Mitt i en motivationsdipp, trött i kroppen och i huvudet och en vilande förkylning har precis brutit sig loss efter att jag känt att den varit påväg en längre tid. Så vad gör jag nu? jag ligger hemma i mina föräldrar soffa i feber med ett dunkande huvud och funderar på vad jag ska göra för att vända dippen. Då började jag tänka på sist jag mådde som bäst med motivation och noll sjukdomar och de var förra året under min diet inför bikinifitnessdebut och det byggde upp de sista byggstenarna för att vilja satsa 110% igen. Inte känt det fören nu.

Jag har nu bestämt mig för att anmäla mig till två vårtävlingar; Göteborgsvarvet 21 km löpning i centrala Göteborg. Tycker löpning är riktigt kul och får bara mersmak ju mer jag springer. Det kommer även bli minst en satsning mot bodybuilding. Ska satsa mot figure, eller bodyfitness som vi säger i Sverige men om jag inte hinner med rätt muskelmassa jag vill ha innan januari så satsar jag än en gång på bikinifitness.
Detta för att få konkreta mål med min träning vilket jag har märkt är väldigt viktigt för mig. Att bara hobbyträna räcker inte tyvärr. För att uppnå detta ska jag nu lägga ett kostschema och träningschema som jag ska följa en period innan jag kommer att be om proffshjälp för att börja en precomp-diet för bodybuildingen. Den jag kommer be om hjälp är Caroline Aspenskog för vi jobbar riktigt bra ihop och trivs med varandra, plus att hon är grym och jag vet att hon vill att jag ska lyckas.

Det är dags att börja nu! men först bli frisk. Det är steg 1.

  • 9 Readers

Likes

Comments