Denna trots, när tar den slut?

Igår var det en uppgiven dag. Ingenting har varit bra enligt Matheo. Man får inte byta blöja, man för inte ta av/på pyjamas, man ska absolut inte äta frukost - det går icke för sig, man ska absolut INTE ha skor på sig när man ska till förskolan.
Han vill tvungen ha den bruna nappen, men ungen äger inte ens en brun napp? Borsta tänderna ska man göra helt själv. Någon får i hela friden absolut inte hjälpa till.

Lilla loppan har inte varit på sitt bästa humör heller. Mammas famn är bäst och där ville man helst vara hela tiden. Jag klagar inte men att ha en liten till att ta hand som så blir man snabbt slut i huvudet.

Idag var första babysimmet för Ebba. Jag var så nervös att hon skulle få sitt damp. Men ungen var så glad hela tiden. Plaskade och skrattade. Här hemma hatar hon att bada. Det är skrik och protester varje gång men det fungerade galant i bassängen. Så glad jag blev. Ser redan fram emot nästa gång. Dock så började jag att kräka efter simmet och nu ligger jag nerbäddad i sängen. Gustav har kommit hem från jobb och tagit barnen. Måtte detta stanna hos mig så jag inte smittar barnen eller övriga i familjen som bor under detta tak.

Förresten en är 2 veckor och 4 dagar kvar tills vi får huset. L Ä N G T A N !

Bilder från gårdagen. Min lilla loppa!

Gillar

Kommentarer