Äntligen har vi fått ett datum!

Idag fick vi äntligen papperna på inflyttningsdag till huset. Vi är så glada och nu gör det att vi längtar ännu mer. Den 29 Januari är det slutbesiktning och är allt ok så får vi nycklarna där efter. Som vi har längtat efter detta och nu är det bara 8 veckor kvar. Vi har nu bott hos min mamma och hennes man i 5 månader. Wow säger jag bara åt oss! Att vi lyckats bo 4 vuxna och 2 barn under samma tak. All eloge till min mamma och Ola som stått ut med oss. Stått ut med Ebbas kolik och vakna nätter. Vi är dom evigt tacksamma.

Fredag idag vilken också innebär helg. Det är så härligt nu när Gustav fått nytt jobb. Att man varje fredag vet att vi har en ledig helg tillsammans. Rutinerna bli bättre på vardagarna och allt är så mycket lättare. Vi får mer kvällstid tillsammans jag och Gustav när barnen gått och lagt sig. Det tycker jag är så viktigt. Vi började med fasta nattningsrutiner för Matheo när han var 6 månader. Fram till att Ebba kom så har vi haft kvällarna tillsammans efter kl 19.00 när Matheo gått och lagt sig men med undantag dom dagarna Gustav jobbar kväll för då har jag haft kvällen själv. Men nu så innebär det att vi får varje kväll tillsammans bara han och jag. Vi älskar att vara med våra barn. Men kvalitetstid med sin älskade sambo, det är också viktigt. Vi hoppas på att kunna få in sovrutin på Ebba också vid den åldern. Vi älskar rutiner och framförallt ser vi hur bra Matheo mår av det.

Nu blev detta bara en massa babbel så jag avrundat här. Ikväll ska vi hem till Matheos morfar på middag. Ha en fin helg allihopa !

Gillar

Kommentarer