#FuckCorona i ett år!!

Livet med Corona har nu på gott i över ett år och det är nästan nu en vardag att mest vara hemma, inte träffa så mycket folk, hålla distans och arbeta i plast och munskydd och visir hela nätterna. Det är ingen rolig vardag men vi har inte så stort val nu. De positiva för mig är att jag nu är färdig vaccinerad och fick sista sprutan förra veckan. Håll i så kommer de en dag vara bättre och vi kanske kan få leva någorlunda normalt igen.

Annars rullar livet på i en rasande fart och barnen har nu lov och vi myser hemma och i stallet. Jag är lång ledig och har idag röjt i köket lite och plockat i ordning i några skåp, tråkigt men skönt att ha det gjort när man är klar. Snart blir det en tur till stallet, ta av hästarna täckena och låta dem njuta i vårvärmen som kommit hit. Just nu är det 15 grader och halvklart.

Det går ju inte att längta till sommaren och vårt husvagnsliv. Några campingar är bokade och betalda vilket är så skönt att man har nått att se fram emot. Barnen tjatar ju om sitt älskade Böda Sand. Så i år är det7 nätter vi ska vara där, dyrt men så värt det. Bästa stället på jorden.


Vårt andra hem på sommaren!


Puss och Kram

Lämna gärna en liten kommentar/tanke efter dig.

Gillar

Kommentarer