Nu är det så att min bror och hans flickvän ska få en bebis!!! En liten flicka blir det helt underbart!!! Moster/faster blir super glad syskonbarn nr6 är nu påväg! Nångång i mars/maj tror jag hon kommer!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Myser med mina fina vänner med lite gott framför en film :)
Likes

Comments

Ja det är julafton o jag borde vara glad osv men jag kan inte sluta tänka på dig. Att du seriöst inte kommer vara här denna jul skär så otroligt i hjärtat alla klagar på att jag är bitter o otacksam men ja låt mig för min storasyster kommer inte skicka en rolig julhälsning via sms, hon kommer inte sitta vid bordet o snacka skit när vi äter julmat och hon kommer inte få alla att skratta när hon har köpt någon sjukt rolig julklapp till någon som hon gör varje år. Så ja jag tänker vara bitter och nedstämd för jag vill ha min syster där men jag får inte så hållförihelvetekäften.

I miss you<3

Likes

Comments

Va o julshoppade med mamma och Bobo handlade lite julklappar sen när vi kom hem så slog jag in alla applåder hatar att slå in dom fast det är skit enkelt jag har lärt mig att få allt jämt o rakt så allt räcker till osv haha nä nu ska jag ner o möta Emilia whoop
Likes

Comments

Kaos natt igår men A kom o hämtade mig o pratade med mig till 4 imorse like a gentleman!!!! Sen sov jag till 2 vaknade för jag skulle till tandläkaren vid 5 åkte dit mamma o maddis mötte upp mig där äntligen ska dom fixa min "babytand" jag har nämligen en minitand på vänster hörn fram mohaha ni kanske sett på nån bild jag ler eller skrattar på men aa den ska dom bygga ut så den ser lite normal ut! Glad för det!!! Sen åkte vi in till stan för att köpa töjningar åt Tintin köpte en åt mig även och sen åkte vi o handlade mat sen skjutsade vi Madde till berga (hennes internatskola) sen åkte vi hem handlade lite blommor till mig liljor så rummet luktar gott! Hehe har duschat o målat naglarna ligger o pratar i telefon med frugan ska nu gå o lägga mig! Puss
Likes

Comments

Jag hatar verkligen snor mer än nånting det är så jävla äckligt och självklart ska jag gå o bli förkyld... Snorar skit mycket och nyser 25 gånger på en minut helt oroligt! Nyser så mycket/hårt att jag blöder näsblod!? Inget jag önskar någon... Nu ska jag ut o röka med en chailatte i handen hejsvejs!
Likes

Comments

En mysig morgon har hunnit göra frukost hinner aldrig göra frukost har heller ingen aptit på morgonen så äter aldrig men vaknade av en mardröm kl 3 inatt i har varit vaken sen dess! Men nu ska jag iväg till skolan är dock är så himla trööött aja vi Höörs!Likes

Comments

Va på middag på O'Learys o firade My med Viktoria Simon Madde Alexander Daniel emelie och Tintin! Sjukt kul! Vi åt mat efterrätt drack drinkar o snackade gott! En härligkväll! Sen drog jag hem kärringen kom över och vi bakade peppisar med snusktema haha! Sminkade även Alexander o det slutade med att hans ögon svällde upp till golfbollar:O läskigt!! Sen drog jag hem till A och sov där riktig jävla mysig kväll!

Likes

Comments

Vet vem jag saknar? Alwa har intr träffat henne på typ 2 veckor om inte mer det känns så tomt när hon inte är i Älvsjö haha nej men allvarligt vill ha min bästavän här snacka skit om alla andra dricka Cola o mobba Joel haha! Vi hade ju squad dinner för ett tag sen men endå det är för länge sen, hatar att alwa bor så lång bort hon får fan pallra sitt arlse hit eller jag dit✌️ ville bara säga det att jag saknar min bästis lite ganska sådär jätte mycket!
Åh hittade en gammal bild på oss från midsommar förrförra sommarn


Likes

Comments