Nu är denna julledighet över

Imorgon vankas det jobb och förskola igen. Gustav har varit hemma i 2 veckor med barnen. Jag har tagit ledigt juldagarna sen har jag jobbar lite strö-dagar. Men gud vad detta har varit välbehövlig att få vara tillsammans hela familjen. Man kommer så lätt in i vardagen.
Lämna på förskolan-jobba-hämta på förskolan-laga mata-sova. And so on..

Ibland måste man stanna upp och andas in livet. Vi lever nu och ofta så tänker vi inte alltid på att vi faktiskt lever. Det är inte alla som får ha den turen att vakna upp till sin familj eller få spendera dagarna tillsammans. Vår granne gick hastigt bort under jul och det har fått mig till att tänka lite extra på att man verkligen ska vara glad att man lever - varje dag! Man vet aldrig när livet kommer ta slut och bara tanken av att jag skulle försvinna från mina barn eller dom från mig får mig att vilja kräkas. Fy! Aldrig utan er, aldrig.

Idag jobbade jag halvdag 12-16. På förmiddagen tog vi oss ut i kylan och bort mot förskolan som ligger granne med oss. Vi hämtade upp våra andra grannar så dom kunde hänga på och busa lite. Vi hann en kopp kaffe innan här hemma också innan det var dags för mig att köra. Fy jäklar vilken aslång dag jag har haft idag. Inga kunder, jobbar helt ensam, inget att prata med. Imorgon blir det heldag 10-18 och på kvällen kommer våra vänner hit för lite myshäng.

Nu blir det soffläge för att invänta Gustav som nattar Matheo. God fortsättning till er!

Gillar

Kommentarer