ROHYPNOL OCH PATETISKA MÄNNISKOR!Jag åkte upp till Stockholm med en stor förhoppning av en mysig och fartfylld helg tillsammans med vänner och rekryteringar inför Rhodosresan. Jag åker upp torsdagen och planen var alltså att stanna till måndagkväll. Möter upp min älskade vän Valentina på torsdagskvällen och vi taggar för en kul utgång i stan! Vi börjar kvällen på mitt absoluta favoritställe KÅKEN med ett varsitt glas bubbel och mycket prat med gamla minnen och våra planeringar inför sommaren. Vi fortsätter vidare och tar en liten "krogrunda" men ingenting gick som direkt planerat. Lite runda om fötterna men på alldeles strålande danshumör går vi in på SPYBAR tillsammans med vänner o bekanta. Ställer oss i baren, beställer en varsin drink. Valentina råkar ha ut sin drink och vi delar då på min. Det tar några minuter tills Valentina springer till krogtoaletten och börjar kräkas o känner sig dåsig.. När vi väl är tillbaka till baren (Detta minns jag ingenting av) ser Valentina att jag börjar svaja och börjar se riktigt dålig ut, hon säger då till mig att nu är de dags att gå och äta någonting o ta oss hem. (Detta var runt stängning) Jag kan nu inte längre stå på mina egna ben, jag har ramlat i baren strax innan och blir ledd ut av min vän. Vi lutar oss tydligen mot varandra för att stötta varandra ner för trappan. Valentina är fortfarande dåsig.. Kommer ut från SPYBAR och där klappar jag ihop på marken och är HELT borta. Valle har svårt att få mig att stå o att prata. Det kommer då fram 2 killar o insisterar att hjälpa mig/oss hem som jag fattat det.. Till slut kommer vi in i en taxi och jag var helt borta samtidigt som jag var vaken och pratade osammanhängande och fick be taxichauffören att stanna för att jag behövde kräkas. Väl uppe i lägenheten hemma hos min hjälte till vän slänger hon mig i sängen och där slockna jag... Vaknar kallsvettig och snurrig och kräks ännu mer. Väl vaken slutade jag aldrig kräkas och huvudet höll på att sprängas. Jag tänkte, satans vad bakfull jag är.. Och vi som inte ens drack mycket. Det tog en stund tills vi försökte gå igenom kvällen tillsammans och kom fram till att någonting står inte rätt till. Kunde inte stå, gå, äta eller dricka på HELA dagen/kvällen. Allt jag stoppade i munnen åkte raka vägen ut på mindre än 30 sekunder. Valentina börjar bli riktigt orolig när jag blir varm, skakar, yrar och kräks... Börjar ringa 1177 och fråga om hjälp. Jag själv trodde jag skulle avlida på plats och ville ta mig till sjukhuset men som sagt hade ingen styrka till att ta mig dit själv... Till slut efter många samtal o frågor kom ambulansen hem dit vi var o tog prover, ställde frågor som ledde till slut att dem konstaterade att jag fått rohypnol i drinken. Den vanligaste våldtäktsdrog som används alldeles för flitigt ute på krogarna. 


Att blir ett offer för detta ger mig en riktigt obehaglig känsla. Tanken om att man hört folk som tror dem blivit drogade men då sagt till dem att - EH sluta överdriv du drack för mycket helt enkelt och inte alls tänkt på deras mående eller att det faktiskt kunde varit så på riktigt. Tanken att veta att du blivit utvald av en våldtäktsman som stått dig så nära på krogen i baren att han lyckats slinka ner drogen utan att du märkt nåt eller att någon sett det är läskigt.. Att han/dem antagligen gått efter dig ut. Väntat på att den ska slå till med en säker förhoppning om att du ska somna någonstans ensam ute eller i hans/deras famn för att man är HELT borta och behöver hjälp. Att vakna o inte minnas någonting, säkert lämnad ute bakom någon container eller buske....sexuellt utnyttjad, mördad eller död av överdos. 


Usch dessa tankar har nu snurrat runt i flera dagar och jag är så jävla glad att Valentina fanns vid min sida stark som en oxe i psyke o kropp att hon kunde ta hand om mig o fick med mig hem..


Detta ledde till att jag hade rekryteringen med intervjuer tillsammans med mina kollegor och sen ville jag faktiskt bara hem till mamma. Meningen var ju att vi skulle ha rekryteringsfest för alla anställda och alla som varit på intervju men det var inte riktigt det jag var sugen på efter denna händelse.. kände mig avtrubbad, osocial och fortfarande skärrad efter händelsen 2 dagar innan.. 

Jag har alltid varit den som tror att detta aldrig skulle kunna hända mig. Kanske inte varit den mest försiktiga människan när det gäller att han 100% koll på min dryck på krogen men nu har jag lärt mig en riktigt läskig och obehaglig läxa. Jag är ju ändå en krogis själv. ALDRIG kommer jag släppa min drink igen när jag är ute.


MED DETTA VILL JAG SÄGA, ​VAR FÖRSIKTIGA TJEJER!!!
VEM SOM HELST KAN BLI OFFER FÖR EN VÅLDTÄKTSMAN!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min mamma har alltså googlat upp att tops ej är till för att rensa öronen med. Hon påstår att man inte ska stoppa in någonting som är mindre än en armbåge i örat.. Det äckliga vaxet ska alltså tydligen rensa örat och "ramla" ut av sig själv.. Jag trotsar o vägrar ha massa äckligt gegg i öronen. Fortsätter topsa mig varje morgon... 

Flytta från Stavanger har varit det bästa valet jag någonsin gjort i mitt liv. Även om mina VÄNNER där borta är väldigt saknade!

Jag åkte till Thailand och de var AWESOME. ska förklara resan med ord.
- Moppeolycka.
- Stulen plånbok.
-Vakna, sola, äta, festa, sova. Repeat.
- Förälskade seven eleven thailändare.
-Ryssar & Japaner
-Kärlek för PhiPhi
-Apor
-Roligaste sjukhusbesöket pga att man tror att de sitter fast en TAMPONG i mig.. Vilket inte var fallet.
-MASSOR med nya vänner och minnen.
-Missat flyg hem

(detta är en sammanfattning av både mig o min väns resa) Inte bara jag denna gång hahahaha

Jag såg precis en video om en liten flicka som har en anka som husdjur. Påstår sig vara ankans mamma och klädde alltså ut ankan till snögubben i frost.. Ja detta är i Amerika.. HAHAHAH roligaste jag sett!!

Jag har fått världens roligaste jobb som säljchef på Rhodos i sommar för dem bästa klubbarna Pepes Bodega, Loungen Och Originalet! Kommer alltså bara vara hemma en månad sen drar jag på obestämd tid!

Jag jobbar hos min mamma just nu i hennes butik och de är svinkul. Dags att trycka tröjor till sommaren och dekaler!

Älskar att göra kreativa saker1

Försöker motionera så mycket som möjligt innan Rhodos för där ska KÖTTAS biljetter och förhoppningsvis orkar jag mer om dagarna om jag håller igång kroppen där också!

JAG ÄLSKAR SVENSKT KAFFE

ÄNTLIGEN fattar jag mig på dropbox och de ska användas mer....

Jag skulle egentligen varit med i Ex on the beach. Dock blev de inte av, kanske var till de bättre för om jag hade åkt hade jag aldrig åkt till thailand o då hade jag inte fått den upplevelsen jag fick där. 


THATS IT


#lovemakesmecrazy

Likes

Comments

10 tips hur du klär dig för success

9 tips hur du glömmer ditt ex

10 tips på hur du får bättre hy

9 tips på hur man gör för att tänka positivt

10 tips på hur du blir framgångsrik

9 tips på hur du får mer följare på instagram, Facebook och bloggar

10 tips på de bästa uteställena i Stockholm

9 tips på hur du inte slår i tån i den lite för höga tröskeln

10 tips på hur du går mest stilfullt i högklackat

Herregud. börjar man inte bli ganska less på dem här tipsen från 18-20 åringar som knappt har börjat leva än. Som knappt gått ur skolan. Som gjort sin första utlandsresa. Som knappt fått finnar än. Som inte gått igenom ett RIKTIGT heartbreak. Som inte haft mer än ett par sommarjobb eller praktik genom skolan. Och ni... Dem bästa ställena kommer ni inte ens in på enligt min åsikt. Men som sagt det är ju en ÅSIKT. Inte ett tips...


Vi tänker alla olika. Har olika kroppar, olika smaker. Vi är olika.

Men TACK för tipsen....

GODMORGON 


#lovemakesmecrazy
Likes

Comments

Okej som de flesta förstått så har jag flyttat hem från Stavanger. Eller riktigt hem vet jag inte om jag kan kalla de. Bor just nu i en lägenhet ute hos min mamma i väntan på min semester som drar av stapeln 10 februari. Det ska bli en lärorik resa med förhoppningsvis allt annat än krångel o mer förvirring i min skalle.


Mina nuvarande planer är att börja plugga på Heltid i Stockholm men de finns allt för många utbildningar att välja mellan när de enda som snurrar i mitt huvud är -VAD VILL JAG BLI NÄR JAG BLIR STOR?

De flesta utbildningarna börjar alltså efter sommaren runt augusti och är på ungefär 2 år. Och ska jag sitta i en skolbänk o tjäna bajspengar o leva på lån o bidrag så lång tid måste jag verkligen hitta någonting jag brinner för eftersom jag har en väldigt stor tendens till att tröttna eller hitta på någon bra ursäkt till att sluta.

Detta kommer betyda att jag kommer plugga på heltid men också måste finna mig ett helg eller kvällsjobb för att klara mig ekonomiskt vilket inte kommer funka för Malin Silfver i längden för det blir nog lätt att jag tappar fokusen då. Ska jag plugga måste jag fokusera till 1000% men kommer få leva på smulor och nudlar en lång tid men de kanske är värt de helt enkelt.


Vi får väl se om detta går av stapeln eller om jag tar mig ett jobb istället tills jag känner att de är dags.. Det är ju faktiskt aldrig för sent att börja plugga när man väljer en yrkesutbildning :)

Likes

Comments

Jag blir 27 år i sommar. Jag har fortfarande inte ett fast jobb. Har aldrig någonsin haft de och jobbar oftast inte mer än 6-12 månader på ett o samma jobb, bor inte mer än 6-12 månader i samma stad eller lägenhet, Inte sen jag bestämde mig för att jag ville se saker o prova på saker. Och de var några år sen.


Jag är 26 år och är fortfarande inte redo för att "växa upp". Min pappa säger ofta till mig - Är det inte dags att ta tag i ditt liv o göra någonting vettigt. - Men Malin ska du verkligen göra de där. OSV. OSV.. Det är inte bara min pappa som är på mig om sådana ting. Det snurrar runt i mitt huvud också. Är det kanske dags att skaffa ett stadigt förhållande? Hus? Barn? Hund?... Men den tanken håller bara tills jag hittar någonting nytt spännande att hitta på.. Och så gör jag de helt enkelt..

Jag gillar att resa runt, se nya saker, träffa nya människor och utvecklas på mitt sätt.. På mitt "barnsliga" sätt. Jag har så många vänner över 30 år... Som inte har barn, hus, stadig ekonomi, som reser, och inte har en lägenhet utan bara sover runt på soffor, hyr rum och lever livet.. Och dem är lyckliga. PUNKT MED DET.

Vem är de som egentligen bestämmer när man har växt upp? Måste man ha bråttom med de? När är de för sent? EGENTLIGEN?


NEJ min plan är att checka av så mycket som möjligt på min checklista och utmana mig själv i så många lägen och saker som möjligt. Både fysiska och Psykiska utmaningar... Jag vill kunna berätta historier när jag blir äldre och känna att JAG HAR LEVT! Om de så slutar med att jag inte har barn eller allt de där som gör att man växt upp, så tror jag att jag kommer dö lycklig ändå! Men de betyder inte att jag inte vill ha barn, hus, hund eller en stadig ekonomi.. Jag säger bara att det kommer komma automatiskt när jag är redo och träffat "Den rätta". Det är inget jag kan jaga efter eller finna bara för att jag vill de... Det kommer när det är min tur. När det är menat att jag ska leva så.


Med det säger jag godnatt


#lovemakesmecrazy

Likes

Comments

Så nu är man hemma i Stavanger igen med blandade känslor..

Haft en supermysig liten semester hemma i Sverige med vänner och familj. Men nu är jag hemma igen och de känns både bra och lite jobbigt.. Ännu en vecka utan jobb framför mig och jag är redan rastlös som ett perkele! Men har en förhoppningsvis awesome Nyårsafton framför mig med kollegor och vänner :) Klä upp sig och vara i gott sällskap är ju de bästa som finns <3Flög som vanligt med byten osv. Resan har gått bra förutom stress för bagage kom ut från flyg 1 10 min innan flyg 2 gick så de var bara att springa.. Inte nog med det när jag kommer fram till Stavanger och bär av min väska från bandet ser jag en BAGAGE CHECKED tejprensa runt den.. Tänker inte mer på de och börjar rulla min väska ut bland människor som vägrar flytta sig 1 cm för de som försöker ta sig ut. Folk är som läskiga stirrande och förvirrande zombies på flygplatser.. AJA men iallafall jag börjar rulla men hör ett -KLONK-.. Vafalls.... Där rullade min champagne ut ur väskan med lite annan packning. CHECKED BAGAGE tejprensan var alltså en lösning från flygpersonalen som skulle hålla ihop min TOTALT DEMOLERADE VÄSKA som gått sönder mellan Bergen och Stavanger... Den var alltså HELT öppen hela undersidan och hela sidan.... dem har tryckt in mina saker och satt en liten räddning där den inte ens var trasig.... GRÅTFÄRDIG OCH AS FÖRBANNAD fick jag hem väskan till slut.. detta var inte direkt den enda packningen jag hade med mig utan 2 väskor till så det var inte de lättaste att få ut till bussen och sen från bussen hem.. tur att jag inte har långt hem när jag väl är framme...


Jag är förföljd av OTUR!!


Har nu skrivit ett argt mejl till SAS och hoppas på ersättning för allt som ramlat ur väskan.. Bland annat mina nyaste NIKE skor.. Eller en av paret iallafall är totalt borta.... Och smink för iallafall en 1000 lapp är borta... F**K

Likes

Comments


Man ser alla skriver och lägger ut inlägg om sina stora julaftonsmöten med släkt, familj och vänner. Det skålas och det är stora ståhej och alla ser så lyckliga ut. Det var längesen min familj gjorde något stort av julen. Iallafall tillsammans..


Jag är ett skilsmässobarn. Har haft 2 av allt. Födelsedagar, julafton och ja allt som går att ha 2 av. Man borde ju tycka att de är lyxigt men de är jun lite deprimerande också. Min familj betyder allt för mig. Även pappas fru och mina halvsyskon. Finns inget finare än att bli fler familjen. Få se ens småsyskon växa upp. Men på senare år har de blivit annat än vad de var när man var yngre. Min pappa firar alltid julen med hans frus familj. Mamma flyr landet till Thailand och semestrar över julen. Min syster med familj håller sig hemma. I år firade jag hos min syster och de var hur mysigt och lugnt som helst. Jag var hemma 18 på kvällen och man ser hur folk på internet fortsätter fira med fest o stora sällskap.. Avundsjukan är stor..


När jag var yngre hade man verkligen julfeeling. Man träffades stora tjocka släkten. Pappa på förmiddagen med stor frukost och julklappsöppning. Hos mamma på kvällen med HELA släkten från den sidan. Nu är de inte de stora som är de viktiga. Julen är en dag som alla ska vara glada, umgås och visa uppskattning till varandra. Min jul bestod ofta av att sitta lite åt sidan med min äldre kusin Daniel. Vi satt ofta och roffa åt oss av den gratis alkohol som serverades och skrattade och lekte lite med barnen medan dem andra satt runt bordet och skratta och prata. Sen åkte vi alltid in till stan för att möta upp våra gemensamma vänner. Gick ut en sväng och sedan sa god jul och krama om varandra och gick skilda vägar för att gå hem och sova...


Jag kan inte av någon anledning minnas så många julaftonskvällar förutom dem jag hade med honom. Han var alltid vid min sida och de var alltid skratt och kärlek mellan oss. Vi kände oss alltid lite som de 2 svarta fåren i familjen för vi var ju lite av dem struliga och rebelliska barnen :P. Och de skrattade vi ofta åt. Han var min storebror i mina ögon, en människa jag kunde luta mig på och känna mig trygg med när han var med..

Jag har en storebror. Men som jag aldrig kan minnas att jag firat en jul med... Han bor inte här o har inte gjort på många år. Det blir ett inlägg tills hans Facebook med samma ord varje gång. Att vi önskar att vi snart ses och att vi saknar varandra o älskar varandra... Men de sker inte..Det känns lite konstigt faktiskt.. Saknar han oss på riktigt? Minns han oss mer än jag minns honom? Känns som man glider mer o mer ifrån varandra... Fast vi aldrig haft riktig kontakt.. 

Min kusin Daniel gick bort för några år sedan. Ingenting blev sig likt efter de när de handla om mitt firande av julen. Sitter ofta själv eller drar mig ifrån att umgås på släktevent...


Julen för mig är inte lika viktigt längre.. Julen för mig är lite av en känslosam påminnelse om att ingenting är som det en gång var med glädje och mellan de närmsta man har.. nu är de mer stress.. var ska jag fira julen? Blir den andra familjen ledsen om jag inte följer med dem? Hur jag än gör får jag ju inte se glädjen när paketen öppnas på den plats jag inte valde att fira på...Likes

CommentsNu var de ett bra tag sen jag bloggade o kände att jag behöver uppdatera världen lite om vad som händer omkring mig.


Jag har nu flyttat till ny lägenhet i Stavanger och bor rätt över mitt jobb vilket betyder mindre sömn ( Då det är party all around my bedroom) med 3 olika uteställe som dunkar untz untz musik men det går... Min väninna Jane kommer flytta in här också i Januari så de kommer bli kjempe koooooooos!!!!!

Jag och mitt ex har gått in i en peacerealation men som många ex så är de fortfarande stelt o man ser tillbaka på mycket som skett under förhållandet och det är inte det lättaste att försöka hålla en friendship-relationship alla gånger. Jag har mycket ilska och svek i mig o de gör det inte alls lätt för någon av oss. Det behöver nog gå en längre period än den som varit sen vi gjorde slut för att kunna gå vidare på den nivån känner jag.

Jag har tagit ledigt hela Februari då jag ska ut o resa en sväng och det kommer antagligen bli en längre paus än denna för bloggen men ska försöka hålla uppdateringarna i takt :)


Fått nytt jobb på Scandic city här också som jag kör andra dagen på idag och sen imorgon igen med hela ledningen för Scandic som ska bli serverade. Sen stänger faktiskt både mitt jobb Mexico OCH Scandic över julen så flygbiljetten hem är bokad från 21a- 29 December så jag får fira lite jul hemma med familjen och hinna packa med alla sommarkläder som behövs inför min resa. Och sjävklart är planen att pussa ihjäl mina nära o kära innan hemresa igen <3Sol, nya utmaningar och skoj är vad jag behöver nu och de är de jag kommer få garanterat!!! :)


Thats it for today


#lovemakesmecrazy


​THROWBACK AT GUBBRUMMET PÅ SPYBAR MED MIN VAPENDRAGARE NINO 

Likes

CommentsYes då har jag börjat packa ur allting ur lägenheten här på Storhaug för att förflytta mig till en annan lägenhet I STAVANGER.


Thailand resan som jag var så taggad över insåg jag till slut bara var ännu en bra ide för att "escape from the reality". Vill jag verkligen stoppa upp mitt liv igen för att åka iväg, festa, rymma från verkligheten och trodde jag verkligen på att jag skulle finna tillbaka till lyckan genom att åka dit? Svaret blev till slut NEJ.

Jag älskade att vara hemma i Sverige och träffa min familj och mina vänner men jag kände också att det var en boost jag kan leva på när jag kommer hem o hälsar på. Jag kanske inte har massor med jobbtimmar på mitt jobb i Stavanger just nu, Jag kanske inte har loads av vänner som jag hänger med dagligen men jag är heller inte en person som behöver ha de. Jag trivs på mitt jobb, jag börjar tycka om mig själv. jag känner mig mer positiv och allt annat får vänta. Jag är 26 år gammal o de är dags att stanna upp och ta vardagen för vad den är och sluta fly. Carpe Diem haha! Hur ska jag annars bli vuxen? Jag har inte bråttom med just de att bli vuxen men känner att jag måste slå mig till ro lite grann. Jag älskar de spontana jag har i mig och jag älskar att uppleva nya ting och utmana varje sekund men det är helt enkelt dags. Det är dags att tänka på mitt mående och min framtid. Och de är inte dem valen jag gör som mest spontant som kommer få mig till att komma någonstans i just den processen.


Jag har så många runt mig som hjälper mig att påverka mina val. Får mig att inte kunna tänka själv utan påverkar mig på både negativa ting och positiva. Men Jag har bestämt mig för att inte prata med någon om mina val på ett tag. Jag ska flytta in i lägenheten, jag ska spara pengar för framtida projekt och jag ska älska mig själv i den vardag jag lever i just nu. Ta dag för dag o tänka positivt.


#lovemakesmecrazy

MITT MÅL ÄR ATT SKRATTA OCH LE. EN DAG KOMMER DÅ HELA VÄRLDEN LE TILLBAKA MOT MIG OCH JAG KOMMER KUNNA TÄNKA....

JAG ÄR EN VINNARE!

Likes

Comments

Känslor har påverkat mig för mycket


Andras ord har påverkat mig för mycket


Känslan av att vilja rymma har påverkat mig för mycket


Synen av mina resväskor har påverkat mig för mycket

Nu stoppar jag upp. Nu ska ingenting få påverka mina val längre. Nu vill Jag vara jag, pausa allt o leva i nuet.ALLT LÖSER SIG FÖR SNÄLLA MÄNNISKOR
quote: Nino Romeo Castillo


THAILAND

Min fina vän och stöttepelare Nino

Likes

Comments