Vuoden 2016 lopussa mulle erittäin rakas henkilö nukkui pois ja saateltiin hänet loppuvuodesta viimeiselle matkalleen. Joten vuoden 2017 alkuvuosi meni surussa. Keväällä oli penkkarit ja abiristeily, ne oli kyllä mukavia piristyksiä yo-kirjoitusten keskellä. Kesäkuussa valmistuin lähihoitajaksi ja sain ylioppilaslakin päähän samaan aikaan. Kolmen vuoden uurastus saavutettiin lopulta kunnialla loppuun, vaikka keväällä ei hirveästi enää ollut motivaatiota. Ammattikoulussa oli opettavaista aikaa, sen aikana kasvoin henkisesti todella paljon. Voin käsi sydämmellä sanoa, että olen ylpeä amis! ❤

Kesä meni suurimmaksi osaksi töissä, työskentelin ikäihmisten palvelutalossa ja tällä hetkellä olen sijaisena samaisessa paikassa. Sain myös tietää, että pääsin jatko-opiskelemaan Vaasaan sairaanhoitajaksi, sitä sitten stressasin ja jännitin koko kesä. Kesästä jäi mieleen myös äiti-tytär reissu Seinäjoelle, extempore reissu provinssiin kavereiden kanssa sekä otin ensimmäisen tatuointini.

Syyskuussa alkoi koulu ja samalla elämän parhaat vuodet! Mulla on ollut oikeasti aivan mahtava syksy, oon tutustunut moniin uusiin ihmisiin, oppinut pitämään hauskaa sekä oppinut nauttimaan elämästä. Muutin myös syksyn aikana omaan asuntoon ja oon tässä asunut nyt noin 3 kuukautta. Alkuun se oli todella outoa asua yksin ja se tuntui enemmän väliaikaiselta asialta, mutta on tähän tottunut ja nautin kyllä omasta rauhasta. Edelleen vihaan tiskaamista sekä ruokailu on aika yksitoikkoista vielä, mutta eiköhän se tästä, kun opin kokkaamaan paremmin. Syksyn / alkutalven aikana kerkesin käydä Seinäjoella Solar Sound Club-tapahtumassa, opiskelijaristeilyllä, Petri Nygårdin keikalla sekä muutamissa opiskelijabileissä.

Kiitos vuosi 2017, opetit erittäin paljon, mutta on aika siirtyä uuteen vuoteen. Otan innolla vuoden 2018 vastaan sekä toivon, että siitä vuodesta tulisi huippu vuosi! 😊

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

Eipä ole tullut kirjoitettua tänne pitkään aikaan. Viimeisten viikkojen aikana on ollut todella monta tenttiä, mutta kaikista on selvitty vaikka epätoivo iski monen monta kertaa. Tänään alkoi sitten muutaman viikon joululoma ja samalla saatiin päätökseen opintojen ensimmäinen puoli vuotta, mutta vielä on kolme vuotta jäljellä ahertamista.

Joulun kunniaksi siivosin koko asunnon lattiasta kattoon sekä kävin hakemassa jopa joulukukan tänne, saa nähdä kuinka kauan se pysyy elossa..😄 Jouluna on tarkoituksena mennä aamupäivästä syömään äitin luokse joululounas ja sen jälkeen mennä iltavuoroon. Vietän mun joulun ja joululoman suurimmaksi osaksi töissä, mutta se ei haittaa ollenkaan. Uusivuosi myös lähenee kovaa vauhtia, mutta ajattelin tehdä tästä vuodesta aivan oman kirjoituksen, koska vuodesta 2017 on erittäin paljon sanottavaa.

Likes

Comments

Meillä oli keskiviikkona haalarihölkkä eli meidän haalarien kastajaiset. Kierreltiin ympäri Vaasan keskustaa haalarit jalassa ja tehtiin tehtäviä. Haalarihölkän jälkeen istuttiin iltaa meidän ihanan tutorin luona ja sen jälkeen mentiin jatkoille baariin. Vihdoin tunsi itsensä opiskelijaksi, kun sai pukea haalarit jalkaan ja lähteä niillä opiskelijabileisiin! 😄

Torstai aamuna oli lähtö Triangelille, eli opiskelijaristeilylle. Joka vuosi Triangelilla on erilainen teema ja tämän vuoden teemana oli pikkutuhma. Meillä oli todella hauskaa, oli hyvää ruokaa buffetissa ja aamupalalla sekä matkaseura oli täydellinen! Ollaan kyllä lähdössä heti ensi vuonna uudestaan.

Likes

Comments

Ajattelin kertoa teille erilaisia faktoja minusta.

1. Olen harrastanut muutaman vuoden jalkapalloa ja seitsemän vuotta jääkiekkoa.

2. Olen opetellut meikkivoiteen käytön vasta ammattikoulussa, eli noin muutama vuosi sitten. Siihen asti sanoin, että se on turha keksintö... 😄

3. En juo maitoa enkä kahvia, hyi molemmat.

4. Yksi suurimmista unelmistani olisi olla vlogaaja. Ehkä vielä joku päivä se toteutuu, saa nähä.. 😉

5. En voi sietää tiskaamista, mutta se on kyllä hyvä keino vältellä koulutehtävien tekoa.

6. Pelkään yli kaiken hammaslääkäriä. Monet luulee, että liioittelen asiaa, mutta siis itken siellä aivan joka kerta..

7. Greyn anatomia on todella lähellä sydäntäni❤.

8. Haluaisin muuttaa joskus Uumajaan, Göteborgiin tai Tukholmaan ja työskennellä siellä sitten hoitajana. Olen myös miettinyt, että lähtisin Ruotsiin työharjoitteluun tai kesätöihin.

9. En ole koskaan ollut festareilla.

10. Olen äitin tyttö❤.

Likes

Comments