Spöken på jobbet - 👻 Finns de spöken?

Andar eller spöken va man nu väljer att kalla de så är de något som jag tror på och ser eller känner av.

Nu i helgen har jag jobbat natt på ett korttidsboende och jag har då både sett och känt av andar.
När vi jobbar natt så sitter vi liksom emellan två avdelningar så vi har uppsikt över båda avdelningarna. Så när jag sitter där och ska dricka mitt kaffe mitt i natten så ser jag över till ena avdelningen och de fladdrar då förbi en svart skugga. Min kollega vet jag att de inte var eftersom hon var på den andra avdelningen. Jag tänkte inte så mkt på de just då men de händer ett par gånger till. Känner inte obehag utan jag jobbar på som vanligt. Och lite senare så fladdrar gardinen som hänger mellan avdelningarna, de var liksom inte vinden då inget fönster är öppet eller vantilation på utan de var mer som om någon stod och höll i kanten på gradinen och skakade den liten lätt. Efteråt så blev de jätte kallt och man fick gåshud. Kylan är så konstig för inne i vissa rum är det jätte kallt trotts att element är på. Man känner sig inte ensam, de känns som om någon står och kollar på dig
Kyla är ju något som är tecken på att ande energi är i närheten. Jag kan känna och se saker till och från men känner sällan obehag men dessa händelser var så nära och påtagliga att jag inte kan tala bort dem på något sätt. Nu har jag smält de lite och inser att de nog var någon eller något som ville mig nått.


Jag har flera gånger under min uppväxt känt saker som jag ibland inte kan förklara. Till exempel där mamma och pappa bodde innan när jag var i stallet så kunde man känna sig iakttagen, alltid från samma ställe.

Där mamma och pappa bor nu sägs de oxå att de spökar och jag har känt lite saker och sett skuggor men även de har känt okej för de har inte känts obehagligt på något sätt alls. Men de som hände mig i helgen när jag jobbade de var så himla påtagligt och jag har aldrig innan sett saker röra på sig så de var på ett sätt en häftig upplevelse.


Va tror ni? Finns det spöken? Har ni sett eller känt av något?


Puss och Kram

Lämna gärna en liten kommentar/tanke efter dig.

  • Om mig, Tankar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229