Ett ekorrhjul i livet

Lite tankar kring livet, ibland när man börjar tänka på va som är viktigt och va man vill prioritera kan man gå igång i hjärnan och man får till slut kaos i hjärnan. Jag är just nu i ett vägskäl känslomässigt och tankemässigt, jag kommer inte vidare i mina tankar och mina planer. Jag vill så mkt men de är alltid något som sätter käppar i hjulet.
Det är jobbigt att inte komma vidare med de man vill och de man planerar.

Mitt liv är som ett ekorrhjul just nu där de mesta kretsar kring barnen och hemmet och allt som ska göras. Min häst kommer alltid i andra hand och han får ofta bara gos och lite extra godis just för att jag inte hinner eller för att i 9 gånger av 10 har alla barnen med i stallet och då får Nellie rida själv för att de andra barnen inte kan lämnas. Mamma ställer upp men då måste jag planera med henne för hon har oxå ett liv liksom. Saknar att rida flera dagar i veckan, saknar att få mina själsfrände att göra de jag vill, att träna och känna glädje.

Just nu är jag i ett tvättkaos oxå, tvätthögen minskar aldrig, mat ska lagas och barn ska underhållas, skjussas, läxor, hämta och lämna. De går bara runt runt. Åh jag kommer inte ur denna onda spiral.

Jobbet och framför allt min vila innan och efter blir ofta skit. Innan hinner jag/kan jag aldrig vila. Efter är de alltid några få timmar jag få om jag ska vara nöjd.
Åh jag vet ju att de tar styck på kroppen och huvudet efter som jag dygnar och inte låter min kropp få vilan. De är inte bra!
Jag var inne i ett Flow i sommras där jag tränade mkt och sprang 4-5pass i veckan, åt diet och mådde så bra men nu har jag återgått till att bara göra den vardagliga motionen och hamnat i en ond sprial med mat och träning. Jag är tröttare, ont i ryggen och nacken.
Va ska jag göra för att få tillbaka min gnista!?

Gillar inte att göra sådana här inlägg men nu blev de så för jag vill få ur mig mina tankar. Men kanske sitter de nån där ute och läser detta inlägg och vill ge mig pepp och tips. 💖

När jag mådde bättre i somras och var piggare.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229