Vi - a l l t i d !
Tillsammans med er är livet perfekt!
Jag är så otrolig lycklig & tacksam
💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänk att detta är min familj. Tänk att jag fått världen bästa sambo, världens underbaraste son och vi väntar med spänning på vår älskade lilla dotter. Jag kan kategorisera mig själv som rikast i världen utan tvekan. För många är materiella ting och dyra märkes prylar viktigt - deras definition för lycka och rikedom.
För mig är min familj det dyrbaraste jag har och bara jag får ha dom vid min sida är jag lyckligast i världen. Inga pengar i världen kan göra mig lycklig, det är ni som gör det - min fina familj!

Likes

Comments

I torsdags tog vi oss en liten tur till hallgården för mysfika och titta på djuren. Olivia, Freija och Sanne följde också med. Stället är verkligen super mysigt men en aning överskattat. Det kryllar av folk, få djur denna gången fanns där 2 kaniner och 2 geter. Lite halvtråkig tycker jag. Dom borde ha mer djur för barnen skull. Matheo älskar djur.
Men vi hade det iallafall hur mysigt som helst trots allt. När vi skulle köra hem tyckte Gustav att vi skulle dricka mer kaffe, så vi alla åkte hem till oss och barnen fick bada.

Igår blev det grill och spelkväll med några av våra fina vänner. Som vi älskar dessa underbara dagar och kvällar. Barnen var glada, vädret var strålande och alla på topphumör. Vi är så tacksamma att få ha så underbara vänner i vår närhet och vi håller hårt om er alla.

Bilder från fredagens galej.

Likes

Comments

Än en gång blev jag överraskad med en babyshower. Jag är så tacksam för att jag har så fina vänner och familj som engagerad och fixar detta till mig.
Ni är guldvärda, bäst ni. Denna gången gick allt i rosa💗
Så himla spännande att få en av varje.

Likes

Comments

I måndags åkte vi in till Busfabriken. Olivia, Freija, Ola och Sanne följde också med. Efter allt flyttade och massa annat som ska göras så har våra familjemåndagar sett lite annorlunda ut och vi har inte kunnat busa och leka med Matheo så mycket som vi velat. Så nu tyckte vi det äntligen var dags för Matheos favorit ställe och snacka om att han blev lycklig när vi körde in på parkeringen på Busfabriken.
- "jaaaa" (och tog upp händerna i luften)

Vi hade så himla roligt. Eller jag hade så himla roligt av att se allihopa leka och springa runt som barn och tjuta av glädje. Dom vuxna tyckte det var minst lika roligt som barnen om inte roligare. Jag fick snällt sitta i en skön soffa och titta på när dom busade. Jag önskade att jag också kunnat klättra och leka. Men snart så är jag tillbaka i min vanliga kropp med min lilla flicka i famnen. Det är så fint att se när Gustav leker och har så roligt med sin son. Alla gick verkligen in för det för barnen skull och det gjorde mig så glad. Matheo var så svettig och hoppade sina glädje skutt hela tiden.
Detta ska vi göra om snart igen med våra fina vänner.

Likes

Comments

Flätor, pyjamas och tröttast i världen.
- Ja, det är jag på denna bilden. Jag kom på att jag inte tagit någon bild i vecka 35 än så det fick bli en liten ocharmig bild denna vecka.

Jag är enorm. Jag är tung. Jag är matt. Jag är trött. Jag har ont. Det känns som magen ska spricka och hon sparkar och gör kullerbyttor som bara den. Jag har börjat få fler och fler sammandragningar. Så fort jag är uppe och går så kommer dom och vissa gör till och med ont. Det är många som säger att min mage har sjungit men jag kan dock inte se det själv. Däremot känner jag ofta ilningar ner i underlivet. Undra om det är för hon försöker ta sig neråt?
Hoppas verkligen att hon ligger rätt med huvudet ner annars har vi ett problem. På fredag så ska vi på ultraljud och jag ber till alla gudar som finns att hon ligger rätt och är fixerad. Jag vill verkligen inte ha ett kejsarsnitt. Även om hon skulle ligga rätt så känner jag mig ändå inte säker. Matheo vände sig sista gången av fem i vecka 39 och det var då jag krävde igångsättning.

Nej, denna gången har jag bestämt att jag ska inte vända henne, jag ska inte ha kejsarsnitt, hon ska vara fixerad, jag ska inte bli igångsatt, jag ska inte ha 60 timmars lång förlossning och jag ska inte gå över tiden.
Tror ni jag kan få som jag vill?

Okej.. nä, nu kände jag att jag var lite väl krävande. Bara hon kommer ut välbehållen och mår bra så får det egentligen gå till hur det vill. Märks det att jag börjar bli trött på att vara tjock och fet?
Jag vill träffa vår prinsessa nu.

Likes

Comments