Arbetsförmedlingen!

Jaha då har man varit och skrivit in mig på arbetsförmedlingen och ja det känns väl okej, ringt till a kassan och skickat in mina papper och nu håller jag bara tummarna på att alla papper är i fyllda rätt. Ska ju fortsätta jobba på jobb och ja det är väl bra men känner att jag egentligen vill därifrån men samtidigt är det skönt med pengarna men det känns lite konstigt att jag ska fortsätta jobba när jag har blivit avskedad pga av arbetsbrist och att jag kostar för mkt, ja men får väl se vad som händer!


Har även ringt till Tele2 och sagt upp mitt abonnemang till min surfplatta och tog ner min surf på mobilen och la till en ny mobil och blir en S7 vit och nu får Emma äntligen min mobil och jag får äntligen wifi i lägenheten, ska boka det två veckor innan det andra går ut. När det är i gången så kan jag äntligen kolla på alla mina köpe kanaler jag betalar för, inte lika roligt att kolla på plattan!
Jaha jobb igen imorgon, det positiva är att det är torsdag imorgon och snart helg, ska försöka samla ihopa gänget till helgen och dra ut, två veckor sedan jag va ute och känner att det hade behövt det nu!

Gillar