2019

Då vänder vi bild och blickar fram på 2019. År 2018 har innehållit många roligheter men även också många tuffa saker. Saker som jag måste bearbeta med mig själv.

2018 var sista året för mig som mammaledig och det är med lite gråt i halsen som jag skriver det. Tänkt att jag inte ska gå hemma med mina älsklingar längre. Vilken lycka vi haft som har haft den underbara varma sista sommaren tillsammans i vårt helt nybyggda hus vid stranden. Det gör ju inte att önska sig mer. Längtar såklart till sommaren 2019 också då vi kommer vara hemma några veckor hela familjen och en utlandssemester att se fram emot första veckan i juni.

Detta året ska jag förändra mycket med mig själv och mitt tänkande. Jag ska prioritera mig, min familj och ta huvudrollen i mitt eget liv. Ingen oro, ångest eller energi ska slösas bort på saker jag inte kan påverka. Jag ska välja mina personer i min närheten med omsorg. Vänskaper ska vara ömsesidiga och jag tänker inte ta någon skit mer för någon alls. Det ska bli mitt år. Mitt år där jag vinner över så många orosmoment och ångest i min kropp. Man ska förtjäna att vara i mitt liv helt enkelt och jag ska försöka sluta vara så godtrogen längre. Det gör mig bara ledsen i visa situationer. Jag vill leva ett år till med min familj och bygga flera minnen tillsammans. Jag har fått de finaste gåvorna man kan få - mina barn! Ni är viktigast, för er kommer jag göra allt. Jag är så troligt tacksam att jag har min underbara sambo som stöttar mig i allt. Han ser när jag har haft en dålig dag, ger mig den där lilla extra kramen och säger att jag är stark, fin och en bra människa. Han vet exakt hur han ska göra. Jag älskar honom och kommer aldrig släppa honom någonsin.
2019 vårt år tillsammans mer våra underbara barn!

Gillar

Kommentarer