Lite bilder från vår julafton hemma hos Matheos morfar. Vi hade helt underbar jul. Lillejul firades hemma hos gustavs föräldrar, min mamma, Ola, mormor och lillebror. Dock så kom inte kameran upp så vi har inga bilder från den dagen. Har lite skrivtorka för tillfället men vill iallafall skriva att allt är bra med oss alla iallafall och imorgon inväntas nyår som ska firas hos goda vänner i Bunkeflo. ​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då blev det dags för dessa små barn att träffas igen. Tre dagar i rad mån-ons, har dom träffats och jag mörker hur glad Matheo blir varje gång. Igår åkte vi in till Emporia med Jimmy, Alice och Filip. Tanken var att shoppa klart dom sista julklapparna men istället blev det fika, bus och kolla på tomtar. Något litet fick vi med oss hem men med två små pluttar som springer överallt var det inte så lätt att kolla där alla ville.

På lördag ska vi hem till Jimmy och Rebecca för en heldag med julmys och bara ha det så underbart trevligt. Vi skulle vintergrilla fick vi höra. Hur mysigt är inte det?
Natten kommer vi spendera hos dom. Hoppas Alice kan lära Matheo hur man sover till kl 08.00 och inte 05.00..
Heja Matheo, på söndagsmorgon måste du visa att du också kan. Jag som trodde tidiga nätter skulle gå över efter spädbarnstiden men icke sa nicke. Vår lilla prins gillar att ha pusskalas innan ens tuppen är uppe. Dock så blir man ju så glad i själen när man får vakna till massa pussar och nappen som han kör in i ens mun och sen lägger sin snutte lite lätt på ens kind.

Likes

Comments

Denna veckan har börjat så bra. Igår så var Gustav äntligen ledig. Vi bara älskar att spendera dagarna tillsammans hela familjen. Vi märker på Matheo att han blir så himla glad och kärleksfull när vi är allihopa. Det är mys, pussar och kramar hela tiden. Det gör mig helt varm i hjärtat. Han är så fin vår lilla prins.

Igår förmiddag innan vi skulle åka till Bunkeflo så passade vi Alice i någon timme. Den lilla snäckan har jag fått äran att följa från 2 veckor gammal tills nu. Det är helt fantastiskt att Matheo och Alice har fått ha varandra vid sin sida nästan minst en gång i veckan från födseln till nu. Man märket att dom vet vem dom är och känner igen varandra. Som idag när vi kom till babysimmet så skrek både Alice och Matheo vars ett glädje tjut när dom fick syn på varandra och pekade på varandra.
Visst blir man glad?

Likes

Comments

Vår älskade M. Alltså var har all tid tagit vägen? Har Matheo ens varit såhär liten?
- Vad hände?
Alla sa till oss att vi skulle ta tillvara på bebis-tiden för att det får så himla fort. Vi ryckte lite på axlarna och tänkte att vi tar ju faktiskt tillvara på vara sekund med Matheo. Men nu i efterhand, hur är det möjligt att det redan gått 1 år sen han kom. Tänk att snart är det 2 år sedan vi fick veta att vi väntade barn. Helt otroligt! Något vi är helst säkra på iallafall är att han har tagit oss med storm. Han är det bästa som hänt oss och kärleken är oändlig!

Likes

Comments