Hej!

I något inlägg sedan pratade jag om smarta prylar för hemmet och framförallt min nya robot-dammsugare som absolut förändrat mitt liv. Jag trånar nu efter nästa smarta pryl att införskaffa till hemmet, och mina funderingar går mot en kroppsvåg/ personvåg.

Vår personvåg har tyvärr och strykt med renoveringen då den fick väga flytspackel och fungerar inte längre. Men det ger tillfälle för nya investeringar, och nu till "problemet". Jag vill ha en riktigt smart våg, någon som mäter muskelmassa, vatten i kroppen och som helst kopplar den till en app. Det vore ju drömmen!

Jag är inte den som ska hetsa med vikt, men jag tycker att det är väldigt intressant med siffror och framförallt om man vill förbättra någon av dom, exempelvis att öka sin muskelmassa.

Jag har kollat på denna, men har ni tips? Så tipsa mig!!

♥ Malin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!

Någon mer än jag som även är inne på det här med zink? Vi hittade denna spegel i min favvis-gårdsbutik och vi funderar på att sätta upp den i nästa badrum som vi ska renovera. Däremot vet vi inte hur vi ska matcha den än?

Vi gillar ju spa-känslan i badrum, så vi får se hur resultatet blir då spegeln känns lite mer vintage. Ha en super fin dag!

♥ Malin

Likes

Comments

Vilken eftermiddag!

Vi startade dagen med en långprommis i skogen, så himla mysigt! Solen lyste och ljungen blommade lila.

Senare på eftermiddagen drog vi över till Danmark och åt lunch! Så lyxigt att på en halvtimme åka till ett annat land?!

Nu blir resten av kvällen lugn, med en riktig söndags film, trevlig kväll!

Malin

Likes

Comments

Helgen har gått i ett. Igår var jag som sagt på betong kurs med min mamma. Det var en morsdagspresent som blev uppskattad. Tyvärr kom inte kameran med, men bjuder på lite mobilbilder! Resultatet får vi se på onsdag då vi hämtar upp alla saker vi gjorde.

Nu väntar snart Bakken, och ni får ha en super mysig söndag!

♥ Malin

Likes

Comments

Haaaappy Friday!

Åh vad jag älskar fredagskänslan. Jag tänkte mest bara passa på att titta in och önska er en trevlig start på helgen! Jag ska göra något väldigt roligt i helgen tillsammans med min mamma, nämligen gå en betong kurs. Jag har fått dille på betong.

Appropå det tänkte jag visa er en sneak peak på mitt nästa projekt som antagligen kommer att göras helgen. Kan ni gissa vad?

Nu ska jag glida ner och smaka på Malmöfestivalens matutbud för att sedan ta helg!

♥ Malin

Likes

Comments

Godmorgon!

Vi börjar gå mot allt mer i vårt dagliga liv blir digitalt och framförallt smart. Jag jobbar med digitala lösningar om dagarna, men kan vara ganska envis med att inte integrera allt för mycket digitalt i hemmet. Men hörrni, jag tror att jag kanske har ångrat mig.

När vi köpte vårt hus i mars månad gick vår dammsugare sönder i samband med renovering och allt findamm den fick äta upp. Stackaren. Vår hund Tyson har inte heller varit lätt att dammsuga runt om då han bara skäller och skäller i ett. Så vi tog tag i problemet och köpte oss en robotdammsugare. Bästa beslutet i mitt liv! Roboten dammsuger på utsatt tid varje dag, talar omför dig om den behöver tömmas, eller dylikt, den åker och laddar sig själv när den är färdig, den kör runt med bakteriedödande UV-ljus (undertill såklart) den kan våt-torka golvet, den kan köra över högre lister... men framförallt, den är Tysons bästa vän och jag slipper att dammsuga.

Jag tror apparaten låg på en 2000:- och är lätt min bästa investering, frågan är nu bara - blir det fler digitala och smarta innovationer? Jag har hört om Google home bland annat, något som provat?

♥ Malin

Likes

Comments

Godkväll!

Jag är inte personen som lägger jätte mycket pengar på inredningsdetaljer till hemmet, utan prioriterar att byta ut dom oftare, för att skapa liv i hemmet. Jag älskar att byta färg på kuddar efter årstid, och återanvända dom till nästa säsong! Jag har samlat några saker som jag sett "på stan" om man precis som jag uppskattar det billigare alternativet!

Själv har jag spegeln från XXXLutz, och den är bara så snygg!!

♥ Malin

Likes

Comments

Hej!

Sen vi flyttade och började renovera har jag börjat uppskatta växter. Innan har jag inte gjort det, och därför vet jag inte allt för mycket om det gröna växtlivet. Men något som jag bara älskar är denna svarta klöver. Ursnygg inredningsdetalj samtidigt som man får in lite grönt liv i hemmet.

Men jag behöver mer! Vilken är er bästa inredningsväxt?

TIPSA MIG!

♥ Malin

Likes

Comments

Hej på er,

Hoppas ni haft en underbar onsdag! Ett rum som vi börjar bli hyffsat färdiga med är sovrummet. Men det känns fortfarande långt ifrån färdigt. Tänkte visa er lite hur sovrummet faktiskt såg ut innan renovering och hur det ser ut nu. Som vi kämpat, Enjoy!

Före:

Efter renovering;

♥ Malin

Likes

Comments

Det var inte alls längesedan som jag inte kunde urskilja kronärtskocka och jordärtsskocka. Men nu älskar jag kronärtskocka, och speciellt med smör till. Mums!

Detta lagade vi ikväll;

Dela kronärtskockorna på mitten med en vass kniv. Koka i saltat vatten med en halv citron tills de är mjuka. Det tar 15–20 minuter beroende på storlek och sort.

Under tiden de kokar kan du göra citronsmöret. Smält ¼ av smöret och skär resten i små tärningar.

Häll det smälta smöret, medan det fortfarande är varmt, i en bägare eller skål med hög kant och tillsätt smörtärningarna några i taget samtidigt som du vispar med en elvisp. Vispa tills allt smör är nerblandat och fluffigt.

Blanda i citronskal och juice och vispa lite till. Smaka av med mer citron om du tycker det behövs. Salta och peppra. Servera kronärtskockorna rykande varma med citronsmöret.

Lycka till! ♥ Malin

Likes

Comments