Glasspremiär, grillning och vårkänslor.

Vilken helg vi haft, strålande sol och super skönt. Helgen har tillbringats en hel del ute, barnen har börjat ta fram alla vår leksaker, studsmattan får vänta nån vecka till men hela söndagen åkte Nells fyrhjuling hos mormor och morfar. Galning säger ja bara.. Men man får väl vänja sig vid hastigheterna

Grillade även hos mamma och pappa igår och hade en sån mysig stund i solen med go mat och solens strålar som värmde. Inte ofta man kan sitta ute och äta 28 Februari. Galet skönt 🌞

Måndag idag och lovet är slut för dem stora tjejerna. Men jag tycker de är skönt när vardagen är som vanligt och man återgår till sina rutiner igen.
MINI och jag starrtade förmiddagen med att ta en promenad till stallet. Kanon skönt var de och på hemvägen gick vi till affären och handlade lite frukt och lunch.

Nu ska jag fixa mig och sedan bege mig mot jobbet där de vankas medarbetarsamtal och sedan personalmöte. 😴 Inte pepp på att sitta i möte hela eftermiddagen och sedan jobb i natt. 😴 Men man har ju världens bästa kollegor som muntrar upp så man klarar nog av denna natten oxå.

Ha en skön eftermiddag i solen allihop. ❤️


Puss och Kram

Lämna gärna en liten kommentar/tanke efter dig.

Gillar

Kommentarer