Hej🎀. Till middag idag gjorde jag knäckebröpizza och det blev super! både gott och fint. Basicly så brer man ut sås på ett knäcke bröd ger på topping och gräddar i 10minuter på 225 grader! det är något jag verkligen rekommenderar att göra!😘

ja vi la till majs och ost sen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!  Idag var jag hos en man som fixade till lite saker i min kropp. (orkar inte förklara skulle bli för TMI) och det kunde göra att jag känner mig väldigt febrig, vilket jag gör. Så jag mår super dåligt. Så jag kände att jag ville ha nuttela "playdough" asså typ nuttela lek-lera. Men man äter den. så man blandar lika mycket nuttela som florsocker och sen är det klart man bara äter den och njuter.

Likes

Comments

​Igår så gjorde jag ett sånt här "detox water" med jordgubbar och kiwi. Det var inte jätte gott så jag kommer nog inte göra det igen men men. Jag skar upp en kiwi ( tog bort skalet) och tog frysta jordgubbar och la det i ett glas med vatten och lät det stå över natten. 

Likes

Comments

​Nu sitter jag och har idétorka, så jag ska skriva om snygga saker i mon omgivning.

1. Jag sitter bredvid en snygg kille. Haha kul va. 

2. Min dator är ganska snygg.

3. Min skjorta som jag har på mig är snygg.

4. Min  klocka är relativt snygg. 

Nu kommer det lite information. Jag har en sjuukt dålig mobil nu men kommer få en Samsung galaxy s4 snart då kommer jag börja ta bilder också, bara så ni vet.  

Hej då! 


Likes

Comments

Igår så åt vi fisk hemma, USCH! Jag hatar fisk. Så jag fick laga min egen mat igår. Jag lagade stekt potatis med grönsaker och sås. 

Ingredienser:

1 potatis

1/2 paprika 

lite purjolök

1 champinjon

1 msk cream fraiche 

Gör såhär: börja med att haka potatisen och steka den. Medans den steker hacka alla andra grönsaker. stekpotatisen tills den är nästan mjuk.  Lägg i grönsakerna i stekpappan och stek det, när det är klar. Lögg i en matsked cream fraiche. om du vill ha mer sås lägg i en matsked till. krydda efter smak, och sen är det klart.Likes

Comments

​Asså mmm! Jag har ett tag nu gjort bananpannkakor till frukost, det är så jävla gott.  Man blandar bara en mosad banan med 4 matskedar mjöl och 4 matskedar havregryn och 3 äggvitor.  det är så jävla gott rekomenderar starkt.

Likes

Comments

​Idag så försökte jag göra en omelett till frukost. Det gick inte som jag tänkte. Jag kollade på Youtube efter recept, då kokade hon omeletten, så jag kände ok då kokar jag min också. Men jag hade gurka i min så det blev en blöt omelett istället för en vanlig omelett det gick att äta men jag kommer inte göra detta igen. 

Likes

Comments

​Hej! Jag heter Malin och kommer blogga om mat.  Jag äter ganska mycket mat och lagar ofta min egen så jag tänkte bara blogga om det. Hej då!

Likes

Comments