MALIN VEDAA

Er det noe jeg er veldig dårlig på, så er det å ta bilder. Jeg er helt elendig på å ta bilder av Martin og meg, men også oss som en familie. Her om dagen var vi ute i snøen, så vi fikk tatt noen få bilder - som er bedre enn ingenting. Vi fikk også knipset årets første og muligens siste kjærestebilde, haha.

Nå bærer det snart avgårde til jobb, hvor jeg skal ha Zumba. Det gledes! Jeg har ikke hatt timer på gudene vet hvor lenge, så det skal bli godt å komme i siget igjen. Formen min trenger det virkelig, så det er lagt opp til en høy puls time, hvor jeg skal få svettet godt!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle!
Etter en liten timeout er det vel på tide å oppdatere litt. Jeg har hatt det så utrolig travelt den siste tiden, dagene flyr avgårde og jeg klarer knapt å holde følge.

Jeg har blant annet vært hos frisøren, tatovert brynene mine, vært med på maraton og trøstet syke barn. Det har gått i et, og det er endelig deilig at de fleste planene er over. Jeg kjenner på kroppen at det fort kan bli veldig mye, og at jeg nå er veldig trøtt. Det skal derfor bli godt å komme tilbake til vanlige rutiner - og ikke mer enn det.

Dere skal i løpet av uken få se bilde av tatoverte bryn og nytt hår. Jeg må bare vente til skorpen er av, for akkuratt nå ser det ikke veldig fint ut på nært hold. Håret må også stelles litt før jeg tar bilde av det!

Likes

Comments

Snøen her har lagt seg så fint i natt, og det er bare så nydelig ute. Sola skinner, det er stilt og veldig veldig hvitt.
Mileah og jeg har hele dagen hjemme alene idag. Så vi har vært ute å tatt noen bilder av henne. Det var jo veldig koselig. Etter en kald tur ute, badet hun - noe hun virkelig elsker!

Kl 17:00 idag er den berømte massasjetime min, og det skal bli så godt. Jeg skal også farge og forme bryn, for å se hvilken form jeg ønsker neste uke når jeg skal tatovere de. Spennende!

Ønsker alle en god torsdag!

Likes

Comments

I dag etter å ha kjørt Liam i barnehagen, svippet jeg en tur innom Coop Obs. Jeg har over lengre tid hatet fargen jeg malte badet når vi flyttet inn, og jeg var veldig klar for en forandring. Jeg kjøpte derfor med meg 12 liter maling, ruller og diverse.

Etter en lang dag med sykehusbesøk og leking i snøen, har jeg endelig funnet frem penselen. Badet er allerede malt ett strøk, og jeg holder i skrivende stund på med strøk nummer to. Det blir en helt syk forandring, men fy så fint det blir.

Mange er nok skeptiske til fargen, men det føltes plutselig veldig hjemmekoselig, og når jeg får hengt opp bilder og pyntet litt med friske grønne planter så skal det nok bli sinnsykt bra! Jeg har tatt noen kjappe bilder underveis, men ikke få panikk - det blir og er mye bedre!

Når badet er ferdig, så skal dere få se hvordan resultatet ble.

Likes

Comments

Jeg holder på å pusse opp her hjemme, som dere kanskje fikk med dere i går. Jeg leter derfor etter ulikt interiør og bilder som kan henges opp på veggene.

Jeg har forelsket meg i alt for mange bilder, og syns det er så utrolig vanskelig å velge. Det finnes jo latterlig mye kult inne på Desenio.no. Jeg kommer aldri til å komme til enighet med meg selv, men her er noen av mange favoritter!

Likes

Comments

God morgen alle sammen!

Idag er en "stor" dag som vi har ventet på en stund. En stor dag er det vel ikke, men vi er alle veldig spente.

Liam er født med en hjertefeil, som han før skolestart er nødt for å operere. Han har en hjerteklaff som aldri lukket seg ette fødsel, som de normalt skal. Det gjør derfor til at blodgjennomstrømningen hans fra hjertet og ut i kroppen går en del kjappere enn oss med "normal" gjennomstrømning. De har derfor fulgt han godt opp fra han ble født, for å forsikre seg om at ting holder seg stabilt og ikke blir verre. Skulle det blitt verre måtte de ha operert han nå, noe vi ikke ønsker.

Forskjellen på en operasjon i så ung alder kontra en rundt skolestart er at de nå må rett inn til hjertet, og rundt skolestart er det en "mindre" og enklere oprasjon. Klarer de å vente til skolestart så skal de føre en "paraply" opp i låret hans, som skal settes i en blodåre som deretter skal senke tempoet på blodet(holde i mot).

Jeg er superspent, og jeg krysser selvfølgelig alt jeg har for at kroppen hans skal klare å fikse opp selv, noe de ikke tror. Men så lenge det ikke har blitt verre er jeg selvsagt veldig fornøyd! Jeg håper derfor at overlegene kan gi oss noen gode tilbakemeldinger etter ultralyden! Jeg holder dere oppdatert!


Nå er jeg nødt for å starte bilen, slik at den er god og varm før barna skal inn i den. Det verste jeg vet er en iskald bil, jeg blir først av alt i veldig dårlig humør. Og det er på ingen måte en fin start på dagen. Liam får en veldig kort dag i barnehagen idag, men alt er bedre enn ingenting. Han får hvertfall vært med første del, der de garantert skal ut å ake i snøen som kom i går og i natt. Så gøy, vi elsker snø!

Når vi alle er kommet hjem idag skal vi spise en god middag, før kameraet skal bli med ut på tur. Vi skal ut å ake alle sammen, og det blir så koselig!

Likes

Comments

Som mange vet, elsker jeg å ha ting på stell rundt meg - og interiør er noe jeg virkelig elsker å holde på med. Vi snakker også om å kjøpe oss ny sofa nå, så det blir spennende! Jeg er også veldig glad i å fornye garderoben i ny og ne. Garderoben min har nesten ikke forandret seg noe siden før jeg ble gravid, men noe nytt har kommet til, men det er lite bilder å vise der.

Jeg tenkte jeg skulle legge ut noe av det som har kommet i hus hittil i år. 

- Vita eos bordlampe

- Tonegenser

- Cooee vase (hvit) i 20 cm og 10 cm

- Cooee brett/fat i blå

- Badematte fra Bloomingville

- Ny ekstra vogn fra Jollyroom


Likes

Comments

Denne teksten tattoverte jeg på låret mitt for noen år tilbake. Mye av grunnen til det var det at jeg ikke tillot meg selv å ha det vondt. Jeg gikk gjennom en periode i livet mitt hvor jeg mistet mennesker jeg var utrolig glad i, og jeg gikk hele veien å sa jeg hadde det fint. Jeg tillot ikke meg selv å ha det vondt å sørge. Etter å ha hørt denne sangen med den teksten klarte jeg å forstå at det faktisk var lov, det var lov å ikke ha det greit.

Vi er mennesker alle sammen, og vi opplever alle glede, sorg og smerte. Det må være lov å si at vi faktisk ikke har det greit en dag, på lik linje som det er greit å si at alt er fint og flott. Man er ikke mindre svak om man er nede, man viser bare at man er et menneske. Man vil alltid møte på motgang i livet, man vil miste folk vi er glade i og ting vil kanskje ikke alltid gå slik vi håpte på. Det hjelper ikke å holde det vonde på innsiden, men det er kanskje ikke så lett å snakke om heller(?)

Det er allikevel viktig å snakke med folk man stoler på og har nært. Det vil aldri bli bedre om du velger å holde det på innsiden. Jeg holder masse for meg selv, og har alltid gjort det. Koppen fylles til slutt opp, så renner det over. Det er så vondt når det skjer, men en lettelse når det er over. Samboeren min forteller meg hele veien at jeg må snakke når det oppstår noe, i stedet for å late som det snør.

"Don't lose who you are in the blur of the stars!

Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!"


Likes

Comments

Jeg har så mange spennende planer i løpet av de 2 neste ukene. Og jeg både gleder og gruer meg veldig. Jeg har egentlig aldri brukt særlig med tid på meg selv, og hvordan jeg føler meg. Så derfor blir det 2 uker med litt velvære og luxus til meg.

På førstkommente torsdag skal jeg til flinkeste Greta. Hun leier lokaler av oss på Yes. Der skal jeg få 1 times massasje, altså.. hvor deilig skal vel ikke det bli? Jeg kjenner det skal bli så godt, og kroppen min trenger det virkelig. Etter å ha bært både ett og to barn på armene de 2 siste åra, så er jeg blitt en smule stiv, og alle ledd verker.

Neste uke skal jeg blant annet til frisøren som jeg nevnte for dere, der skal jeg farge håret, i tillegg skal jeg sette på hair extensions. Dette gledes. Og ammehåret skal endelig fylles litt ut. Så dette får være en løsning til håret mitt er tilbake, gjerne blir det en varig løsning også, hvem vil vel ikke ha langt og fint hår?

I tillegg til dette, skal jeg gjøre noe kjempeskummelt. Som de aller fleste har sagt "ikke gjør det" til. MEN det er noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre, og det skal jo bli så deilig å kunne stå rett opp uten å gjøre noe med det. Og det er ansiktets viktigste del, bryna. Bryna mine skal tattoveres, det er veldig permanent. Jeg gleder meg veldig til å kunne stå opp om morningen uten å måtte tenke på dette, for bryn er faktisk det eneste jeg IKKE går ut uten. Men det er forseint å snu når dette er gjort, så jeg krysser alt jeg har for at dette blir fint!

Før og etterbilde skal legges ut av både håret og bryna, så gled dere - det gjør hvertfall jeg!

Likes

Comments

Jeg har fått en del spørsmål her på bloggen og på Facebook om hvordan jeg syns eg vaginal fødsel var i forhold til et keisersnitt, og hvordan tiden etter et keisersnitt er. Jeg kan begynne med å si at det er veldig individuelt fra person til person, og vi føler alle smerte og ubehag forskjellig.

Jeg har på en måte aldri fullført en vaginal fødsel, da det endte opp i hastekeisersnitt. Men jeg var i aktiv fødsel før de avbrøt. Jeg hadde veldig vondt under riene, og har aldri opplevd maken til smerte. Det er utrolig vanskelig å forklare hvor vondt det egentlig var, men jeg ville aldri gjort det igjen. Riene kom og gikk, men til tider litt for ofte. Jeg fikk ikke alltid pause mellom, og det var utrolig slitsomt. Men som alle vet, det er vondt der og da, mellom riene merker man ingenting.

Ved et keisersnitt skal man etter planen være bedøvd, det var jeg første gang, men ikke skikkelig denne gang. Og man kjenner ingenting under selve inngrepet. Man merker bare at de holder på der nede da de rikker og napper i ungen for å få den ut av magen. Man ligger derfor gjerne å vagger litt på operasjonsbordet, så det virker ganske brutalt - men det finnes ikke vondt.

Tiden etter keisersnittet har jeg forstått at mange har veldig vondt og ligger i sengen i flere dager. Selv var jeg oppe etter 2-3 timer å gikk. Man kjenner selvfølgelig at det har blitt gjort noe, men jeg hadde ikke så vondt at det gjorde noe. Jeg følte meg ikke bedre av å ligge i sengen, og jeg tror at man kommer seg kjappere om man kommer seg opp - men det er ikke nødvendig etter allerede 2 timer!! Man er tross alt skåret opp i magen, så det er viktig å kjenne etter selv.

Med et keisersnitt får man et lekkert arr, det er uten tvil det arret jeg er mest stolt over. Det ligger rett under trusekanten, og man kan ikke se det med mindre man vet det. Det er ikke synlig når man går i bikini, og man trenger egentlig aldri å se det selv.

Etter mine erfaringer så må jeg si tommel opp for keisersnitt, det var det jeg i utgangspunktet ønsket meg med nr 2, selv om jeg måtte prøve meg på en vaginal fødsel først. Og det er uten tvil det jeg ville valgt igjen. Jeg får ikke lov til å prøve meg på en vaginal fødsel igjen med tanke på at jeg har to keisersnitt bak meg. Men kunne jeg valgt så hadde jeg valgt det. Smerten for min del er mye mildere, og jeg syns virkelig hele prosessen er kjempefin! Jeg forstår ikke at folk er så utrolig redde for keisersnitt, for det er virkelig ingen big deal. Men som de sier så skal vel en vaginal fødsel være best for både mor og barn om de begge er friske og tåler fødselen!

Med noen buksemerker og litt teiprester, så arret mitt slik ut etter 2 uker.

Likes

Comments