Här om dagen var jag lite ledsen. Albert tog med mig på en cykeltur och vi badade. Sen tog mamma & pappa med oss till Gamla Stan och bjöd på glass. Sen var jag glad igen. Easy peasy, Att man har världens finaste pojkvän och världens finaste familj är ju verkligen en blessing.

Likes

Comments

Dessa tre bilder gör inte ens rättvisa för hur fint det är på Skinnviksberget.

Jag och Albert har spenderat dagen där, med thaimat, sol och musik. Sommar i Sthlm när det är som absolut bäst. Ikväll ska vi dessutom till min bästavän Astrid för att dricka bubbel. Hallå, förstår ni ens vilken trevlig måndag?

Likes

Comments

På Fjällgatan 23 i Stocholm ligger Hermans, en vegansk resturang med utsikt över Stockholm. För några dagar sen åt jag och Albert lunch där och det var lika gott som jag hade förväntat mig. Pluspoäng för underbar trädgård, bra priser och väldigt god mat!

Likes

Comments

Eftermiddagssol. Picknick. Klippor. Hav. Livet.

Likes

Comments

Lucky me. Jag har fått jobba hela dagen ute vid poolkanten. Har inte skrivit på ganska länge så det var dessutom så himla roligt, timmarna bara flög iväg. Att jag fick sitta i solen med bikini gör ju allt lite härligare. Nu blev jag precis klar med dagens assignment så nu väntar jag på att Albert ska sluta jobbet så jag kan lura med honom på något mysigt. Puss och ut i solen med er!

Likes

Comments

Hornsgatan 92.

Ett skepp kommer lastat med ett resturang-tips! Igår var jag och mina bästavänner ute efter en mysig resturang att catcha upp på. Vi hamnade på Mia Vida som ligger på Hornsgatan. Jag beställde en cannelloini med spenat och ricotta som var sjukt god.

Liten och tyst lokal (perfekt när man vill prata i timmar) samt bra priser, 100 kronor för en pastarätt och 250 för en flaska vitt. Tips tips!

Likes

Comments

Det har inte blivit så mycket uppdatering här på bloggen men jag har inte ägnat det en endaste tanke om jag ska vara ärligt. Har tänkt på annat helt enkelt, men här är iallafall några bilder från igår. Jag och Albert var på Gröna Lund på eftermiddagen/kvällen vilket var super mysigt.

Jag kan inte sluta prata om hur mycket jag älskar sommar-Sverige!! Det är helt underbart. Man kan ju inte låta bli att vara kär, pepp och lycklig när livet är såhär fint. Puss alla härliga, ha en fantastisk dag!

Likes

Comments

Vilken underbar sommardag, hörrni! Jag var trevligt nog hembjude trevligt på brunch hos Mikaela. Hennes familj har köpt världens vackraste hus ute på Norra Lagnö så där höll brunchen till. Ser fram emot många sleepovers, middagar och dopp i havet på denna härliga plats.

Stockholmsskärdgård, god mat och solsken - check!

Likes

Comments