OUTFITS, DAILY

Kan man älska någon så man spricker?

HEJ.
I fredags var det ju midsommar och min födelsedag. Blev väckt med frukost och present av J. Innan det bar ut till Maxi för att plocka upp maten inför kvällen. Ut till lokalen vi hade hyrt i Tortuna för att fixa det sista och sen hem igen för att göra sig i ordning. Mycket fläng hit och dit men det var det så värt. Hade en sån himla bra födelsedag från morgon till kväll trots stress. Fotade ingenting på festen så det blir tragiskt nog en massa parbilder och selfies från dagen. Narcissist javisst... Vill i alla fall bara tacka alla som kom. Mina vänner är så jävla bäst bara. Lucky me. Lucky me. Blir avis på mig själv ibland.

Resten av helgen bestod av chill med J, bio och firning av familjen på söndagen. Fick så fina presenter. Man är ju lite bortskämd märkte jag. Eller så förtjänar jag det? Jo, visst fan är det så.

xx

Likes

Comments

Nu är midsommar och även min födelsedag över för detta år. Vilket för mig betyder att sommaren officiellt är här. Nu väntar 4v jobb till för mig innan jag går på semester i 4v. Men roliga saker kommer att ske ändå tills dess. DET älskar jag mest med sommaren, att det nästan alltid händer saker. OCH ljuset. WOW. Kolla bara dom sista två bilderna. Klockan hade slagit 22.

xx

Likes

Comments

Fredag är äntligen här och kvällsjobb står på schemat, mindre kul. Har inte alls varit peppad på något denna vecka och har ju jobbat sen i fredags pga jobbhelg. Hade ledigt igår så umgicks med tjejerna hela dagen. Jag och Catten solade i Rudbecksparken vid mig och fick sällis av Jonna en stund. Längtar tills vi tre åker till WOW i sommar. Anyway, vi köpte med oss mat till Julias balkong på kvällen och satt ute och snackade skit. Välbehövligt. Hur underbart är det inte att man kan sitta ute och hänga på kvällarna nu? Älskar sommaren.

Tog mig till gymmet och körde ett riktigt skitpass om jag ska vara ärlig. Men men, bättre att gå dit än ingenting va?
Nu ska jag äta upp min sushi och göra mig redo för work. Och grattis på födelsedagen Emelie. Trevligt att fira den på lagret ikväll, med mig i alla fall. Hahaha, alltid nått.

xx

Likes

Comments

TRAVELING

Som ni kanske minns så åkte jag till Milano i början av maj med mina girls för att hälsa på våran Vero! Hade livets minivecka och bara njöt av umgänget och tillvaron.

Här köpte jag min lilla bebis.

xx

Likes

Comments

Är det något jag aldrig varit riktigt bra på så är det att pusha mig själv i situationer jag tycker är jobbiga. Det gäller allt och inte bara inom träning. Något jag däremot är bra på är att pusha andra i situationer som dom tycker är jobbiga. Varför är det oftast så? "Lättare sagt än gjort" som man brukar säga. Det är skumt det där.

Jag har aldrig varit överviktig och jag har aldrig mått "dåligt" över min vikt på det sättet att jag känt att jag måste träna. Tills nu på senare år då jag känt att kroppen inte orkar lika mycket som den brukade göra. Jag har spelat fotboll största delen av livet och har alltid tränat 4-5 gånger i veckan. Det var en del av min vardag och en rutin. Många år spelades på hög nivå och vi var ett av dom bästa lagen i vår ålder. Jag tränade på och älskade verkligen fotboll och alla träningar. Jag kunde längta tills man skulle åka till parken och gå in i omklädningsrummet. Älskade detta tills jag fyllde 18, tog studenten och andra saker kom emellan. Som tjej blir man inte lika pushad som en kille som spelar. Man får oftast höra: oj, spelade du så länge ändå? Starkt. Medans killarna får höra tvärt om, slutade du så tidigt? Jag har aldrig känt samma driv som många av mina killkompisar gjort.
"Jag kommer ändå aldrig att bli något inom detta ändå"

Jag gick till gymmet då och då men fick aldrig riktigt in någon rutin. Det var ok för mig, jag mådde bra ändå.
Det är inte förrän nu ca 5 år senare jag skaffat mig rutin på skiten. Det känns inte längre lika jobbigt för mig att ta mig till gymmet. Samtidigt som jag inte får ångest om jag skippar det en dag eller två. Jag är på väg mot en balans som jag vill ha. Det är jag glad över. Det är viktigt för mig att kunna unna sig. Att kunna njuta av livets goda stunder. Att kunna dricka vin och äta gott med mina tjejkompisar till exempel.

Jag har aldrig varit en löpare. Konstigt, hon har ju lirat fotboll tänker ni? Ah, fast för mig har det aldrig varit fokus på löpning och endast löpning. Det har varit en boll med i bilden. Jag tränade för att bli bättre på det jag älskade. Och jag var bra på det. Det var jag. När man var trött på träningarna blev man pushad av sina lagkompisar. Man kämpade tillsammans. Där är den största skillnaden på mig då och mig nu. Då blev jag pushad av mina kompisar, nu har jag behövt pusha mig själv. Och jag har sugit på det. Jag skäms nästan över hur lätt jag har gett upp vissa gånger.

Men nu står jag här idag. Klarade ett av mina mål för denna sommar i veckan och jag börjar äntligen känna hur kroppen orkar mer och mer. Det pushar mig nu. Min utveckling och mitt välmående pushar mig. Jag pushar mig själv. Och jag är bra. Det är enkelt att glömma det. Nu springer jag helt plötsligt på det där jävla bandet utan att tycka att det är hemskt och jobbigt. Den känslan har ändrats till "fyfan vad detta är skönt".
Och den känslan betyder massor.

Likes

Comments

Hej alla,
Vet att min blogg har ekat tomt ett bra tag vilket beror på bristen på inspiration hos mig, ork och tid. Jag är inte nöjd med livssituationen jag har just nu och jag vet att det endast ligger hos mig. Försöker bita i det sura äpplet och trycker bort det ett tag till. För förhoppningsvis blir det ändring på det inom kort. Nu är sommaren här och jag kommer förmodligen ha ett mer händelserikt liv nu när man inte ligger inne och deppar pga det gråa vädret. Vi håller tummarna för det. Jag ska bli bättre på att skriva här, även om det inte är om något speciellt, då det är lite som terapi. Hoppas ni är några som gillar att läsa om mitt gråa liv just nu i alla fall. Eller det spelar egentligen ingen roll, hahah. Kommer försöka skriva ändå.
Puss,
Och till er som kämpat er in här varje dag fast än det ekat tomt. Ni är bäst.

Likes

Comments