Nå har det vært en stund siden jeg har skrevet et innlegg og siden bloggen er ny så har jeg ikke fått inn en rutine på det å blogge. Jeg syntes at det å ha en rutine er veldig deilig, samtidig klarer jeg ikke helt å ha det selv, for hver rutine starter sterkt også dabber den sakte og sikkert vekk, jeg er litt sjalu på de som har faste rutiner. Tenk så deilig det hadde vært om jeg bare kunne stått opp samme tid hver dag istedenfor å stå opp tidlig i uka for så å sove til midt på dagen i helgen.

De siste ukene har jeg følt meg veldig flink på noen av målene jeg satt meg for 2018, og det er nemlig å trene. Jeg hadde en god rutine på det før sommerferien også ble jeg litt og litt slappere etter sommeren, men nå skal jeg skjerpe meg og få denne rutinen godt banket inn i kroppen. Jeg merker på meg selv at det er deilig å trene mer og at jeg virkelig trenger det, ikke bare på grunn av den fysiske formen, men også den psykiske helsa.

I tillegg til å trene regelmessig har jeg også satt mer fokus på å ha det ryddig på rommet mitt. Jeg er nemlig en person som blir veldig ufokusert og demotivert hvis det er skikkelig rotete og uorganisert. Forstå meg rett - jeg er ikke en kjempe ryddig person, men jeg syntes at en ren benkeplate er digg også kan skuffene gjerne være rotete istedenfor.

Gleder meg virkelig til å få inn en regelmessig rutine med bloggen for det er så behagelig å sitte å skrive uten at det må være skole relatert. Føler dette innlegget ble litt langt, men det er deilig å ikke tenke på masse bilde taking.


 love,malin  

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Etter en kort skitur sitter jeg nå i go'stolen og tenkte å gjøre litt lekser, men ble plutselig dratt litt vekk når jeg fant ut at jeg heller kunne skrive et blogginnlegg.

---

I dag sto jeg ikke opp før klokken var to, føler dagen var litt kastet bort selv om jeg fikk inn en liten skitur sammen med mamma og pappa. Jeg er så vant med å stå på slalåm ski så derfor har jeg ikke stått på langrenn på to år, det er alt for lenge etter min mening. Men det var veldig deilig å få inn en tur i dag, også var det jo så flott himmel! Jeg håper jeg får slengt inn noen flere skiturer før snøen forsvinner og våren titter frem i tillegg til slalåm turer som er et must hvert år.


God søndag ! love, malin

Likes

Comments

Hvert år så ser jeg alltid noen som har skrevet årstallet i stjerneskudd og jeg hadde jo kjempelyst til å prøve dette og jeg syntes vi klarte det veldig bra også til å være første gang. Også ser man jo meg med min selvlysende gule dress siden jeg ikke ville fryse.

I går hadde vi besøk av noen to familier som vi feiret nyttår med, dette er en tradisjon som vi tre familiene har hatt siden før jeg ble født og som er utrolig koselig og det føltes ut som en evighet siden jeg hadde sett dem siden jeg feiret nyttår med venninner de to siste årene.

Jeg ble ganske fornøyd med gårdsdagens look, tok dessverre ikke noen bilder av det.. Men dum som jeg er så skulle jeg ha på hæler og dette pleier jo som regel å gå helt fint, men så sto jeg med gløgg i hendene mens jeg vipper på hælene også klarer jeg å skli rett på rumpa og søle all gløggen rett på meg hahahaha, at det går an Malin. Det var jo ekstremt flaut og jeg følte meg jo veldig dum, men det var det ikke noe å gjøre med annet enn å gå opp og skifte og vaske beina (de fikk mest gløgg på seg) slik at jeg ikke ble helt seig senere, Hahahaha nå sitter jeg bare å smiler over hvor klumsete jeg er :) Heldigvis ble resten av kvelden bedre da.

---

I dag våknet jeg og tenkte at klokken var rundt halv 11, men klokka var søren meg halv 3! Jeg tror nok at alle de sene nettene begynner å ta meg igjen, men det var veldig digg å sove litt ekstra lenge selv om jeg fikk litt skyldfølelse fordi jeg sov bort halve dagen. Selv om det var midt på dagen så føltes det ut som morgenen så jeg tok meg en super forfriskene dusj også gikk jeg ned og tok en kopp med varmt vann og saften av en halv sitron oppi (kjempe deilig å drikke som det første man gjør). Nå sitter jeg med kalenderen ved siden av meg og prøver å organisere året litt.

Håper alle får et supert 2018! 

love, malin

Likes

Comments

Det er så masse jeg skulle ønske jeg gjorde dette året som har gått, samtidig som at jeg føler jeg har opplevd så utrolig mye gøy. Jeg føler meg så utrolig heldig som bor i verdens beste land, nemlig Norge (alle sier vel det om sitt eget land, men...) i året som har gått var det så utrolig mye bra som skjedde og jeg kan lett si at dette har vært ett av de beste årene jeg har hatt med masse glede, mye nye opplevelser og ikke minst mange fantastiske personer. Jeg ønsker å bruke 2018 til å utnytte flere muligheter, si mindre nei til ting, alltid prøve å finne på ting og lære masse.

---

Jeg kommer til å ta imot 2018 med åpne armer og la året ta meg med på nye opplevelser og inntrykk, jeg vil bli kjent med nye mennesker og lære å kjenne de jeg alt kjenner bedre, jeg vil ta vare på de små øyeblikkene samt de store. Jeg håper 2018 blir minst like bra som 2017.

Her er noen av de beste øyeblikkene fra 2017:

1. Sydentur med familien

Siden alle i familien min har bursdag i februar, mars og april bestemte mamma seg for å gi en sydentur til hele "fammen" til bursdagsgave. Turen ble da til Gran Canaria hvor vi hadde en sykt bra uke med familietid og avslapping.

2. USA <3<3<3

Dette er desidert mitt favoritt minne fra året, og havner lett blant topp 10 på beste minner så langt i livet. Jeg har alltid drømt om å dra over til statene, og når den muligheten kom så var det ingenting som kunne stoppe meg fra å dra. Mamma og jeg dro dit i midten av mai hvor vi tilbrakte nasjonaldagen med shopping på 5th avenue og lunsj i Central Park i New York. Vi var ikke bare i New York på turen vår, vi dro nemlig til Tennessee for å besøke slekten min på pappa sin side for pappa sin onkel bosatte seg nemlig i USA og har stiftet familie der. Det var utrolig gøy å endelig få møte den fantastiske slekten som vi har der og jeg håper på å kunne besøke dem om noen få år igjen. Etter ett kort opphold i Tennessee dro vi tilbake til New York i to dager for så å reise til hovedgrunnen for reisen vår, Bryllupet til "søsteren" min, mer spesifikt ei som var utvekslingsstudent hos oss for en del år siden (8- 9år) og som har besøkt oss ett par ganger siden hun var hos oss for første gang, og det var super gøy å kunne være med henne og mannen hennes på denne fantastiske dagen (kommer definitivt til å besøke hun også den dagen jeg reiser over igjen). Kan trygt si at dette er den reisen jeg var mest "exited" over!


3. Skjærgårds Festival

Skjærgårds Music & Mission - denne festivalen er en jeg har vært på hvert år de siste fire årene og jeg håper jeg får tatt turen dit i 2018 også. Festivalen varer en uke og det er for det er masse opplegg som er veldig gøy og som man kan velge å være med på, men hvis man trives med å slappe av så kan man så klart også velge å ikke delta på alt av opplegget. Jeg syntes denne festivalen er så sykt bra fordi den for meg betyr en uke med venner hvor vi sover i telt, går på konserter, bader i havet og chiller'n.

4. Stockholm

Onkel tok niesene og nevøene med på tur til Stockholm hvor vi tok toget frem og tilbake (sykt digg å slippe alt stresset med innsjekking av bagasje og alt sånn når man bare kan sette seg på et tog og se så mye mer). Jeg hadde aldri vært i Stockholm og syntes at det var en veldig fin by med masse flotte bygninger og koselige gater.

5. Røros

Rett før skolen startet så kjørte mamma, broren min og jeg opp til Trondheim hvor vi skulle slippe av Broren min siden han studerer der, derfor bestemte vi oss for å gjøre det til en mini "ferie". Vi kjørte til Tronfjell (en fjelltopp i Alvdal) som vi gikk opp den ettermiddagen også kjørte vi videre til Røros og var der ett par dager og til slutt slapp vi av studenten i Trondheim og vendte bilen hjemover.

6. Jul

Min favoritt-høytid - Julen. Jeg bare elsker den tiden hvor det ligger snø på bakken, huset er pyntet med rødt og filmer går på tv'n hele tiden, og ikke minst å sove så lenge jeg ønsker uten å måtte tenke på skole og lekser. Jeg føler at når julen kommer så er det alltid så mye i vente, enten det er en slalåm tur i påskeferien eller å sove lenge i vinterferien, uansett så er det som regel alltid noe å glede seg til!

Dette er bare en liten brøkdel av høydepunkter i 2017, men definitivt noen av de største.

Godt nytt år! Love, Malin

Likes

Comments

Vi definerer tiden vi har inn i dager, uker, måneder og ikke minst - år. Nå er det to dager til et år er over og ett nytt begynner, 2018. Når et nytt år begynner tenker vi ofte at vi kan starte på nytt igjen og legge det gamle bak oss, vi får en ny start.

I 2018 håper jeg at jeg kan definere året like mye med de små øyeblikkene, som de store og at målene jeg setter blir nådd slik at jeg kan være stolt av det jeg oppnår. Grunnen til at jeg valgte å lage denne bloggen er fordi jeg ønsker en plattform hvor jeg kan skrive ned tankene mine, dele minnene mine og fordi det er en måte jeg selv kan huske og se tilbake på alt det fantastiske som forhåpentligvis er i vente.

---

YOU ARE NEVER TOO OLD TO SET ANOTHER GOAL OR TO DREAM A NEW DREAM. - C.S. Lewis

Godt nytt år! 

Likes

Comments