14 "Alla hjärtans dag" Februari

Klockan slår snart 12 och jag sitter och äter min matlåda vid vårat nya matbord i vår nya lägenhet i denna sekund.

Det är fredag och jag ska om en timme möta upp Patrik vid hans jobb för att bege oss norrut.

Denna vecka har för mig bestått utav horisontalt läge med feber, huvudvärk och hals ont. Varvat med (när energin har funnits) upp plockning av flyttlådor och tvätt. En extremt rolig vecka måste jag påstå (****ironi)!
Igår släppte febern och fram emot kvällen mådde jag faktiskt ganska bra, med undantag lite lätt snorig näsa och ett huvud som blev snurrig när jag rörde mig lite för snabbt.

Idag däremot mår jag faktiskt förvånansvärt bra och började morgonen med att gå upp samtidigt som Patrik, käkade frukost och drack en varsin hemmagjord (by ME!!) Milkshake och sedan har jag fortsatt med tvätten, fixat lite i garderoben och packat väskan.
Nu tänker alla att vi ska iväg på någon romantisk weekend men så är det ej....
Jag ska upp till Gävle för att både gratta min gamle far som i Onsdags fyllde hela 64år, fixa lite med Mamma inför min brors Bröllop nästa helg samt ta mig förbi Andersbergshallen (som inte längre heter Andersbergshallen längre men det skiter jag i) och kolla på dam fotbollskuppen som utspelar sig där denna helg, där både min moderklubb (HSK), min gamla klubb (Valbo, även arrangörer för kuppen) och mitt "nuvarande" (oklart om jag fortfarande spelar eller ej) fotbollsklubb (KB) Spelar!

Och att jag åker upp dit ihop med Patrik är bara en ren slump då han ska uppåt i landet (förbi Gävle) och jobba... Döma bandy ikväll och sedan åker han tillbaka till Stockholm för att åka förbi Gävle igen på Söndag då han och Martin (Patriks bror) ska upp och åka längdskidstävling, genrep inför Vasaloppet.

Så med detta vill jag önska er en trevlig helg!
//Kram

Gillar

Kommentarer

Moen
Moen,
Jättesnygg outfit!
nouw.com/moen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229