väl ge en liten update bara så att ni vet att jag lever! Stora delar av dagen igår skrev jag brev och en stund i morse. Nu har jag skrivit en massa. Har fortfarande några kvar att skriva. Känns lite som jag tagit mig vatten över huvudet 😜

Kanske tog på mig lite för många brevvänner! Ja jag får se om man kommer skriva med alla. Man har ju några favoriter. Men det är väl lite därför man inte orkar skriva här med.

Men en och annan uppdatering får jag ju ändå ge. Annars blir det så långt emellan. Nej jag vet inte ens vad jag skall skriva helt ärligt`?

/Malin

Likes

Comments

Relaterad bild

Imorgon skulle jag gått på en utbildning på jobbet. Samt en på torsdag. Men jobbet har ringt och jagat mig hela dagen (såg det när jag startade min telefon som hade dött) Dem ville att jag hoppade över utbildningen imorgon för att ist jobba. Dem menade att bemanningen var viktigare.

Så blir inget utbildande för mig! Fast i nu läget blir det väl på torsdag. Om dem inte ringer mig imorgon och vill att jag skall jobba då också. Det vet jag inte i nu läget. Men eftersom jag behöver komma in i jobbet så är det ju bra att det blir fler pass. Kan hända att det blir ett jobb pass på fredag med vi får se.

Jag är så himla glad att jag hittade detta jobbet. Min brukare är så himla go. Trivs verkligen på mitt jobb. Har fortfarande mycket att lära. Men att jobba som personlig assistent är det finaste jobbet man kan ha. Får väl se hur resten av denna veckan blir.

/Malin

Likes

Comments

Bildresultat för Ikeas grönsaksbullar

Måste bara tipsa om dessa goda grönsaksbullar! Jag köpte dem för ett tag sedan på IKEA. Jag provade dem då och jag gillade inte dem så mycket. Men idag tog jag fram dem igen och gjorde pommes till samt beasås. Och JA DEM VAR GODA! Tror att jag inte hade sås till sist så blev väl torrt.

Dem är i alla fall klart värda att köpa. Har köpte lite annan mat där också förut. Isterband, kycklingpytt och vanliga köttbullar. Jag älskar Ikeas lilla butik. Det är billigt. Och man hittar alltid nåt litet. Men gillar ni vegomat så tycker jag att ni skall testa dem. 

Man kan köpa dem färdiga på ikea också med tzatziki tror jag. Jag måste bli bättre med maten. Lagom portioner eller ja som jag kallar det mindre portioner. Äta allmänt bättre! Rör mig behöver jag inte ändra särskilt mycket på för det gör jag redan!

Om någon redan har testat dessa så kommentera gärna vad ni tyckte om dem och vad ni serverar till. Jag vill ha lite tips. Gärna lite annan vegomat med. Dock äter jag inte bara vegomat. Men jag måste börja äta lite sånt också känner jag. Alla tips mottages. /Malin


Likes

Comments

Igår var sonen på kalas på busfabriken. Han var ända pojken i gänget. Men alla barnen tog så fint hand om varandra. Det var en flicka från klassen som hade kalaset. Han tyckte det var riktigt kul. Jag fick äran att också vara med. Kul att träffa lite mammor från klassen.

Annars har det inte hänt mycket alls senaste veckan. Veckan som kommer blir stressig med massa utbildningar med mera. Jag hoppas att allt skall gå bra. Lite nervös inför allt. Men det skall säkert gå bra. Skall bli intressant att se fler kollegor från jobb.

Jag behöver vara mer social. Senaste tiden har jag inte umgåtts med någon. Jag behöver träffa folk känner jag. Men nu skall jag göra lite annat. /Malin

Likes

Comments

​Skall jobba imorgon men allt blev sånt kaos. En kollega är hemma imorgon. Så dem har försökt att ordna det. Och innan det blev löst så var det kaos. Jag var helt nervös och halvt inställd på att vara den ända som skulle jobba imorgon (Lika med kaos) Men det ordnades som tur var.

Och jag tackade även ja till ett pass på tisdag. Sen skall jag lägga in om att jag vill gå på utbildningar med. Rent av två stycken. Kommer bli intressant. Denna helgen har varit en mysig helg. En del saker börjar ordna upp sig (tror jag) Idag har jag bakat kanelbullar. 

Men nu är det dags att natta barn så blir inte något långt inlägg detta. Men kanske skriver imorgon igen om jag hinner. / Malin

Likes

Comments

​Hej och hallå!
Idag har varit en dag som bara susat förbi. Fattar inte riktigt vart den tagit vägen. Sonen blev lämnad i skolan. Ut med flickorna. Handlade. Träffade min pappa Sen hämta sonen från skolan. Gjort deg till pizza. Gjorde pizza. Åt pizza och nu har jag även bakat ostfrallor. Som vi skall äta imorgon till frukost.

Jag äter egentligen bara knäckebröd till frukost. Men imorgon blir det en bulle. Snart skall barnen läggas. Och i kväll är dem bråkiga till max. Inget roligt när dem skall tjafsa så mycket hela tiden. Nej nu tänkte jag att barnen skall äta en frukt. Då ingen av dem har ätit någon idag.

Ha en fin kväll /Malin

Likes

Comments

​Idag på förmiddagen träffade jag en vän som jag inte träffar så ofta! En person som betyder väldigt mycket för mig. ❤❤ Vi hade mycket att snacka om. Och jag hoppas att vi kommer kunna ha mer kontakt nu. Har verkligen saknat att prata med dig.

Sitter och lyssnar på stiftelsen nu. 🎵 Musik är verkligen nåt av det bästa som finns. Det droppade in ett brev idag. Så nu har jag några stycken att svara på igen. Får se när jag hinner med.

Har inte så mycket att skriva om idag. Är riktigt trött nu. Lillan sov uruselt. Men ja vi hörs-. /Malin

Likes

Comments

​Hej och hallå!
Jag har varken hunnit eller orkat att blogga på senaste tiden. Igår var en botten dag. Var riktigt trött och mådde rätt illa (särskilt på morgonen) Idag är tröttheten inte så påtaglig som igår. Har fått börja lite med järntabletter. För mitt järnvärde är troligen lågt. 

Egentligen vet jag inte ens vad jag skall skriva om. Det händer inte särskilt mycket för tillfället. Dagarna rullar på. Det är faktiskt sjukt hur fort dagarna går. Snart dags att börja fundera på julklappar till barnen. Ingen aning vad man skall köpa. Men sonen han önskar sig saker för en gångs skull. 🎁

Eftersom jag fått tillbaka mitt brinnande intresse för att skriva brev så skall jag om en liten stund sätta igång med att svara på brev från en av mina brevvänner. Har dock 3 brev att svara på. Men det får bli lite när orken och lusten sätter in att vilja göra det. Och just nu har jag lust.

Har en bra stund på mig innan sonen skall bli hämtad på skolan. Men ni får ha en fin dag. /Malin

Likes

Comments