Dålig sömn och gråa dagar

Helgen är här igen och de har gått ännu en vecka med extremt grått och tråkigt väder. Vi är nog många som verkligen behöver sol och ljus nu för de är verkligen så segt om dagarna nu och man går runt som i en dimma förjämnan,

Men de var inte vädret jag skriva om, utan om Elsas sömn som nu är kaos igen så idag tog vi beslutet att dra ner hennes vila till max 30 minuter. För som de är nu kommer hon bra till ro på kvällen men vaknar oftast runt 23 och har sedan svårt att somna om och de kan ibland dröja många timmar innan hon somnar. Som inatt till exempel då vaknar hon runt 23 tiden och knölar sedan ända till 04 cirka och sedan vaknar hon igen 07 på morgonen antagligen för att hon undrade var jag var för jag hade fått gå och lägga mig på soffan för att hon skulle kunna koppla av för hon sparka och slog på mig. Ajja nu blir de mindre vila på dagarna för att hoppas på en bättre natts sömn.

Annars idag som ni kanske förstår så har jag varit extremt trött och inte gjort så mycket mer än de vanliga viktiga och vardagliga, hängde lite hos mamma och pappa och en snabbis på loppisen men hittade inget. :P Åh resten av kvällen kommer jag nog mest tillbringa i soffan och kanske virka lite åh ladda upp för i morgon. I morgon ska Nellie till Beethoven och rida igen och på eftermiddagen ska vi på julskyltning i Mönsterås och mysa och dricka glögg och hoppas å att tomten kommer :)

Puss på er!

Man saknar ju solen och ljuset (L)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229